NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki
Δραστήριο μέλος
παιδια χαλαρώστε απο καπου πρεπει να αρχίσει.....
το οτι το παίρνουν απο την πρώτη ειναι απόλυτα φυσιολογικό γιατι υποτίθεται θα το εχουν σε ολη την εκπαίδευση τους.
Δεν γινετε να δώσουν σε ολους.
Απο δω και περα θα δίνουν καθε χρονο στην πρώτη και σε 5 χρόνια θα εχουν ολοι απο 1η γυμνασίου μεχρι 3η λυκείου.
Το οτι δεν προλάβαμε εμεις δεν σημαίνει οτι ειναι και λάθος τους
A μπράβο.Αυτό ακριβώς.
Η Α Γυμνασίου είναι η κατάλληλη τάξη για να τα δώσουν.Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ.: )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy
Δραστήριο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Αυτα ειναι καλοπιασηματα.Πρωτον οι υπολογιστες που δινουν ειναι ερειπια.Αυτο γινεται για να τους δουμε με καλο ματι και να πουμε "πω πω παιδεία που έχουμε"!
Τουλάχιστον είναι ένα βήμα.Σταματήστε να είστε αχάριστοι.
maraki
Δραστήριο μέλος
Αυτα ειναι καλοπιασηματα.Πρωτον οι υπολογιστες που δινουν ειναι ερειπια.Αυτο γινεται για να τους δουμε με καλο ματι και να πουμε "πω πω παιδεία που έχουμε"!
Για να σ' ενημερώσω,θα δώσουν μια επιδότηση και ο κάθε μαθητής θα πάει ν' αγοράσει το λαπτοπ που θέλει.Και μην είστε τόσο "αρνητικοί".Μια κίνηση είναι κι αυτή.Μην τα κατακρίνουμε όλα.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Δεν συμφωνω καθολου με την νεα αυτη προσπαθεια- ενεργεια.Ετσι τα παιδια θα χασουν τελειως επαφη με το βιβλιο..με τα φυλλα των βιβλιων τις σημειωσεις τους κτλ κτλ..Ετσι η μελετη θα ειναι απλα μια ξερη ενεργεια ενω πλεον θα εχει χαθει αυτη η αμεση επαφη του μαθητη με το βιβλιο!Επειτα ως δικαιολογια του δεν διαβασα θα ειναι το "κυρια χαλασε ο σκληρος?"μη τρελαθουμε τελειως!!
Πάντα θα υπάρχουν δικαιολογίες. Εγώ είμαι απόλυτα σύμφωνος και χαίρομαι με αυτήν την κίνηση..
falegk
Νεοφερμένος
τον υπολογιστή δεν θα στον δώσουν για να παίζεις ντοτα η προ θα στον δώσουν για να εχεις τα απαραίτητα προγράμματα που οχι απλα θα τα σηκώνει αλλα θα πεταει κιολας...σου δίνουν 500Ε επιδότηση και αν βαλεις 100-200 θα πάρεις καλο μηχάνημα με λιγο ψάξιμο.
Guest 136129
Επισκέπτης
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Πο πο ευχαριστώ για την πληροφόρηση γιατί ανησυχούσα μήπως δινόνταν τυχαία
Σε ζηλεύω ρεεεε!!!
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντα θα υπάρχουν δικαιολογίες. Εγώ είμαι απόλυτα σύμφωνος και χαίρομαι με αυτήν την κίνηση..
και εγω... τουλαχιστον κανουν κατι.. δεν πειραζει που το χασαμε εμεις... και τα πρωτακια ψυχη εχουν
ΥΓ. δεν εχω κανεναν συγκενη στην πρωτη γυμνασιου
miny
Νεοφερμένος
falegk
Νεοφερμένος
πήγα σε επαγγελματικό λύκειο στην τσεχια [ΕΠΑ.Λ εδω δηλαδή] στην πραγα και ειχε 2,000 υπολογιστές για διάφορες χρήσεις...εργαστήρια με unix με windows και τάξεις "ψυχαγωγίας" που το καθε παιδι ειχε μεσα τον υπολογιστή του για τις ελεύθερες ωρες οι τα διαλύματα...
την στιγμή που εδω οταν εχουμε μια κενή ωρα κολωβαραμαι και πανε για τσιγάρο πισω απο τα σχολεία...
Επειδή δεν τα προλάβατε εσεις μην γκρινιάζετε απο ζήλια
μην δουμε ενα βημα μπροστά (επιτέλους) αυτην η χώρα αν δεν ειναι καλο για εμας να πέσουμε να το φαμε
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
συγνωμη το να εχουν τα πρωτακια λαπτοπ ειναι καλη κινηση?
Υποτίθεται ότι ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσουν από κάπου.Τα παιδιά που θα πάνε τώρα γυμνάσιο θα χρησιμοποιούν laptop για την υπόλοιπη σχολική τους ζωή so...
miny
Νεοφερμένος
θελω να καταληξω στο οτι δεν υπαρχει οργανωση... οχι οτι ειναι κακο να παρουν τα παιδια υπολογιστες... κ νταξ εγω κ τα παιδια της ηλικιας μου δεν πηραμε..φετος θα παρει η Α' γυμνασιου...ομως οι επομενες ταξεις θα παρουν???
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Α,μάλιστα.Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
Mπα...Εγώ το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό.Σε σας έπρεπε να δώσουν.: P
Για ποιον λόγο έπρεπε να δώσουν σε μας και όχι σε σας?
maraki
Δραστήριο μέλος
Για ποιον λόγο έπρεπε να δώσουν σε μας και όχι σε σας?
Υποτίθεται ότι ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσουν από κάπου.Τα παιδιά που θα πάνε τώρα γυμνάσιο θα χρησιμοποιούν laptop για την υπόλοιπη σχολική τους ζωή so...
Γι αυτό ακριβώς το λόγο.
Εμείς δύο χρόνια έχουμε ακόμα,άσε που οι περισσότεροι από εμάς έχουν είτε υπολογιστή είτε λαπτοπ.Ενώ τα παιδιά της Α Γυμνασίου ουσιαστικά τώρα ξεκινούν τη σχολική τους πορεία και θα ήταν μια ενδιαφέρουσα "κίνηση" αυτή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.