Παντως τα μικρουλια μες την τρελη χαρά είναι.
Εδω δεν ξέρουν τι είναι Windows μου μαθανε και τα laptops...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τιποτα δεν θα αλλάξει.Απλώς θα υπάρχουν μεσα τα βιβλία σε μορφη pdf.So what?
Και κάτι άλλο:πως θα λειτουργούν 25 λάπτοπ σε μία ταξη που υπάρχει 1 ή και κμία μπριζα;Αρα στις προδιαγραφές πρεπει να προστεθει και αντοχη μπαταρίας 6 σχεδον ωρες πράγμα αδύνατον για τα συνι8ησμένα λαπτοπ των 450 ευρώ...
Τα μαθήματα με λάπτοπ θα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τρία. Που σημαίνει ξέρω 'γώ ιστορία+τεχνολογία+πληροφορική= 4 ώρες λάπτοπ τη βδομάδα. Δεν θα κάνουμε και αρχαία...
Αντε να δουμε τωρα τι παιζει και με αυτα τα περιβοητα λαπτοπς.
Σ' έχω βάλει στο μάτι from the very moment teol...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα μαθήματα με λάπτοπ θα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τρία. Που σημαίνει ξέρω 'γώ ιστορία+τεχνολογία+πληροφορική= 4 ώρες λάπτοπ τη βδομάδα. Δεν θα κάνουμε και αρχαία...
Σ' έχω βάλει στο μάτι from the very moment teol...
2 ειναι βρε...
Kαι μην με βαζεις στο ματι καλο μου παιδι.
Δεν μιλαω για σενα.Για το υπολοιπο 80% μιλαω...
MakingMirrors
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή έλεος για μια χρονιά
το ιδιο και σε μενα.
Μονο για μια χρονια!!!
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
https://www.plaisio.gr/productlist.aspx?page=1&category=1000000702&catalog=21
Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα 25 μοντέλα που μπορούν να επιλέξουν οι μαθητές. Όπως μπορείτε να βρείτε στα χαρακτηριστικά τους εκτός από windows xp home που όλα έχουν και κάποια διανομή Linux (ubuntu 9.04 netbook remix, edubuntu και xandros). Πραγματικά πολύ καλά νέα. Την Τρίτη θα πρέπει όλοι οι μαθητές να έχουν πάρει τα κουπόνια και στην συνέχεια να προμυθευτούν το netbook. VIVA LINUX {Χτες ήταν η παγκόσμια μέρα ελεύθερου λογισμικού και την Τρίτη η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη διάδοσή του στην Ελλάδα}
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Αυτό το laptop
https://www.plaisio.gr/product.aspx?...10DB9B9BA6AC19E37CCA95140A50A448EAD5497693825
δε μπορούν να το πάρουν, για παράδειγμα;
Καλύτερο θα ήταν.
Μια ζωη μισες δουλειες κάνουν...
Guest 019112
Επισκέπτης
Κι όμως, ξέρουμε πολλά από Windows!Αντε να δουμε τωρα τι παιζει και με αυτα τα περιβοητα λαπτοπς.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Μόνο netbooks μπορούν να αγοράσουν;
Αυτό το laptop
https://www.plaisio.gr/product.aspx?...10DB9B9BA6AC19E37CCA95140A50A448EAD5497693825
δε μπορούν να το πάρουν, για παράδειγμα;
Καλύτερο θα ήταν.
Δεν έχει εκγατεστημένο Parental Control και δεν έχει "δώρο" USB. Που να είχε...
Tι να πεις.
Μια ζωη μισες δουλειες κάνουν...
Ζούμε στην Ελλάδα.
Κι όμως, ξέρουμε πολλά από Windows!
Ακόμα χειρότερα...
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Αφού θέλουν άρον-άρον υπολογιστή της πλάκας, γιατί δεν παίρνουν τους μικρούς υπολογιστές αυτού του Έλληνα της διασποράς που δε θυμάμαι πώς τον λέγανε;
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
shadowlightning
Νεοφερμένος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
katerin0ula
Νεοφερμένος
(όχι επειδή είμαι κι εγώ σ'αυτά )
Γενικότερα στο Λύκειο και όχι στο γυμνάσιο!
αλλά θα μου πείτε πώς θα εξικιωθεί το 12χρονο με την τεχνολογία
και το σύστημα...ά ρε Ελλάδα!!!
funny
Νεοφερμένος
που σημαινει οτι εξαρτωνται ολα απο το αν σας εμπιστευονται οι γονεις σας ...
akikos
Επιφανές μέλος
Για παράδειγμα δείτε αυτό το netbook που προορίζεται για του μαθητές
link και δείτε το ίδιο pc από ένα κατάστημα που δεν έχει κάνει τη σύμβαση link. Αν ψάξετε θα δείτε netbook με καπέλο μέχρι 150 euro. Το τραγικό είναι ότι όλη τη χρόνια μας έκαναν να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει μία και μόλις άρχισε η προεκλογική περίοδος αρχίζουν να πετάναι τα χρήματα του ελληνικού λαού. Το πιο εξωφρενικό από όλα είναι ότι το laptop το δικαιούνται και μαθητές ιδιωτικών σχολείων (λογικό αν σκεφτείς κανένας πόσοι πολιτικοί και άλλα δημόσια πρόσωπα παρεύρίζονται στις γιορτές τους)
Βέβαια αυτό το μέτρο εξυπηρετεί πάρα πολύ αυτά τα καταστήματα. Netbook τα οποία έμεναν απούλητα, γιατί είναι αδύνατο να δουλέψεις σε αυτά όχι μόνο απαιτητικές εφαρμογές αλλά και επεξεργασία απλών κειμένων εξαιτίας της μικροσκοπικής οθόνης 10,1' που διαθέτουν, τώρα θα φύγουν. Απόρω αν κανένας από σας καταφέρει ποτέ να διαβάσει τα βιβλία του από αυτά τα netbook.
Πάντως είναι αδύνατον να χρησιμοποιηθούν τα laptops για μάθημα μέσα στην τάξη λόγω έλλειψη υποδομών. Δεν είναι δυνατόν να φορτίζονται 30 laptops σε κάθε τάξη με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που έχουν τα περίσσότερα δημόσια σχολεία.
_marillia1
Νεοφερμένος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
κανονικά έπρεπε να δώσουν και σε εμάς δλδ έλεος δν είναι δίκαιο...!πφφφφ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.