Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Φανταζεστε να μπαινετε σε μια ταξη α γυμνασιου γεματη μπαλαντεζες ??Οι μαθητες θα βρισκουν νεες δικαιολογιες για να μην διαβαζουν τυπου "κολλησε ο σκληρος","χαλασε το τροφοδοτικο".Φυσικα την ωρα του μαθηματος ολοι θα ειναι facebook,twitter και...i school
Πολύ ράδιο αρβύλα βλέπεις
Το θεωρώ βλακεία, και να γίνει ποτέ τα λεφτά και μόνο που θα χρειαστούν που θα τα βρούν? Τη στιγμή που έχουμε 29δις έλλειμα? Εκτός και δώσουν πίσω ότι έχουνε ξεχάσει στα πορτοφόλια τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Angelica
Διάσημο μέλος
Ναι ρε παιδί μου !Και έλεγαν πως θα δώσουν και σε εμάς του '95 αλλά τίποτα. . αλλά τι παραπονιέμαι ,στην Ελλάδα μένω . . .Τα λάπτοπ των 100 δολαρίων πού πήγαν; Στα όνειρά μας όπως και κάθε μεγαλεπήβολο σχέδιο κάθε Ελληνικής κυβέρνησης...
Fanis4
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Fanis4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Fanis4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
madster95
Νεοφερμένος
facebook msn ischool!:no1::no1:ΕΛπίζω να ναι καλό. Κι όχι του 18ου αιώνα... ΑΛλά εγώ τελειώνω οπότε...πάντως άλλο α χεις το βιβλίο και άλλο το Laptop. Όταν βαριόμαστε σχεδιάζουεμ το βιβλίο το σκίζουμε κάνουμε σκιτσάκια πάνω τώρα τί 8α κανετε??
H@nitita...!
Νεοφερμένος
Δε δίνουν, αλλιώς θα είχα τώρα δύο.
Ο κάθε μαθητής δικαιούται μόνο 1 (έναν) υπολογιστή, ανεξάρτητα από τον αριθμό των φορών που πρώτευσε, όπως και από την τάξη που φοιτούσε τη χρονιά που εκείνη.
Έχω πρωτεύσει μέχρι στιγμής δύο φορές (Α' και Β' Γυμνασίου), αλλά υπολογιστή δεν έχω δει!!! Καθώς με ενδιέφερε το θέμα, το ερέυνησα αρκετά και το συμπέρασμα που έβγαλα, δεν ξέρω κατα πόσο είναι έγκυρο ή όχι, είναι πως οι υπολογιστές δόθηκαν μόνο στους μαθητές που πρώτευσαν στα τρία σχολικά έτη μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από ό,τι έμαθα αυτό συμβαίνει διότι οι υπολογιστές που δόθηκαν είχαν χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και, προφανώς, τα αποθέματα έχουν τελειώσει.
The_Awakened
Νεοφερμένος
-ανανέωση των βιβλίων,
-την επιλογή ουσιώδη μαθημάτων (και όχι που τα μισά είναι ότι νάνε και το ένα συγχέετε με άλλα),
-την ενημέρωση των καθηγητών (που κάποιο είναι εντελώς άσχετοι με το άθλημα.. όπως μου έχει τύχει καθηγητής πληροφορικής.. δεν μιλάω για απόληση αλλά ενημέρωση - αξιολόγηση)
-την αλλαγή του τρόπου διδασκαλίας ώστε να μην ζητείτε η ανούσια αποστήθηση, που αντί να μαθαίνουμε κοιτάμε πως θα πάρουμε βαθμό.. (το τι ξέρει ένας μαθητής με το τι βαθμό βγάζει δεν έχει απολύτως καμία σημασία).. και καταλήγουμε να βγαίνουμε από τα λύκεια χωρίς να έχουμε μάθει τίποτα..
- την πλήρης αξιοποίηση των εργαστηρίων (όχι που τα έχουμε και κάθονται και πατάμε 2 φορές τον χρόνο για να δούμε πώς έλκεται ένας μαγνήτης..)
- Μην μιλήσω για το ΣΕΠ και την πολιτική αγωγή, φυσική αγωγή γιατί δεν θα τελειώνω.. μονό αυτό που υποτίθεται να κάνουν δεν κάνουν..
Χώρια τα άλλα αρνητικά..που είναι ουκ ολίγα και δεν θα τα αναλυσω τώρα..
αλλά τώρα οι εκλογές δεν θα έρθουν κάποια στιγμή θα μου πεις? Που να κάτσω να ασχοληθώ με όλα τα άλλα που δεν συμμαζεύονται... Πάρτε ζώα laptop να φαίνεται ότι κάνουμε και κάτι για την παιδεία.. Έτσι θα πάμε μπροστά... ένα laptop θα μας σώσει..
(Ζητώ συγγνώμη για τον τόνο μου)
alex_diamond
Νεοφερμένος
madster95
Νεοφερμένος
θα μπαινουμε με proxyθα υπαρχει σιγουρα καποιος τροπος να αποκλεισουν την προσβαση σε αυτα τα σάιτ απο το δικτυο
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμας παντωσ δεν μας εδωσαν τιποτα τετοιο φετος...Δείτε!! Εχουμε εξελίξεις και θετικές!!!
https://www.apogevmatini.gr/?p=24848
-----------------------------------------
αδικια!εμεις δεν πηραμε κατι τετοιο φετος!τερμα θα μεινω στην ιδια ταξη!δεν θα παω να δωσω εξετασεις!
Antreas95
Νεοφερμένος
Κι εγώ! Είχα πιστέψει ότι τελικά δε θα μας έδιναν τίποτα αλλά στην γ' γυμνασίου το πήρααααααααααα!
Οταν πήγαινες 3η Γυμνασίου στο έδωσαν?????:no1:
Σε ρωτάω γιατί εγώ τόρα πάω 2 γυμνασίου. Δηλαδή του χρόνου που θα είμαι 3 γυμνασίου θα πάρω?
miv
Επιφανές μέλος
ΕΥΗ ΟΛΕ!!!
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.