spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Μπράβο! Πολύ θετικό μου ακούγετε. Εγώ απλά δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο ,αλλά αφού το λες εσύ...Η καθηγήτρια γαλλικών μου στο ιδιαίτερο που είναι και σε γυμνάσιο, έδωσε εξετάσεις και πήρε άδεια να διδάσκει μάθημα με την βοήθεια υπολογιστών. .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
falegk
Νεοφερμένος
3-4 μαθήματα να κάνουν πάνω σε πρόγραμμα (μαλον για pdf) τελείωσε.
δεν θελει τίποτα το σπουδαίο να μάθουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
funny
Νεοφερμένος
τα συμπερασματα δικα σας
Emile
Εκκολαπτόμενο μέλος
π@π@ρι@ 4η μερα στο σχολειο και ουτε κουβεντα για λαπτοπ...
τα συμπερασματα δικα σας
Εγώ δεν ξέρω αν θα πάρω, γιατί θα πάω σε Ξένο Σχολείο στην Αίγυπτο, όμως ακολουθεί όπως όλα τα σχολεία, τα standards του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδος.
Guest 136129
Επισκέπτης
Εγώ δεν ξέρω αν θα πάρω, γιατί θα πάω σε Ξένο Σχολείο στην Αίγυπτο, όμως ακολουθεί όπως όλα τα σχολεία, τα standards του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδος.
Τι να πω ρε παιδιά στο γυμνάσιο που πάο μου είπαν ότι έχουν πάρει τα κουπόνια και περιμένουν να τους πουν πότε να μας στα δώσουν.:thanks:
AgGeliCo0zZz
Νεοφερμένος
και εγω χαιρομαι !!!!Και τόσα παιδιά που με ξέρουν και θα πάνε θα με βρίζουν!!!Εγώ φταίω που θα δώσουν σ' εμάς λάπτοπ!!
πιστεψε με εγω που παω τωρα δευτερα δεν εχω αναγκη το λαπτοπ!!!εσυ που θα το χρησιμοποιεις??να κανεις τις εργασιες σου σαν καλο παιδι και μετα να μπαινεις και να λιωνεις???αυτη ειναι η ουσια???δεν συμφωνω καθολου με αυτο που εκανε η "παιδεια" μας γιατι το λαπτοπ δεν το χρειαζεσαι ΕΣΥΥΥΥ αλλα τα παιδια του πανεπιστημιου,τα παιδια του λυκειου...αυτοι οχι εσυ που δεν ξερεις να γραφεις και να διαβαζεις ακομη!!!!
Asura97
Νεοφερμένος
funny
Νεοφερμένος
σκοπος ειναι η εξικοιωση με την τεχνολογια...
υπαρχουν πολλα "παιδια" που δεν εχουν αγγιξει ΑΚΟΜΑ PCs
Asura97
Νεοφερμένος
P.S. Το λαπτοπ θα δωθει κανονικα απο αρχες Οκτωβρη. Πηγη
^IoaNNa^
Νεοφερμένος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
πιστεψε με εγω που παω τωρα δευτερα δεν εχω αναγκη το λαπτοπ!!!εσυ που θα το χρησιμοποιεις??να κανεις τις εργασιες σου σαν καλο παιδι και μετα να μπαινεις και να λιωνεις???αυτη ειναι η ουσια???δεν συμφωνω καθολου με αυτο που εκανε η "παιδεια" μας γιατι το λαπτοπ δεν το χρειαζεσαι ΕΣΥΥΥΥ αλλα τα παιδια του πανεπιστημιου,τα παιδια του λυκειου...αυτοι οχι εσυ που δεν ξερεις να γραφεις και να διαβαζεις ακομη!!!!
Εγώ πώς τα χρησιμοποιώ μια χαρά;;; Ξέρεις πόσο χρήσιμο είναι για μένα, ένα μαθητή πρώτης που λες κι εσύ, ένα λάπτοπ; Εγώ το έχω ανάγκη. Για σένα δεν ξέρω.
...XaL...just me
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
πιστευτε οτι θα παρουν ολες οι πρωτες???...αν μας δωσουν τα λαπτοπ θα ειναι πιο ευκολα τα μαθηματα...αλλα θα αργισουμε να τα παρουμε...που εγω προφανως πιστευω πως δεν θα τα παρουμε καν (νομιζω...τελος παντων θελω να σας πω οτι το θεμα δεν εχει αναφερθει καθολου σε κανενα γυμνασιο π ξερω....τωρα τι να σας εμενα δεν με πολυενδιαφερει...επειδη εχω κομπιουτερ...
funny
Νεοφερμένος
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ
Emile
Εκκολαπτόμενο μέλος
σημερα το πρωι μας εδωσαν μια επιστολη προς τους γονεις που λεει οτι αυριο και την Δευτερα καποιες ωρες , οι γονεις θα μπορουν να πανε να παραλαβουν τα κουπονια με την αστυνομικη τους ταυτοτητα και για τους αλλοδαπους την αδεια παραμονης....
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ
Τέλεια!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Σάμπως μου φένεται πιο πολύ φασαρία πριν τις εκλογές παρά για κανονική εφαρμογή της χρήσης υπολογιστή σε σχολεία,μακάρι να μην είναι έτσι βέβαια.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.