Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Aς τους δώσουν και αμάξι..
Τα ίδια σκατά θα φάνε
Αιτιολόγησε το.. οΟ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
υποτίθεται οτι καποια μαθήματα θα γινοντε ηλεκτρονικά και τα βιβλια τους θα ειναι προφανώς σε .pdf μορφή η κατι τετοιο.....
τωρα περιμένουμε να δουμε.
ηδη υπάρχουν σχολεία στην ελλαδα που κανουν μαθήματα με τετοιον τροπο αλλα σε πειραματικό σταδιο ακομα
Και πως θα παίρνουν ρεύμα 6 ώρες 25 laptop σε κάθε τάξη; + του ότι 300Watt το laptop x 100 μαθητές της πρώτης = 30KW θα τους έρθει μια ΔΕΗ ωραιότατη :p Το μέτρο θα αποτύχει έπρεπε να δώσουν στα παιδιά pdf readers Κάτι σαν το amazon kindle είναι και πιο φθηνό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Και πως θα παίρνουν ρεύμα 6 ώρες 25 laptop σε κάθε τάξη;
Οι μπαταρίες γιατί υπάρχουν;
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι μπαταρίες γιατί υπάρχουν;
Υπάρχει laptop που κρατάει πάνω από 3 ώρες;
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Υπάρχει laptop που κρατάει πάνω από 3 ώρες;
Θα τα φορτίζουν στα διαλείμματα...
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα τα φορτίζουν στα διαλείμματα...
30KW/hr :p
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε νοιάζει πολύ που εσύ δεν πήρες λαπτοπ ε?Αιτιολόγησε το.. οΟ
Θίχτηκες.
Τα σκατά αφορούν την παιδεία.
Είτε πάρουν λαπτοπ ειτε όχι δεν θα έχουν ουσιαστική εκπαίδευση.
Οκ?
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και πως θα παίρνουν ρεύμα 6 ώρες 25 laptop σε κάθε τάξη; + του ότι 300Watt το laptop x 100 μαθητές της πρώτης = 30KW θα τους έρθει μια ΔΕΗ ωραιότατη :p Το μέτρο θα αποτύχει έπρεπε να δώσουν στα παιδιά pdf readers Κάτι σαν το amazon kindle είναι και πιο φθηνό
Μα αυτο ειναι το θεμα; Πρωτον, ποιος σου ειπε οτι θα λειτουργουν 6 ωρες. Ζητημα ειναι καν αν θα αξιοποιηθουν καθολου στο σχολειο κι αυτο με καιει. Απο κει και περα...
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Το δικό μου..ρε παιδιά αυτό είναι αδικία..τι βλακεία είναι τώρα αυτή?Σε καποιους άλλους είναι πολύ πιο χρήσιμο!!!!!!!!!!Αντε...μην τα πάρω τώρα..Υπάρχει laptop που κρατάει πάνω από 3 ώρες;
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Σε νοιάζει πολύ που εσύ δεν πήρες λαπτοπ ε?
Θίχτηκες.
Τα σκατά αφορούν την παιδεία.
Είτε πάρουν λαπτοπ ειτε όχι δεν θα έχουν ουσιαστική εκπαίδευση.
Οκ?
Ένα βήμα είναι και αυτό.Γιατί μηδενίζεις τα πάντα;Και κόψε το ειρωνικό υφάκι καταντάει πραγματικά σπαστικό.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Αυτό να λέγεται.Oτι και να ειναι πάντως την επιδοτηση απο την ΕΕ την κονόμισαν...
@nn@love
Νεοφερμένος
δηλαδη λες οτι δν μπορουνε να το φερουμε βολτα!ναι καλα που φιμαμε αταν πιγενα 5 που τα εκτακια συλαβιζαν ακομα εμενα μ λες!ο αδελφος μ διαβαζει κλυτερα απο εκεινα τα παιδια και παει 3 δημοτικου!!!να σασ τρεχουν τα σαλια οταν 8α μας βλεπετε με το λαπτοπ αγγαλια!!!!!Έλεος γιατί στα μικρά και όχι στους πιο ώριμους που ξέρουν πως να τους χειριστούν.Αχχχ όργια θα έκανα μέσα στην τάξη με τόσα scripts/codes. =(
Λεξοτανίλ και φεύγω...
@nn@love
Νεοφερμένος
και εγω χαιρομαι !!!!Και τόσα παιδιά που με ξέρουν και θα πάνε θα με βρίζουν!!!Εγώ φταίω που θα δώσουν σ' εμάς λάπτοπ!!Χαχα..Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα πάρουμε εμείς..Λυπάμαι αυτούς που θα πάνε τώρα 2α..Για ένα χρόνο
:xixi:
Εμενα ο αδερφος μου θα παει δευτερα γυμνασιου και σκαει απο το κακο του!
@nn@love
Νεοφερμένος
Καλά τα λες αλλά ρε παιδί μου δεν το χάσαμε τελείως !!!!!ριλαξ:iagree::no1:Δεν συμφωνω καθολου με την νεα αυτη προσπαθεια- ενεργεια.Ετσι τα παιδια θα χασουν τελειως επαφη με το βιβλιο..με τα φυλλα των βιβλιων τις σημειωσεις τους κτλ κτλ..Ετσι η μελετη θα ειναι απλα μια ξερη ενεργεια ενω πλεον θα εχει χαθει αυτη η αμεση επαφη του μαθητη με το βιβλιο!Επειτα ως δικαιολογια του δεν διαβασα θα ειναι το "κυρια χαλασε ο σκληρος?"μη τρελαθουμε τελειως!!
@nn@love
Νεοφερμένος
Για να απαντήσω στο ερώτημά σου στο δημοτικό υπήρχαν σε μια αίθουσα πολύ καλοί Η/Υ και δε μας άφηναν να πάμε ακόμα και για σημαντική εργασία!!!!!(δεν ξέρω στα άλλα σχολεία τι γίνεται)Ελεος!Ωραια, να ξεκινησουν απο καπου. ΟΚ!! να μη συνεχισουν ομως;; Θεωρητικα, τα παιδια στην α' γυμνασιου παιρνουν τις πρωτες τους γνωσεις για χρηση υπολογιστη (δεν ξερω αν εχουν βαλει και στο δημοτικο) πως μπορουν να τον μεταχειριστουν;;
Εγω προτεινω να παρουν λαπτοπ τα πρωτακια του λυκειου (μιας κατο δικο μου μου κανει κατι νερα)
-----------------------------------------
οκ εγω καταχαρικα παντος!ε με τα μπουκ καλα ειναι αλλα....δν βγενει!ασε που πρεπει καθε 3 και λιγο ν περνουμε τετραδια στιλο και τα σχετικα!
με το λαπτοπ καθαρυσαμε!:iagree::xixi:
τεο εσυ εχεις λαπτοπ?:xixi:
να δεις που θα το γεμισουν οι περισοτεροι με χμχμχμχμχμχμχμ υλικο!!χαχαχ:xixi:
:xixi:
_marillia1
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.