Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,162 μηνύματα.
29-08-20
19:29
Θα αντέξει και αυτό που είδες αλλά και αυτό https://www.public.gr/product/compu...wb301t-i3-1005g14gb256-ssduhd/prod10683639pp/Θέλω να πάρω ένα λάπτοπ δυνατό να αντέξει... Το συγκεκριμένο έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, και ήθελα απλά από κάποιον που ξέρει να μου πει αν είναι καλό γενικά
Εξάλλου δεν θα χρησιμοποιείς κανένα βαρύ πρόγραμμα. Word, powerpoint ίσως excel και μετά διαδίκτυο
topmar
Νεοφερμένος
Ο topmar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
30-08-20
07:56
Καλημέρα σε όλους, έχω παιδί που εισάγεται στο πανεπιστήμιο (Ιατρική) και θα ήθελα μια τεκμηρίωση για την επιλογή υπολογιστή, όσον αφορά το δίλημμα Laptop ή Desktop.
Ποιο από τα δύο χρειάζεται περισσότερο ένας φοιτητής λοιπόν; Να σημειωθεί εκ των προτέρων ότι δεν παίζει παιχνίδια καθόλου και ούτε πρόκειται (κόρη).
Ποιο από τα δύο χρειάζεται περισσότερο ένας φοιτητής λοιπόν; Να σημειωθεί εκ των προτέρων ότι δεν παίζει παιχνίδια καθόλου και ούτε πρόκειται (κόρη).
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
30-08-20
09:36
Η πλειονότητα των φοιτητών, χρησιμοποεί laptop. Ο βασικός λόγος είναι η φορητότητα και το μικρό μέγεθος. Το laptop μια χαρά καλύπτει τις ανάγκες ενός ατομου, είτε φοιτητή είτε μη, ειδικά στην περίπτωση που δεν τον απασχολούν τα παιχνίδια, αν και τα λαπτοπ μπορούν να στηρίξουν βαριά παιχνίδια.
Θεωρώ εξαιρετικά σπάνιο να αγοράσει κάποιος σταθερό υπολογιστή, ως φοιτητής ειδικά. Μπορεί να θέλει να πάρει το λαπτοπ στο σπίτι κάποιου φίλου, στο πανεπιστήμιο, στο κρεβάτι, γενικά να το μετακινεί από ένα σημείο στο άλλο, πραγμα που με τον σταθερό υπολογιστή δεν ενδείκνυται.
Θεωρώ εξαιρετικά σπάνιο να αγοράσει κάποιος σταθερό υπολογιστή, ως φοιτητής ειδικά. Μπορεί να θέλει να πάρει το λαπτοπ στο σπίτι κάποιου φίλου, στο πανεπιστήμιο, στο κρεβάτι, γενικά να το μετακινεί από ένα σημείο στο άλλο, πραγμα που με τον σταθερό υπολογιστή δεν ενδείκνυται.
Intruder1
Νεοφερμένος
Ο Intruder1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
30-08-20
11:43
Προτείνεις laptop με 4GB RAM εν έτη 2020, ενώ με τα ίδια χρήματα μπορείς να βρεις κάτι με 8GB;Θα αντέξει και αυτό που είδες αλλά και αυτό https://www.public.gr/product/compu...wb301t-i3-1005g14gb256-ssduhd/prod10683639pp/
Εξάλλου δεν θα χρησιμοποιείς κανένα βαρύ πρόγραμμα. Word, powerpoint ίσως excel και μετά διαδίκτυο
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,162 μηνύματα.
30-08-20
12:46
Laptop και φθηνόΚαλημέρα σε όλους, έχω παιδί που εισάγεται στο πανεπιστήμιο (Ιατρική) και θα ήθελα μια τεκμηρίωση για την επιλογή υπολογιστή, όσον αφορά το δίλημμα Laptop ή Desktop.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ξεκάθαρα ναι . Με τα ίδια χρήματα πας σε μικρότερο δίσκο ή χειρότερο επεξεργαστή και να έχεις 8αρα μνήμη ;Προτείνεις laptop με 4GB RAM εν έτη 2020, ενώ με τα ίδια χρήματα μπορείς να βρεις κάτι με 8GB;
Αν θες το laptop για να έχεις Ansys, AutoCAD, Solidworks, matlab πας στα 1000 ευρώ ή σε σταθερό.
Αν θες το laptop για Word, excel, powerpoint και σερφαρισμα πας στα 400 ευρώ.
Εξαρτάται από τη χρήση που το θες. Αν τώρα η χρήση είναι της 2ης κατηγορίας και η απόκτηση laptop ανήκει στην πρώτη τότε τα λόγια είναι περιττά.
Gadgetakias
Νεοφερμένος
Ο Gadgetakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
30-08-20
20:08
Καλησπέρα παιδιά.
Έχω περάσει ημμυ και σκέφτομαι να αγοράσω ένα laptop που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σχολής. Έψαξα λίγο και βρήκα αυτόν https://www.kotsovolos.gr/computing...ElZ8Zlp79hPMyxgfBqJ6J7g_aIXNXlWxoCZCkQAvD_BwE
Έχετε κάτι να μου προτείνετε;
Έχω περάσει ημμυ και σκέφτομαι να αγοράσω ένα laptop που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σχολής. Έψαξα λίγο και βρήκα αυτόν https://www.kotsovolos.gr/computing...ElZ8Zlp79hPMyxgfBqJ6J7g_aIXNXlWxoCZCkQAvD_BwE
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,891 μηνύματα.
30-08-20
22:52
2020 Apple MacBook Pro (13-inch, intel i5 Chip, 16GB RAM, 512GB SSD Storage, Magic Keyboard, four Thunderbolt 3 ports) - Space Grey : Amazon.co.uk: Computers & Accessories
Huge range of Laptops with free delivery and returns on eligible orders. Buy 2020 Apple MacBook Pro (13-inch, intel i5 Chip, 16GB RAM, 512GB SSD Storage, Magic Keyboard, four Thunderbolt 3 ports) - Space Grey at Amazon UK.
www.amazon.co.uk
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,160 μηνύματα.
30-08-20
23:03
ακικο δεν είναι δυνατό να προτείνεις μηχάνημα 3 φορες παραπάνω.
Επίσης αμαν με την apple μανία σου βαρεθήκαμε
Επίσης αμαν με την apple μανία σου βαρεθήκαμε
Intruder1
Νεοφερμένος
Ο Intruder1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
30-08-20
23:05
Ρίξε μια ματιά και εδώ.Καλησπέρα παιδιά.
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 (Ryzen 7-4700U/8GB/512GB/Radeon Graphics/Full HD/Windows 10)
Βρες Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 (Ryzen 7-4700U/8GB/512GB/Radeon Graphics/Full HD/Windows 10) στο Skroutz. Δες χαρακτηριστικά και διάβασε χρήσιμα σχόλια, κριτικές & ερωτήσεις χρηστών για το προϊόν!
www.skroutz.gr
Στην ίδια τιμή αλλά με τον καινούριο οκταπύρηνο Ryzen 7.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,160 μηνύματα.
30-08-20
23:06
Τηλεοράσεις, Smartphones, Laptops, Tablets
Βρείτε Τηλεοράσεις, Smartphones, Laptops, Tablets και Οικιακές Συσκευές στις Χαμηλότερες Τιμές της Αγοράς!
www.electroholic.gr
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.
30-08-20
23:29
+1 για το παιδι που ρωταει πολυ δυνατο στην τιμη που παιζειΡίξε μια ματιά και εδώ.
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 (Ryzen 7-4700U/8GB/512GB/Radeon Graphics/Full HD/Windows 10)
Βρες Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 (Ryzen 7-4700U/8GB/512GB/Radeon Graphics/Full HD/Windows 10) στο Skroutz. Δες χαρακτηριστικά και διάβασε χρήσιμα σχόλια, κριτικές & ερωτήσεις χρηστών για το προϊόν!www.skroutz.gr
Gadgetakias
Νεοφερμένος
Ο Gadgetakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
30-08-20
23:59
Ευχαριστώ πολύ!!!Ρίξε μια ματιά και εδώ.
Βρες Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 (Ryzen 7-4700U/8GB/512GB/Radeon Graphics/Full HD/Windows 10) στο Skroutz. Δες χαρακτηριστικά και διάβασε χρήσιμα σχόλια, κριτικές & ερωτήσεις χρηστών για το προϊόν!www.skroutz.gr
Xristinaqui
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
03-09-20
16:09
Καλησπέρα
Δεν γνωρίζω καθόλου από λάπτοπ οπότε μου είναι δύσκολο να επιλέξω ανάμεσα σε τόσες επιλογές. Προσωπικά δεν χρειάζομαι κάτι περίπλοκο με πολλές δυνατότητες, απλώς φέτος θα είναι απαραίτητο για την σχολή (εργασίες, μαθήματα κτλ.)
Έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό, που δεν θα χαλάσει όμως τον πρώτο χρόνο για δύο τρία απλά πραγματάκια;
Ούτε με παιχνίδια θα το φορτώσω, ούτε σε σχετική σχολή θα είμαι, για να χρειάζομαι κάτι ιδιαίτερο.
Δεν γνωρίζω καθόλου από λάπτοπ οπότε μου είναι δύσκολο να επιλέξω ανάμεσα σε τόσες επιλογές. Προσωπικά δεν χρειάζομαι κάτι περίπλοκο με πολλές δυνατότητες, απλώς φέτος θα είναι απαραίτητο για την σχολή (εργασίες, μαθήματα κτλ.)
Έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό, που δεν θα χαλάσει όμως τον πρώτο χρόνο για δύο τρία απλά πραγματάκια;
Ούτε με παιχνίδια θα το φορτώσω, ούτε σε σχετική σχολή θα είμαι, για να χρειάζομαι κάτι ιδιαίτερο.
xriiistiiinaaa
Νεοφερμένος
Η xriiistiiinaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
03-09-20
16:28
Πάρε hp! Έχει βολέψει άπειρα τον αδελφό μου. Νομίζω οι τιμές κυμαίνονται από 600 έως 1500€. Εξαρταται από το τι ψάχνεις.Καλησπέρα
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
04-09-20
10:21
Καλημέρα Χριστίνα, για τη χρήση που περιγράφεις αν πας πίσω στις σελίδες του θεματος θα δεις έχουν προταθεί τις προηγούμενες εβδομάδες αξιόλογα λαπτοπ με τιμές, που δεν ξεπερνούν τα 600-700€. Σίγουρα να αγοράσεις λαπτοπ με τιμή ~500€+. Lenovo ή Dell προτείνω να κοιτάξεις (έχουν προταθεί συγκεκριμένα μοντέλα στις προηγούμενες σελίδες)Καλησπέρα
vanessa99
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 361 μηνύματα.
05-09-20
14:31
Καλησπερα, εχω βρει σε προσφορα αυτο
για απλη χρηση, χωρις βαρια παιχνιδια και προγραμματα, αξιζει? Θελω να εχει κυριως καλη μπαταρια
Lenovo C340-14API (Ryzen 3-3200U/4GB/256GB/FHD/W10)
Βρες Lenovo C340-14API (Ryzen 3-3200U/4GB/256GB/FHD/W10) στο Skroutz. Δες χαρακτηριστικά και διάβασε χρήσιμα σχόλια, κριτικές & ερωτήσεις χρηστών για το προϊόν!
www.skroutz.gr
05-09-20
15:25
Εξαιρετικό laptop και ότι πρέπει για πανεπιστήμιο ειναι το
Dell Latitude E5450
Dell Latitude E5450
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα.
06-09-20
20:23
Καλησπέρα, για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Έχω ένα πολυμηχάνημα canon ωστόσο δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το θέλω για προσωπική χρήση δεν είναι ότι βγάζω πάρα πολλές φωτοτυπίες. Σε γενικές γραμμές θέλω ένα οικονομικό πολυμηχάνημα που να έχει αυτόματη λειτουργία διπλής όψης και οικονομικά μελάνια. Δεν θέλω μόνο εκτυπωτή γιατί χρησιμοποιώ και το σκάνερ αρκετά. Τι προτείνετε??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
vanessa99
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 361 μηνύματα.
09-09-20
00:48
Acer Aspire 3 A315-53-578V (i5-8250U/6GB/1TB + 16GB/FHD/W10)
Βρες Acer Aspire 3 A315-53-578V (i5-8250U/6GB/1TB + 16GB/FHD/W10) στο Skroutz. Δες χαρακτηριστικά και διάβασε χρήσιμα σχόλια, κριτικές & ερωτήσεις χρηστών για το προϊόν!
www.skroutz.gr
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει απο Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 934 μηνύματα.
09-09-20
04:45
Καλησπέρα, για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Έχω ένα πολυμηχάνημα canon ωστόσο δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το θέλω για προσωπική χρήση δεν είναι ότι βγάζω πάρα πολλές φωτοτυπίες. Σε γενικές γραμμές θέλω ένα οικονομικό πολυμηχάνημα που να έχει αυτόματη λειτουργία διπλής όψης και οικονομικά μελάνια. Δεν θέλω μόνο εκτυπωτή γιατί χρησιμοποιώ και το σκάνερ αρκετά. Τι προτείνετε??
Κρατα αυτο που εχεις για σκανερ μονο και παρε εναν εκτυπωτη laser ασπρομαυρο, ωστε να μπορεις να εκτυπωνεις οσες σελιδες θες, οικονομικα. Τωρα αν θες ομως αυτοματη λειτουργια διπλης οψης, λογικα θα πρεπει να παρεις ακριβο μηχανημα, μιας και οι οικονομικοι laser υποστηριζουν διπλη οψη αλλα χειροκινητα.
Επισης μην παρεις οτι βρεις φθηνοτερο, γιατι παιζουν παγιδες. Δωσε μεγαλη σημασια στην τιμη των τονερ, γιατι εκει σε τρωνε λαχανο σε κατι μαρκες πχ lexmark..
Πάρε hp! Έχει βολέψει άπειρα τον αδελφό μου. Νομίζω οι τιμές κυμαίνονται από 600 έως 1500€. Εξαρταται από το τι ψάχνεις.
Μακρια απο HP, ειναι ζημιαρικα!
Ρίξε μια ματιά και εδώ.
Πολυ καλη επιλογη, γενικα τα lenovo ειναι τιμια λαπτοπακια.
Παντως οτιδηποτε και να παρετε, απ τη στιγμη που το θελετε για εργασιες στη σχολη, προτιμηστε ΜΑΤ οθονη! Τα ματια σας θα σας ευγνωμονουν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 482 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- xristos_k
- estrela
- marpa
- Theodora03
- ismember
- DetectiveAgg
- BatGuin
- Arvacon
- AggelikiGr
- sophiaa
- Angelica Vzl
- Hecticism
- EFAKIT
- physicscrazy
- Kris.gr
- Unboxholics
- chester20080
- jellojina
- iminspain
- Coconut201
- rseven
- tsiobieman
- Leo komm
- Lia 2006
- Corfu kitty
- Ryuzaki
- mirara
- fotia13
- Joji
- Steliosgkougkou
- Bobaros32
- antonis97
- feni
- Mariek
- bibliofagos
- woasibe
- Reader
- kalhkardia
- XRY
- Wannabearxitektonas
- Ness
- Antonia Alexandra
- Entropy24
- katia.m
- Mitsaras23
- Athens2002
- athinoula
- Kate1914
- sakplat
- marina.marina
- Helen06
- constansn
- Valous
- theti1da
- A350
- fockos
- Scandal
- MrDna
- nearos
- VIVA
- synthnightingale
- thepigod762
- arpol03
- patra2002
- Wonderkid
- angies
- Dionyshs1
- mvas
- dmav
- Startx0
- ggl
- desperate-ambitious!
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Nala
- maria1419
- Nemesiis
- Sofos Gerontas
- suuuuiiii
- Maynard
- χημεια4λαιφ
- αντιγονη.
- Theo2005
- SoyN
- Abiogenesis
- Βασιλης1234
- Nick_nt
- Eirinakiii8
- AnnaRd
- Lifelong Learner
- Alessandra Eliza
- user2727
- Giannis_19
- Peter Pan13
- Gus Roger10
- Obi-Wan Kenobi
- savethetrees
- Drglitterstar
- giannis05
- Γιώργος μεγ
- panagiotis12
- Μιχαήλ
- SlimShady
- Γιώτα Γιαννακού
- Νικολινα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- evaggelia anna
- Zed
- augustine
- stefan
- panaman
- Philologist
- paulkin94
- hitmarkerz
- F1L1PAS
- louminis
- KingPoul
- oups
- bruh_234
- Paragontas7000
- Don25
- kost28
- ale
- jYanniss
- PanosBat
- ΘανάσοςG4
- PanosKerkis
- brizoulis
- Viedo
- arisgiap
- Apocalypse
- ougka pougka
- Than003
- Marple
- P.Dam.
- fmarulezkd
- Sherlockina
- George.S
- spring day
- EvgheniosOnofrei
- Nikoletaant
- sophielovegood
- Tedi
- Αννα1
- diamag
- Nikoleta_Giann
- Liou
- Nefeli_
- Stif6
- VasoGrimes
- pinkheart
- Georgekk
- stamoul1s
- Alexecon1991
- Nosokomos
- heo12345
- Billokos1
- Αλκης Κ.
- Student 123
- panosveki
- katerinavld
- TonyMontanaEse
- Πέτρος0367
- Mapas26
- Manolo165
- Jimmis18
- damn
- FRT
- Αναστασία197
- snowy
- imyrcarn
- Fairydust2
- Citylights
- KingOfPop
- igeorgeoikonomo
- Machris
- tfghp
- Eri0611
- xmen902
- Maria@2000
- Nikitas18
- vetas
- Lexii
- giannhs2001
- emzou
- T C
- roud
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Evi457
- An_uknown_world
- charmander
- Xristosdimitra
- Lebron
- anastasis06
- Maria1743
- s93060
- xraxra
- nicks1999
- Sense
- New member
- fenia
- Νομάρχης
- Zoigian
- goingtothestore
- Lambrini_
- kostas1233
- Κλημεντίνη
- Belle26
- aekaras 21
- ioanchatzip
- ioannam
- aggelosst9
- marakiloveee
- leonnnn
- Ada ada
- George9989
- eukleidhs1821
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- NEKTARIOS11
- Specon
- Mariap.
- Σωτηρία
- barkos
- pikrodafnh
- hirasawayui
- Xristinaqui
- Cortes
- nackgr
- DonaeB
- Chris 21
- Steffie88
- Monster Hunter
- Slytherin
- gregory nub
- Mendel2003
- nucomer
- Alexandros36k
- den antexw allh apotyxia
- JohnGreek
- chris2799
- Georgia110
- azula
- marianna04
- StudyFreak04
- giorgosp97
- Kostakis26
- jj!
- thecrazycretan
- J.Cameron
- Demy25
- Xatzifragetas
- pink_panther
- Alexia1
- Φινεύς
- Γιώργος Πετ
- Γιωργος15773
- Josua
- Katerinaki03
- papas
- BioChemical
- tinaskrd
- Prak
- future.nurse.29
- jim2015
- george7cr7
- Jerrys
- tasost
- cynzp
- victor 21
- ChrisNoris
- KElPa
- tosodoulhs12
- Stroka
- ag97
- chrysm
- TheodoraNt
- KaterinaL
- dimospap
- leo41
- cel123
- vivigrk
- Unseen skygge
- xriiistiiinaaa
- Intruder1
- Nefeli01
- dhmm
- Evimgr
- Vold
- Paul77
- Stelios725
- dimlevi
- Βλα
- Mhtsos001
- civilian
- georgecr7
- CuHg
- Pharmacist01
- DimitraA.
- andoc
- Mukumbura
- ploutarxos123
- American Economist
- andy27
- uni77
- DiCafrio
- Ευαγγελία2001
- Θανασης Α.
- Vasilis2000kak
- miak
- topmar
- the purge
- kristinbacktoschool
- harry akritas
- Greg1900
- georgechr96
- Maraki196
- Rene2004
- Ggpg
- EiriniS20
- FINN
- Αριάνα123
- Marianna35
- Giorno
- γιω99
- Kostakis45
- panos007
- foteiniandr
- Thanos_D
- iManosX13
- Nefh_
- Χριστιαννα
- kaaaaate
- mpampouras
- Dr House
- TommyMak
- Ν.Χ.
- meletis96
- Nar20
- Konstantinos_m
- Μαρία234
- panagiotis econ
- Serotonin
- Μάρκος Βασίλης
- Ststst02
- Χρήστος Μπότος
- MaryM
- Γιώργος Ζ
- neste
- jul25
- nicole1982
- angelikitaraxia
- SweetGirl
- PanosCh002
- Memetchi
- Nefiki
- Intravenous_drug
- Nefeloula
- davi
- tslef8
- Elena78
- rekcoR
- Ιωάννα2
- Cpt.Philips
- Revekka
- tymvorixos
- Eua5
- Dimitris_Gr
- MarcoReus
- Makis7
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.