Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1,116 μηνύματα.
27-08-20
00:14
Μεγαλη οθονη 17αρα, μικρη μπαταρια, αποτελεσμα - μικρη αυτονομια + μεγαλο βαρος.
No Go απο μενα, εκτος κ αν το θες για σταθερο και το χεις μονιμα στην πριζα στο σπιτι.
Η Μπαταρία είναι όντως μειονέκτημα εάν στο μέρος όπου χρειάζεται το Laptop δεν έχει μπρίζα για να το συνδέσει στο ρεύμα αλλά η μεγάλη οθόνη για όποιον το θέλει για να βλέπει ταινίες πχ όπως βλέπω εγώ ή για να παίζει videogames σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών είναι αρκετά σημαντική.Βέβαια εγώ δεν θα το αγόραζα γιατί έχω PS4 και το Laptop μου λειτουργεί μια χαρά για την ώρα.
Intruder1
Νεοφερμένος
Ο Intruder1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
27-08-20
00:36
Αν ήταν να δώσω τόσα χρήματα θα κοιτούσα κάτι με GTX 1650 ώστε σε περίπτωση που καμιά φορά ήθελα να παίξω παιχνίδια να μην περιοριζόμουν με την κάρτα γραφικών.Ποιο laptop έχετε να προτείνετε μέχρι 700-800 ευρώ. Λέω να κινηθώ προς τη Dell. Επίσης η κάρτα γραφικών να είναι αυτόνομη. Στο προηγούμενο laptop που είχα ήταν ενσωματωμένη η GPU στη motherboard, κάηκε η GPU AMD και χρειαζόταν αλλαγή η motherboard κάτι που δεν συνέφερε...
georgechr96
Νεοφερμένος
Ο georgechr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
27-08-20
02:26
Ανάμεσα στα παρακάτω τι προτείνετε:
DELL, τιμή 699 ευρώ
https://www.skroutz.gr/s/20524819/D...G1-8GB-512GB-GeForce-MX230-FHD-W10.html#specs
Lenovo thinkpad, τιμή 749 ευρώ
https://www.e-lenovo.gr/index.php?_...5-10th-gen-8gb-ssd256-w10pro-mineralgrey.html
Lenovo ideapad, τιμή 839 ευρώ
https://www.e-lenovo.gr/index.php?_...-fullhd-i7-12gb-1tb-ssd512-w10-grey-slim.html
DELL, τιμή 699 ευρώ
https://www.skroutz.gr/s/20524819/D...G1-8GB-512GB-GeForce-MX230-FHD-W10.html#specs
https://www.e-lenovo.gr/index.php?_...5-10th-gen-8gb-ssd256-w10pro-mineralgrey.html
https://www.e-lenovo.gr/index.php?_...-fullhd-i7-12gb-1tb-ssd512-w10-grey-slim.html
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει απο Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 934 μηνύματα.
27-08-20
09:46
Χρησιμοποιεί κανείς το OneNote της Microsoft για σημειώσεις; Σας βολεύει;
Intruder1
Νεοφερμένος
Ο Intruder1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
27-08-20
11:23
Κανένα από αυτά. Δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα χρήματα αν δεν ενδιαφέρεσαι για gaming. Εγώ θα πήγαινα σε αυτό με τον καινούργιο Ryzen 7.Ανάμεσα στα παρακάτω τι προτείνετε:
DELL, τιμή 699 ευρώ
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,660 μηνύματα.
27-08-20
11:24
ξερει κανενας αν φτιαχτεται το touchpad σε οπουδήποτε λάπτοπ;
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
27-08-20
11:56
Μπορείς από τον κέντρο ελέγχου του υπολογιστή να ρυθμίσεις την ένταση πατήματος, αν εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Αν κολλάει ή χάνει ορισμένα πατήματα ή θέλει μεγαλύτερη πίεση να ασκήσεις, ώστε να ανταποκριθει. Διαφορετικά θέλει μηχανικό....ξερει κανενας αν φτιαχτεται το touchpad σε οπουδήποτε λάπτοπ;
georgechr96
Νεοφερμένος
Ο georgechr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
27-08-20
13:03
@Intruder1 ευχαριστώ για την απάντηση.
Στο προηγούμενο laptop μου για να το φτιάξω χρειάζεται αλλαγή της motherboard εξαιτίας της ενσωματωμένης AMD η οποία δεν άντεξε!
Γενικά αποφεύγω την AMD σε επεξεργαστές, κάρτες γραφικών..
Στο προηγούμενο laptop μου για να το φτιάξω χρειάζεται αλλαγή της motherboard εξαιτίας της ενσωματωμένης AMD η οποία δεν άντεξε!
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.
27-08-20
13:46
η amd αυτη την στιγμη ειναι ο βασιλειας των επεξεργαστων@Intruder1 ευχαριστώ για την απάντηση.
Intruder1
Νεοφερμένος
27-08-20
14:31
Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο. Οι Ryzen αυτή τη στιγμή είναι οι πιο value for money επεξεργαστές. Ειδικά με την 4η γενιά δεν έχουν αντίπαλο. Κι εγώ Ryzen 3 1200 έχω σε desktop εδώ και 9 μήνες περίπου. Απόλυτα ευχαριστημένος.@Intruder1 ευχαριστώ για την απάντηση.
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,977 μηνύματα.
27-08-20
23:47
Αν θέλετε κατι καλο και σε σχετικά καλη τιμη, πάρτε ASUS
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,896 μηνύματα.
28-08-20
00:34
H intel ειναι πολυ πιο αξιόπιστη τουλάχιστον σε παλαιότερους επεξεργαστές/κάρτες γραφικών. Τα iMac/MacBook που είναι σκυλιά τα μοναδικά σοβαρά προβλήματα που είχαν οφείλονται στην amd.η amd αυτη την στιγμη ειναι ο βασιλειας των επεξεργαστων
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.
28-08-20
00:59
οπως το ειπες παλιοτερα( Fx σειρα κυριως ειχε θεματα οι athlon ηταν πολυ καλοι)H intel ειναι πολυ πιο αξιόπιστη τουλάχιστον σε παλαιότερους επεξεργαστές/κάρτες γραφικών. Τα iMac/MacBook που είναι σκυλιά τα μοναδικά σοβαρά προβλήματα που είχαν οφείλονται στην amd.
τη σειρα ryzen ωστοσο δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί η intel..
και εχει προχωρήσει πολυ καλα στις κάρτες γραφικων φτιάχνοντας τα θεματα με τους drivers
butter_fly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η butter_fly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα.
29-08-20
18:24
Τα huawei matebook είναι καλά σαν laptop? Για την σχολή το θέλω...
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,168 μηνύματα.
29-08-20
18:54
Τι σχολή ;Τα huawei matebook είναι καλά σαν laptop? Για την σχολή το θέλω...
butter_fly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η butter_fly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα.
29-08-20
18:56
Νομική, δεν το θέλω για προγραμματισμό και τέτοιαΤι σχολή ;
Lancelot
Περιβόητο μέλος
29-08-20
19:00
μέχρι 450 και πολλά είναι για αυτό που θες, εκεί θα βρεις asus , lenovo τα οποία είναι καλά για τα λεφτά τους.Νομική, δεν το θέλω για προγραμματισμό και τέτοια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
με αυτά τα λεφτά πας σε ένα πολύ καλό σταθερό. Δεν ξέρω εάν αξίζει για λαπτοπΑνάμεσα στα παρακάτω τι προτείνετε:
DELL, τιμή 699 ευρώ
butter_fly
Εκκολαπτόμενο μέλος
29-08-20
19:14
Για το συγκεκριμένο laptop που ρώτησα έχεις κάποια άποψη;μέχρι 450 και πολλά είναι για αυτό που θες, εκεί θα βρεις asus , lenovo τα οποία είναι καλά για τα λεφτά τους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
με αυτά τα λεφτά πας σε ένα πολύ καλό σταθερό. Δεν ξέρω εάν αξίζει για λαπτοπ
Lancelot
Περιβόητο μέλος
29-08-20
19:20
Για τα λεφτά του καλό είναι, αλλά είναι σαν να αγοράζεις ferrari για να πηγαίνεις στη σχολή που είναι 10 λεπτά με τα πόδια. Δες την χρηστικότητα του υπολογιστή. Θες να πάρεις ένα δυνατό λάπτοπ για χαλαρή χρήση ;Για το συγκεκριμένο laptop που ρώτησα έχεις κάποια άποψη;
butter_fly
Εκκολαπτόμενο μέλος
29-08-20
19:21
Θέλω να πάρω ένα λάπτοπ δυνατό να αντέξει... Το συγκεκριμένο έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, και ήθελα απλά από κάποιον που ξέρει να μου πει αν είναι καλό γενικάΓια τα λεφτά του καλό είναι, αλλά είναι σαν να αγοράζεις ferrari για να πηγαίνεις στη σχολή που είναι 10 λεπτά με τα πόδια. Δες την χρηστικότητα του υπολογιστή. Θες να πάρεις ένα δυνατό λάπτοπ για χαλαρή χρήση ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 482 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- xristos_k
- estrela
- marpa
- Theodora03
- ismember
- DetectiveAgg
- BatGuin
- Arvacon
- AggelikiGr
- sophiaa
- Angelica Vzl
- Hecticism
- EFAKIT
- physicscrazy
- Kris.gr
- Unboxholics
- chester20080
- jellojina
- iminspain
- Coconut201
- rseven
- tsiobieman
- Leo komm
- Lia 2006
- Corfu kitty
- Ryuzaki
- mirara
- fotia13
- Joji
- Steliosgkougkou
- Bobaros32
- antonis97
- feni
- Mariek
- bibliofagos
- woasibe
- Reader
- kalhkardia
- XRY
- Wannabearxitektonas
- Ness
- Antonia Alexandra
- Entropy24
- katia.m
- Mitsaras23
- Athens2002
- athinoula
- Kate1914
- sakplat
- marina.marina
- Helen06
- constansn
- Valous
- theti1da
- A350
- fockos
- Scandal
- MrDna
- nearos
- VIVA
- synthnightingale
- thepigod762
- arpol03
- patra2002
- Wonderkid
- angies
- Dionyshs1
- mvas
- dmav
- Startx0
- ggl
- desperate-ambitious!
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Nala
- maria1419
- Nemesiis
- Sofos Gerontas
- suuuuiiii
- Maynard
- χημεια4λαιφ
- αντιγονη.
- Theo2005
- SoyN
- Abiogenesis
- Βασιλης1234
- Nick_nt
- Eirinakiii8
- AnnaRd
- Lifelong Learner
- Alessandra Eliza
- user2727
- Giannis_19
- Peter Pan13
- Gus Roger10
- Obi-Wan Kenobi
- savethetrees
- Drglitterstar
- giannis05
- Γιώργος μεγ
- panagiotis12
- Μιχαήλ
- SlimShady
- Γιώτα Γιαννακού
- Νικολινα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- evaggelia anna
- Zed
- augustine
- stefan
- panaman
- Philologist
- paulkin94
- hitmarkerz
- F1L1PAS
- louminis
- KingPoul
- oups
- bruh_234
- Paragontas7000
- Don25
- kost28
- ale
- jYanniss
- PanosBat
- ΘανάσοςG4
- PanosKerkis
- brizoulis
- Viedo
- arisgiap
- Apocalypse
- ougka pougka
- Than003
- Marple
- P.Dam.
- fmarulezkd
- Sherlockina
- George.S
- spring day
- EvgheniosOnofrei
- Nikoletaant
- sophielovegood
- Tedi
- Αννα1
- diamag
- Nikoleta_Giann
- Liou
- Nefeli_
- Stif6
- VasoGrimes
- pinkheart
- Georgekk
- stamoul1s
- Alexecon1991
- Nosokomos
- heo12345
- Billokos1
- Αλκης Κ.
- Student 123
- panosveki
- katerinavld
- TonyMontanaEse
- Πέτρος0367
- Mapas26
- Manolo165
- Jimmis18
- damn
- FRT
- Αναστασία197
- snowy
- imyrcarn
- Fairydust2
- Citylights
- KingOfPop
- igeorgeoikonomo
- Machris
- tfghp
- Eri0611
- xmen902
- Maria@2000
- Nikitas18
- vetas
- Lexii
- giannhs2001
- emzou
- T C
- roud
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Evi457
- An_uknown_world
- charmander
- Xristosdimitra
- Lebron
- anastasis06
- Maria1743
- s93060
- xraxra
- nicks1999
- Sense
- New member
- fenia
- Νομάρχης
- Zoigian
- goingtothestore
- Lambrini_
- kostas1233
- Κλημεντίνη
- Belle26
- aekaras 21
- ioanchatzip
- ioannam
- aggelosst9
- marakiloveee
- leonnnn
- Ada ada
- George9989
- eukleidhs1821
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- NEKTARIOS11
- Specon
- Mariap.
- Σωτηρία
- barkos
- pikrodafnh
- hirasawayui
- Xristinaqui
- Cortes
- nackgr
- DonaeB
- Chris 21
- Steffie88
- Monster Hunter
- Slytherin
- gregory nub
- Mendel2003
- nucomer
- Alexandros36k
- den antexw allh apotyxia
- JohnGreek
- chris2799
- Georgia110
- azula
- marianna04
- StudyFreak04
- giorgosp97
- Kostakis26
- jj!
- thecrazycretan
- J.Cameron
- Demy25
- Xatzifragetas
- pink_panther
- Alexia1
- Φινεύς
- Γιώργος Πετ
- Γιωργος15773
- Josua
- Katerinaki03
- papas
- BioChemical
- tinaskrd
- Prak
- future.nurse.29
- jim2015
- george7cr7
- Jerrys
- tasost
- cynzp
- victor 21
- ChrisNoris
- KElPa
- tosodoulhs12
- Stroka
- ag97
- chrysm
- TheodoraNt
- KaterinaL
- dimospap
- leo41
- cel123
- vivigrk
- Unseen skygge
- xriiistiiinaaa
- Intruder1
- Nefeli01
- dhmm
- Evimgr
- Vold
- Paul77
- Stelios725
- dimlevi
- Βλα
- Mhtsos001
- civilian
- georgecr7
- CuHg
- Pharmacist01
- DimitraA.
- andoc
- Mukumbura
- ploutarxos123
- American Economist
- andy27
- uni77
- DiCafrio
- Ευαγγελία2001
- Θανασης Α.
- Vasilis2000kak
- miak
- topmar
- the purge
- kristinbacktoschool
- harry akritas
- Greg1900
- georgechr96
- Maraki196
- Rene2004
- Ggpg
- EiriniS20
- FINN
- Αριάνα123
- Marianna35
- Giorno
- γιω99
- Kostakis45
- panos007
- foteiniandr
- Thanos_D
- iManosX13
- Nefh_
- Χριστιαννα
- kaaaaate
- mpampouras
- Dr House
- TommyMak
- Ν.Χ.
- meletis96
- Nar20
- Konstantinos_m
- Μαρία234
- panagiotis econ
- Serotonin
- Μάρκος Βασίλης
- Ststst02
- Χρήστος Μπότος
- MaryM
- Γιώργος Ζ
- neste
- jul25
- nicole1982
- angelikitaraxia
- SweetGirl
- PanosCh002
- Memetchi
- Nefiki
- Intravenous_drug
- Nefeloula
- davi
- tslef8
- Elena78
- rekcoR
- Ιωάννα2
- Cpt.Philips
- Revekka
- tymvorixos
- Eua5
- Dimitris_Gr
- MarcoReus
- Makis7
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.