artemis1996
Νεοφερμένος
πώς σας φαίνεται?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan
Δραστήριο μέλος
τελικά λέω να αποφασίσω σε αυτό: https://www.e-shop.gr/toshiba-satell...-core-n2830-4gb-500gb-windows-81-p-PER.904982
πώς σας φαίνεται?
Για την τιμή του είναι καλό.Βέβαια θα πρότεινα και αυτό εδώ: https://www.e-shop.gr/asus-x551ca-sx024h-156-intel-core-i3-3217u-4gb-500gb-windows-8-p-PER.909618
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Toshiba και Asus.
Αρχικά, βρήκα το asus και μου φάνηκε εξαιρετική ευκαιρεία. Ο επεξεργαστής είναι μοντέλο της περσινής χρονιάς και η κάρτα γραφικών είναι ό,τι καλύτερο βρήκα σε laptop αυτού του εύρους τιμών.
Όμως, ο πατέρας μου ρώτησε ένα φίλο του, τεχνικό υπολογιστών, και μας είπε να αποφύγουμε την asus και να επιλέξουμε toshiba ή lenovo. Έτσι, ο πατέρας μου βρήκε το toshiba, με επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς, αλλά υψηλότερης συχνότητας, και λίγο χαμηλότερη κάρτα γραφικών. Το πλεονέκτημα είναι η εγγύηση που δίνουν, η οποία επεκτείνεται μέχρι τα 3 χρόνια από την αγορά.
Γενικά, το Asus είναι πιο "high-end" και αποδοτικό, ενώ το Toshiba φαίνεται πιο ασφαλές. Απόψεις?
nPb
Επιφανές μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Guest 875331
Επισκέπτης
Εχετε καμια προταση με καλη αυτονομια; Ειναι λιγο βασικο γιατι εχω ηδη desktop και σκεφτομαι να παρω ενα Laptop, να το φορτωσω σε δοσεις και να το εχω μονο για αυτο που λεει το ονομα του, φορητο. Γνωριζω οτι τα MacBook εχουν πολυ καλη αυτονομια και επειδη εχω χρησιμοποιησει μου αρεσε, αλλα η τιμη ειναι απαγορευτικη.
Πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις; Γενικά μη πάρεις πάνω απο 14 ίντσες.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις; Γενικά μη πάρεις πάνω απο 14 ίντσες.
Κι εγω ετσι σκεφτομαι αλλα ειναι λιγες οι επιλογες κατω απο τις 15 ιντσες και κυριως ξεφευγουν στα λεφτα. Ειχα δει περυσι ενα 14αρι απο το Πλαισιο 300€ αλλα δεν το ειχα παρει αποφαση. Τωρα απο λεφτα δεν θελω να δωσω πολλα, ξερω γω 400-450 ταβανι.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
polymnios
Νεοφερμένος
Guest 875331
Επισκέπτης
Κι εγω ετσι σκεφτομαι αλλα ειναι λιγες οι επιλογες κατω απο τις 15 ιντσες και κυριως ξεφευγουν στα λεφτα. Ειχα δει περυσι ενα 14αρι απο το Πλαισιο 300€ αλλα δεν το ειχα παρει αποφαση. Τωρα απο λεφτα δεν θελω να δωσω πολλα, ξερω γω 400-450 ταβανι.
Όντως τώρα που τα είδα δεν υπάρχει τίποτα σε αυτά τα λεφτά. For the record , εγώ θα πρότεινα αυτό, μιας και τα πιο φτηνά δε θεωρώ ότι αξίζουν.https://www.skroutz.gr/s/4219996/Dell-Latitude-E5430-i7-3540M-4GB-320GB.html
Γενικά τα 15αρια μεταφέρονται πολύ πιο δύσκολα, επομένως ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις αν θέλεις ή οχι.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Όντως τώρα που τα είδα δεν υπάρχει τίποτα σε αυτά τα λεφτά. For the record , εγώ θα πρότεινα αυτό, μιας και τα πιο φτηνά δε θεωρώ ότι αξίζουν.https://www.skroutz.gr/s/4219996/Dell-Latitude-E5430-i7-3540M-4GB-320GB.html
Γενικά τα 15αρια μεταφέρονται πολύ πιο δύσκολα, επομένως ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις αν θέλεις ή οχι.
Ειναι πολλα τα λεφτα για βοηθητικο. Και με τα dell κιολας δεν εχω την καλυτερη εμπειρια απο θεμα μπαταριας, ενα λαπτοπ κι ενα netbook που εχουν οι δικοι μου και τα δυο κλαταραν, το λαπτοπ πλεον δεν αντεχει ουτε 20λ χωρις ρευμα. Δεν με νοιαζει τοσο το θεμα του μεγεθους οσο της μπαταριας και γενικα τα 15αρια δεν εχουν καλη αυτονομια
Anyway thanks και αν εχει καποιος να προτεινει κατι, εδω ειμαστε.
Guest 875331
Επισκέπτης
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Διαβάζοντας εδώ, έχω καταλάβει ότι τα Dell είναι πολύ καλά. Και όντως, είχα ένα λάπτοπ Dell και μου κράτησε για πέντε χρόνια! Ακόμα λειτουργεί,απλά έχει κάποια προβληματάκια τώρα. Τι λέτε; Αξίζει τα λεφτά του; Θα είναι πολύ μεγάλο;
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eπειδή είμαι λίγο άσχετη με λάπτοπ, τι γνώμη έχετε για αυτό;
Διαβάζοντας εδώ, έχω καταλάβει ότι τα Dell είναι πολύ καλά. Και όντως, είχα ένα λάπτοπ Dell και μου κράτησε για πέντε χρόνια! Ακόμα λειτουργεί,απλά έχει κάποια προβληματάκια τώρα. Τι λέτε; Αξίζει τα λεφτά του; Θα είναι πολύ μεγάλο;
εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και τα Dell ειναι ''σκυλια''.ειναι λιγο μεγαλο αλλα θα σε βολεψει αρκετα.για τη τιμη του ειναι παρα πολυ καλο..μη βιαστεις να διαλεξεις,ισως βρεις καμια προσφορα τωρα που πολλοι θα πανε φοιτητες και θα ψαξουν για laptops.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και τα Dell ειναι ''σκυλια''.ειναι λιγο μεγαλο αλλα θα σε βολεψει αρκετα.για τη τιμη του ειναι παρα πολυ καλο..μη βιαστεις να διαλεξεις,ισως βρεις καμια προσφορα τωρα που πολλοι θα πανε φοιτητες και θα ψαξουν για laptops.
Θέλω να είναι Dell και να έχει αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά γιατί θα χρειαστώ ένα καλό λάπτοπ στη σχολή,αφού θα δουλεύουμε αρκετά με αυτό. Θα περιμένω,ελπίζω να βρω κάποια προσφορά
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να είναι Dell και να έχει αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά γιατί θα χρειαστώ ένα καλό λάπτοπ στη σχολή,αφού θα δουλεύουμε αρκετά με αυτό. Θα περιμένω,ελπίζω να βρω κάποια προσφορά
οπως ειπε και ο αλαντιν μακρια απο τα HP.Η acer επισης ειναι πολυ καλη εταιρια,αλλα τα dell ειδικα ειναι αξιοπιστα και καλης ποιοτητας.περιμενε μηπως βγει καμμια φοιτητικη προσφορα
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
1)https://www.e-shop.gr/asus-x551ca-si...-3217u-4gb-500gb-windows-8-black-p-PER.909676
2)https://www.e-shop.gr/toshiba-satell...-core-n2830-4gb-500gb-windows-81-p-PER.904982
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Στη θέση σου θα έπαιρνα το 1ο καθώς έχει καλύτερο επεξεργαστή. Επίσης, κάτι που δεν μ'αρέσει εδώ πέρα είναι ότι στο 1ο λέει ότι το λειτουργικό είναι 64-bit οπότε θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τα 4 GB RAM ενώ στο 2ο δεν το διευκρινίζει κάτι τέτοιο που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι 32-bit.Αυτό επίσης σημαίνει ότι από τα 4GB θα μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο τα 3,3GB.λιγη βοηθεια?? ειμαι αναμεσα στα εξης δυο....
1)https://www.e-shop.gr/asus-x551ca-si...-3217u-4gb-500gb-windows-8-black-p-PER.909676
2)https://www.e-shop.gr/toshiba-satell...-core-n2830-4gb-500gb-windows-81-p-PER.904982
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος
λιγη βοηθεια?? ειμαι αναμεσα στα εξης δυο....
Θα προτιμουσα το πρωτο και λογω χαρακτηριστικων (επεξεργαστη,ram) και λογω εταιριας..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 482 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- xristos_k
- estrela
- marpa
- Theodora03
- ismember
- DetectiveAgg
- BatGuin
- Arvacon
- AggelikiGr
- sophiaa
- Angelica Vzl
- Hecticism
- EFAKIT
- physicscrazy
- Kris.gr
- Unboxholics
- chester20080
- jellojina
- iminspain
- Coconut201
- rseven
- tsiobieman
- Leo komm
- Lia 2006
- Corfu kitty
- Ryuzaki
- mirara
- fotia13
- Joji
- Steliosgkougkou
- Bobaros32
- antonis97
- feni
- Mariek
- bibliofagos
- woasibe
- Reader
- kalhkardia
- XRY
- Wannabearxitektonas
- Ness
- Antonia Alexandra
- Entropy24
- katia.m
- Mitsaras23
- Athens2002
- athinoula
- Kate1914
- sakplat
- marina.marina
- Helen06
- constansn
- Valous
- theti1da
- A350
- fockos
- Scandal
- MrDna
- nearos
- VIVA
- synthnightingale
- thepigod762
- arpol03
- patra2002
- Wonderkid
- angies
- Dionyshs1
- mvas
- dmav
- Startx0
- ggl
- desperate-ambitious!
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Nala
- maria1419
- Nemesiis
- Sofos Gerontas
- suuuuiiii
- Maynard
- χημεια4λαιφ
- αντιγονη.
- Theo2005
- SoyN
- Abiogenesis
- Βασιλης1234
- Nick_nt
- Eirinakiii8
- AnnaRd
- Lifelong Learner
- Alessandra Eliza
- user2727
- Giannis_19
- Peter Pan13
- Gus Roger10
- Obi-Wan Kenobi
- savethetrees
- Drglitterstar
- giannis05
- Γιώργος μεγ
- panagiotis12
- Μιχαήλ
- SlimShady
- Γιώτα Γιαννακού
- Νικολινα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- evaggelia anna
- Zed
- augustine
- stefan
- panaman
- Philologist
- paulkin94
- hitmarkerz
- F1L1PAS
- louminis
- KingPoul
- oups
- bruh_234
- Paragontas7000
- Don25
- kost28
- ale
- jYanniss
- PanosBat
- ΘανάσοςG4
- PanosKerkis
- brizoulis
- Viedo
- arisgiap
- Apocalypse
- ougka pougka
- Than003
- Marple
- P.Dam.
- fmarulezkd
- Sherlockina
- George.S
- spring day
- EvgheniosOnofrei
- Nikoletaant
- sophielovegood
- Tedi
- Αννα1
- diamag
- Nikoleta_Giann
- Liou
- Nefeli_
- Stif6
- VasoGrimes
- pinkheart
- Georgekk
- stamoul1s
- Alexecon1991
- Nosokomos
- heo12345
- Billokos1
- Αλκης Κ.
- Student 123
- panosveki
- katerinavld
- TonyMontanaEse
- Πέτρος0367
- Mapas26
- Manolo165
- Jimmis18
- damn
- FRT
- Αναστασία197
- snowy
- imyrcarn
- Fairydust2
- Citylights
- KingOfPop
- igeorgeoikonomo
- Machris
- tfghp
- Eri0611
- xmen902
- Maria@2000
- Nikitas18
- vetas
- Lexii
- giannhs2001
- emzou
- T C
- roud
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Evi457
- An_uknown_world
- charmander
- Xristosdimitra
- Lebron
- anastasis06
- Maria1743
- s93060
- xraxra
- nicks1999
- Sense
- New member
- fenia
- Νομάρχης
- Zoigian
- goingtothestore
- Lambrini_
- kostas1233
- Κλημεντίνη
- Belle26
- aekaras 21
- ioanchatzip
- ioannam
- aggelosst9
- marakiloveee
- leonnnn
- Ada ada
- George9989
- eukleidhs1821
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- NEKTARIOS11
- Specon
- Mariap.
- Σωτηρία
- barkos
- pikrodafnh
- hirasawayui
- Xristinaqui
- Cortes
- nackgr
- DonaeB
- Chris 21
- Steffie88
- Monster Hunter
- Slytherin
- gregory nub
- Mendel2003
- nucomer
- Alexandros36k
- den antexw allh apotyxia
- JohnGreek
- chris2799
- Georgia110
- azula
- marianna04
- StudyFreak04
- giorgosp97
- Kostakis26
- jj!
- thecrazycretan
- J.Cameron
- Demy25
- Xatzifragetas
- pink_panther
- Alexia1
- Φινεύς
- Γιώργος Πετ
- Γιωργος15773
- Josua
- Katerinaki03
- papas
- BioChemical
- tinaskrd
- Prak
- future.nurse.29
- jim2015
- george7cr7
- Jerrys
- tasost
- cynzp
- victor 21
- ChrisNoris
- KElPa
- tosodoulhs12
- Stroka
- ag97
- chrysm
- TheodoraNt
- KaterinaL
- dimospap
- leo41
- cel123
- vivigrk
- Unseen skygge
- xriiistiiinaaa
- Intruder1
- Nefeli01
- dhmm
- Evimgr
- Vold
- Paul77
- Stelios725
- dimlevi
- Βλα
- Mhtsos001
- civilian
- georgecr7
- CuHg
- Pharmacist01
- DimitraA.
- andoc
- Mukumbura
- ploutarxos123
- American Economist
- andy27
- uni77
- DiCafrio
- Ευαγγελία2001
- Θανασης Α.
- Vasilis2000kak
- miak
- topmar
- the purge
- kristinbacktoschool
- harry akritas
- Greg1900
- georgechr96
- Maraki196
- Rene2004
- Ggpg
- EiriniS20
- FINN
- Αριάνα123
- Marianna35
- Giorno
- γιω99
- Kostakis45
- panos007
- foteiniandr
- Thanos_D
- iManosX13
- Nefh_
- Χριστιαννα
- kaaaaate
- mpampouras
- Dr House
- TommyMak
- Ν.Χ.
- meletis96
- Nar20
- Konstantinos_m
- Μαρία234
- panagiotis econ
- Serotonin
- Μάρκος Βασίλης
- Ststst02
- Χρήστος Μπότος
- MaryM
- Γιώργος Ζ
- neste
- jul25
- nicole1982
- angelikitaraxia
- SweetGirl
- PanosCh002
- Memetchi
- Nefiki
- Intravenous_drug
- Nefeloula
- davi
- tslef8
- Elena78
- rekcoR
- Ιωάννα2
- Cpt.Philips
- Revekka
- tymvorixos
- Eua5
- Dimitris_Gr
- MarcoReus
- Makis7
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.