Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Νομιζω πως κατεληξα σε αυτο: https://www.mediamarkt.gr/mcs/product/TOSHIBA-Satellite-L850-1V3,99452,397551,592995.html?langId=-18 . Τι λετε καλο ειναι?
Α και τι ειναι το τουρμπο που διαβαζω συχνα στον επεξεργαστη?
Ίδια τιμή και καλύτερα:
https://www.e-shop.gr/product?id=PER.902761&sid=1
https://www.public.gr/product/comput...vo-ideapad-g580-metal-156-kafe/prod4051216pp/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
akis95
Δραστήριο μέλος
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν παρακολουθεις σχολη που εχει αντικειμενο μαθηματικα βεβαια ειναι κομματακι δυσκολο
Αλλα παιζει γενικα το φαινομενο αυτο σε σχολες και επισης εχεις το δικαιωμα να εχεις το laptop σου στο αμφιθεατρο?
werip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλα στη Σονυ πληρώνεις μπραντ και λιγότερα χαρακτηριστικά.
Toshiba έχεις και ένα χρόνο εγγύηση για "Οτι και αν συμβεί" το οποίο ειναι αρκετά βολικό.
Εχοντας αλλάξει αρκετα λάπτοπ αυτά τα χρονια κατέληξα στα παραπάνω.Και απο πολλές εμπειρίες γνωστών.
Τα ΗΡ ειδικά τώρα τελευταία εχουν και πολλα προβλήματα με υπερθέρμανση.
Εγω προσωπικά παίρνω μαζι μου το ταμπλετ μου,όπως και μερικά ακόμα παιδια στο αμφιθέατρο.Παιδες λιγο ασχετο,απο μερικα διαδικτυακα μαθηματα που παρακολουθησα στο youtube ειδα οτι πολλοι φοιτητες απο MIT και harvard συγκεκριμενα παιρνουν τα laptop τους και στα αμφιθεατρα για να κρατουν εκει τις σημειωσεις.
Αν παρακολουθεις σχολη που εχει αντικειμενο μαθηματικα βεβαια ειναι κομματακι δυσκολο
Αλλα παιζει γενικα το φαινομενο αυτο σε σχολες και επισης εχεις το δικαιωμα να εχεις το laptop σου στο αμφιθεατρο?
Για λάπτοπ εγω δεν έχω δει παιδια να τι κάνουν.Ειναι βέβαια και η σχολη τέτοια,όπου στα οικονομικά δεν σου χρειάζεται να τρέλα.Αλλα το iPad με βολεύει απίστευτα.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Για όσους πάντως ενδιαφέρονται σοβαρά, μην ακούω μαλακίες για την Lenovo. Έχουν από τα πιο επαγγελματικά μηχανήματα. Κι όταν λέω "επαγγελματικά", εννοώ:
- Professional design
- Αντοχή σε ταξίδια -- απλά δεν καταλαβαίνουν τίποτα
Και φυσικά, τρέχει linux debian testing, που βρήκε όλες τις ρυθμίσεις του tablet out of the box. Απολύτως κανένα πρόβλημα, δουλεύει όπως πρέπει και δεν καταλαβαίνει τίποτα όταν πηγαίνω ταξίδια.
Μην ακούτε τα γατάκια της Microsoft ή της Apple, το Linux σου δίνει την πραγματική δυνατότητα να τρέξεις ακόμα και σε αδύναμο μηχάνημα. Για βάλε Windows 8 σε παλιό μηχάνημα να δούμε τι θα σου βρει.
Τώρα, αν θέλετε games, ε μην μας δουλεύετε. Δεν είναι "λαπτοπ για πανεπιστήμιο".
stelkr
Νεοφερμένος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Toshiba,Sony,Lenovo by far the best notebooks.
Απλα στη Σονυ πληρώνεις μπραντ και λιγότερα χαρακτηριστικά.
Toshiba έχεις και ένα χρόνο εγγύηση για "Οτι και αν συμβεί" το οποίο ειναι αρκετά βολικό.
Εχοντας αλλάξει αρκετα λάπτοπ αυτά τα χρονια κατέληξα στα παραπάνω.Και απο πολλές εμπειρίες γνωστών.
Τα ΗΡ ειδικά τώρα τελευταία εχουν και πολλα προβλήματα με υπερθέρμανση.
Εγω προσωπικά παίρνω μαζι μου το ταμπλετ μου,όπως και μερικά ακόμα παιδια στο αμφιθέατρο.
Για λάπτοπ εγω δεν έχω δει παιδια να τι κάνουν.Ειναι βέβαια και η σχολη τέτοια,όπου στα οικονομικά δεν σου χρειάζεται να τρέλα.Αλλα το iPad με βολεύει απίστευτα.
κρατας σημειωσεις εκει??
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
Toshiba,Sony,Lenovo by far the best notebooks.
Αν είναι να βασιστείς στην εγγύηση ειδικά των φορητών υπολογιστών καλύτερα μην αγοράσεις ...
Και εμένα είχε 2 χρόνια εγγύηση. Ήθελε αυτόματη επιδιόρθωση κάθε τρεις και λίγο και στην εταιρεία που το έστειλα μου είπαν ότι δεν έχει τίποτα γιατί τρέχουν κανονικά τα διαγνωστικά ...
Αποτέλεσμα ενώ πλήρωσα κάτι παραπάνω για να έχω την τιμημένη την εγγύηση το πήγα σε δικό μου τεχνικό και το έφτιαξε (χάνοντας την εγγύηση).
akis95
Δραστήριο μέλος
akis95 ειναι λιγο μεγαλο. Θελω οθονη 15,6". Ευχαριστω παντως. Κυμαινομαι σε τιμες μεχρι 800 ευρω το πολυ. Και απο οτι εχω ακουσει θα προτιμουσα ή Sony ή Toshiba ή Asus. Συγκρινα πολλα μοντελα στα MediaMarkt στα Public και στο Plaisio και κατεληξα σαυτο που ειπα πιο πανω. Επιπλεον θα ηθελα καποιος να μου διευκρινισει τι εννοουν οτι η μεγιστη RAM μπορει να φτασει τα 16GB? Αφου το λαπτοπ εχει 4GB πως θα φτασει στα 16?
εννοει οτι αν θελησεις αργοτερα να του αλλαξεις τις μνημες μπορεις μεχρι 16 gb
Παιδια καλο θα ηταν να μας πουνε την γνωμη τους παιδια που ηδη χρησιμοποιουν καποιο καθημερινα για να μην κοπαναμε το κεφαλι μας στον τοιχο
stelkr
Νεοφερμένος
werip
Εκκολαπτόμενο μέλος
κρατας σημειωσεις εκει??
Ακριβώς.Και πολλές φορές που οι διαφανειες ειναι ήδη πιο πριν στο Ίντερνετ,όσο παραδίδει ο καθηγητής εγω κρατάω σημειώσεις πάνω στις διαφανειες που έχω απο πριν στο iPad.Πολυ βολικό να συγκεντρώσεις τη μελέτη σου μετά και να τα έχεις όλα μαζεμένα.
Εννοείται ότι όλο αυτό το κάνω γιατί με βολεύει και όχι για να κάνω show off.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
akis95 ειναι λιγο μεγαλο. Θελω οθονη 15,6". Ευχαριστω παντως. Κυμαινομαι σε τιμες μεχρι 800 ευρω το πολυ. Και απο οτι εχω ακουσει θα προτιμουσα ή Sony ή Toshiba ή Asus. Συγκρινα πολλα μοντελα στα MediaMarkt στα Public και στο Plaisio και κατεληξα σαυτο που ειπα πιο πανω. Επιπλεον θα ηθελα καποιος να μου διευκρινισει τι εννοουν οτι η μεγιστη RAM μπορει να φτασει τα 16GB? Αφου το λαπτοπ εχει 4GB πως θα φτασει στα 16?
Τότε δες αυτά που σου πρότεινα πιο πάνω
Εννοεί ότι κάποια στιγμή μπορείς να περάσεις μια δική σου RAM η οποία δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 16gb
werip
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοει οτι αν θελησεις αργοτερα να του αλλαξεις τις μνημες μπορεις μεχρι 16 gb
Παιδια καλο θα ηταν να μας πουνε την γνωμη τους παιδια που ηδη χρησιμοποιουν καποιο καθημερινα για να μην κοπαναμε το κεφαλι μας στον τοιχο
Θα σου πω για μένα και μόνο.Το λάπτοπ αυτή τη στιγμή ειναι ανοιχτό απο τις 9.10 και κατεβάζει τορρεντς,σαν μανιακος τορρεντας που είμαι.Δεν δείχνει σημάδια κούρασης,η θερμοκρασία του ειναι φυσιολογική και ταυτόχρονα σερφαρω και τρέχω και ένα antivirus scan.
Και μιλάμε για Τοσιμπα.Το κλεινω ελάχιστες ώρες και τις ώρες που δεν δουλεύει συνήθως ειναι στο sleep.
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
@Γιώργος: Εξαρτάται από τη σχολή. Σε εμάς που έχουμε συνεχώς ομαδικές εργασίες και χρησιμοποιούμε και κάποια εξειδικευμένα προγράμματα, σου κάνει τη ζωή μακράν πιο εύκολη να έχεις ένα laptop και να βρίσκεσαι με την ομάδα σου οπουδήποτε, να έχεις έτοιμα τα προγράμματά σου, τα αρχεία σου κτλ. Επίσης προσωπικά το παίρνω πάρα πολύ συχνά στη σχολή είτε για να αλλάζω εργασίες μέχρι το τέλος (αφού πχ λύσω μια απορία μου ή μου πει ο υπεύθυνος "κάνε και αυτό") είτε για άλλες δουλειές.
Κατά τα άλλα, έχω καιρό να παραλουθήσω τι παίζει από χαρακτηριστικά σε laptop κτλ. Ωστόσο έχω δει π.χ. πολλά HP με "φτηνή" κατασκευή (ξεχωρίζουν στις λεπτομέρειες). Όπως επίσης έχω δει τα Lenovo Thinkpad να είναι στιβαρά και τα Dell να προσέχουν ένα σωρρό λεπτομέρειες και να σου δίνουν καταπληκτική εγγύηση. Τα Sony φαίνονται σίγουρα όμορφα, δεν γνωρίζω όμως καθόλου τι παίζει από αντιπροσωπεία, εγγύηση κτλ. Από Dell γνωρίζω ότι έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση και στο φτιάχνουν σπίτι σου την επόμενη μέρα. Δυστυχώς βέβαια δεν τα βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα και σίγουρα όχι όλες τις σειρές.
edit: Εννοώ ότι γνωρίζω προσωπικά. Έχω Dell και έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω την εγγύηση.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς.Και πολλές φορές που οι διαφανειες ειναι ήδη πιο πριν στο Ίντερνετ,όσο παραδίδει ο καθηγητής εγω κρατάω σημειώσεις πάνω στις διαφανειες που έχω απο πριν στο iPad.Πολυ βολικό να συγκεντρώσεις τη μελέτη σου μετά και να τα έχεις όλα μαζεμένα.
Εννοείται ότι όλο αυτό το κάνω γιατί με βολεύει και όχι για να κάνω show off.
ναι αλλα χωρις γραφιδα βολευει? με το χερι πρεπει να ειναι ακετα κουραστικο
akis95
Δραστήριο μέλος
Α γινεται κ αυτο? Δεν το ηξερα. Αν θες να του αλλαξεις ομως την RAM πρεπει να πας λογικα σε τεχνικο για να το κανει.
και μονη σου μπορεις ενα βιντεακι στο youtube να δεις
stelkr
Νεοφερμένος
Θα σου πω για μένα και μόνο.Το λάπτοπ αυτή τη στιγμή ειναι ανοιχτό απο τις 9.10 και κατεβάζει τορρεντς,σαν μανιακος τορρεντας που είμαι.Δεν δείχνει σημάδια κούρασης,η θερμοκρασία του ειναι φυσιολογική και ταυτόχρονα σερφαρω και τρέχω και ένα antivirus scan.
Και μιλάμε για Τοσιμπα.Το κλεινω ελάχιστες ώρες και τις ώρες που δεν δουλεύει συνήθως ειναι στο sleep.
Ποιο λαπτοπ εχεις?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 482 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- xristos_k
- estrela
- marpa
- Theodora03
- ismember
- DetectiveAgg
- BatGuin
- Arvacon
- AggelikiGr
- sophiaa
- Angelica Vzl
- Hecticism
- EFAKIT
- physicscrazy
- Kris.gr
- Unboxholics
- chester20080
- jellojina
- iminspain
- Coconut201
- rseven
- tsiobieman
- Leo komm
- Lia 2006
- Corfu kitty
- Ryuzaki
- mirara
- fotia13
- Joji
- Steliosgkougkou
- Bobaros32
- antonis97
- feni
- Mariek
- bibliofagos
- woasibe
- Reader
- kalhkardia
- XRY
- Wannabearxitektonas
- Ness
- Antonia Alexandra
- Entropy24
- katia.m
- Mitsaras23
- Athens2002
- athinoula
- Kate1914
- sakplat
- marina.marina
- Helen06
- constansn
- Valous
- theti1da
- A350
- fockos
- Scandal
- MrDna
- nearos
- VIVA
- synthnightingale
- thepigod762
- arpol03
- patra2002
- Wonderkid
- angies
- Dionyshs1
- mvas
- dmav
- Startx0
- ggl
- desperate-ambitious!
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Nala
- maria1419
- Nemesiis
- Sofos Gerontas
- suuuuiiii
- Maynard
- χημεια4λαιφ
- αντιγονη.
- Theo2005
- SoyN
- Abiogenesis
- Βασιλης1234
- Nick_nt
- Eirinakiii8
- AnnaRd
- Lifelong Learner
- Alessandra Eliza
- user2727
- Giannis_19
- Peter Pan13
- Gus Roger10
- Obi-Wan Kenobi
- savethetrees
- Drglitterstar
- giannis05
- Γιώργος μεγ
- panagiotis12
- Μιχαήλ
- SlimShady
- Γιώτα Γιαννακού
- Νικολινα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- evaggelia anna
- Zed
- augustine
- stefan
- panaman
- Philologist
- paulkin94
- hitmarkerz
- F1L1PAS
- louminis
- KingPoul
- oups
- bruh_234
- Paragontas7000
- Don25
- kost28
- ale
- jYanniss
- PanosBat
- ΘανάσοςG4
- PanosKerkis
- brizoulis
- Viedo
- arisgiap
- Apocalypse
- ougka pougka
- Than003
- Marple
- P.Dam.
- fmarulezkd
- Sherlockina
- George.S
- spring day
- EvgheniosOnofrei
- Nikoletaant
- sophielovegood
- Tedi
- Αννα1
- diamag
- Nikoleta_Giann
- Liou
- Nefeli_
- Stif6
- VasoGrimes
- pinkheart
- Georgekk
- stamoul1s
- Alexecon1991
- Nosokomos
- heo12345
- Billokos1
- Αλκης Κ.
- Student 123
- panosveki
- katerinavld
- TonyMontanaEse
- Πέτρος0367
- Mapas26
- Manolo165
- Jimmis18
- damn
- FRT
- Αναστασία197
- snowy
- imyrcarn
- Fairydust2
- Citylights
- KingOfPop
- igeorgeoikonomo
- Machris
- tfghp
- Eri0611
- xmen902
- Maria@2000
- Nikitas18
- vetas
- Lexii
- giannhs2001
- emzou
- T C
- roud
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Evi457
- An_uknown_world
- charmander
- Xristosdimitra
- Lebron
- anastasis06
- Maria1743
- s93060
- xraxra
- nicks1999
- Sense
- New member
- fenia
- Νομάρχης
- Zoigian
- goingtothestore
- Lambrini_
- kostas1233
- Κλημεντίνη
- Belle26
- aekaras 21
- ioanchatzip
- ioannam
- aggelosst9
- marakiloveee
- leonnnn
- Ada ada
- George9989
- eukleidhs1821
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- NEKTARIOS11
- Specon
- Mariap.
- Σωτηρία
- barkos
- pikrodafnh
- hirasawayui
- Xristinaqui
- Cortes
- nackgr
- DonaeB
- Chris 21
- Steffie88
- Monster Hunter
- Slytherin
- gregory nub
- Mendel2003
- nucomer
- Alexandros36k
- den antexw allh apotyxia
- JohnGreek
- chris2799
- Georgia110
- azula
- marianna04
- StudyFreak04
- giorgosp97
- Kostakis26
- jj!
- thecrazycretan
- J.Cameron
- Demy25
- Xatzifragetas
- pink_panther
- Alexia1
- Φινεύς
- Γιώργος Πετ
- Γιωργος15773
- Josua
- Katerinaki03
- papas
- BioChemical
- tinaskrd
- Prak
- future.nurse.29
- jim2015
- george7cr7
- Jerrys
- tasost
- cynzp
- victor 21
- ChrisNoris
- KElPa
- tosodoulhs12
- Stroka
- ag97
- chrysm
- TheodoraNt
- KaterinaL
- dimospap
- leo41
- cel123
- vivigrk
- Unseen skygge
- xriiistiiinaaa
- Intruder1
- Nefeli01
- dhmm
- Evimgr
- Vold
- Paul77
- Stelios725
- dimlevi
- Βλα
- Mhtsos001
- civilian
- georgecr7
- CuHg
- Pharmacist01
- DimitraA.
- andoc
- Mukumbura
- ploutarxos123
- American Economist
- andy27
- uni77
- DiCafrio
- Ευαγγελία2001
- Θανασης Α.
- Vasilis2000kak
- miak
- topmar
- the purge
- kristinbacktoschool
- harry akritas
- Greg1900
- georgechr96
- Maraki196
- Rene2004
- Ggpg
- EiriniS20
- FINN
- Αριάνα123
- Marianna35
- Giorno
- γιω99
- Kostakis45
- panos007
- foteiniandr
- Thanos_D
- iManosX13
- Nefh_
- Χριστιαννα
- kaaaaate
- mpampouras
- Dr House
- TommyMak
- Ν.Χ.
- meletis96
- Nar20
- Konstantinos_m
- Μαρία234
- panagiotis econ
- Serotonin
- Μάρκος Βασίλης
- Ststst02
- Χρήστος Μπότος
- MaryM
- Γιώργος Ζ
- neste
- jul25
- nicole1982
- angelikitaraxia
- SweetGirl
- PanosCh002
- Memetchi
- Nefiki
- Intravenous_drug
- Nefeloula
- davi
- tslef8
- Elena78
- rekcoR
- Ιωάννα2
- Cpt.Philips
- Revekka
- tymvorixos
- Eua5
- Dimitris_Gr
- MarcoReus
- Makis7
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.