Itach1
Διάσημο μέλος
Πολύ υψηλών επιδόσεων λάπτοπ. Μπορείς να "τρέξεις" οποιαδήποτε εφαρμογή-ες χωρίς να κολλάς και τούρμπο για gaming!Παιδιά έτσι από περιέργεια (για τα όσα λέγαμε παραπάνω), για τι είδους απαιτήσεις και για τι χρήση είναι αυτό το laptop?
https://www.mgmanager.gr/dell_inspir...bgt_650mdvdrwwindows_8_proy_nbd/el/pid/14055/
Ζήλεψα Είναι και Dell που για μένα είναι τοπ!
Όχι ρε το usb θα σε βολέψει!!!Αυτή την περίοδο ξεκινάω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές. Έχω ήδη ένα desktop 8ετίας περίπου αλλά δουλεύει πολύ καλά. Προπτυχιακά τη βολέψαμε και με το παραπάνω. Χρειάζεται να αγοράσω επιπλέον κανένα laptop για το μεταπτυχιακό; Τι πιστεύετε; Ή κάνω και έτσι δουλειά; Επίσης έχω usb στικάκι.
Υ.Γ. Δεν χρησιμοποιώ το computer για παιχνίδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Η οθόνη βολεύει για άνετη μεταφορά του laptop?(επειδή είναι σχετικά μεγάλη...)Πολύ υψηλών επιδόσεων λάπτοπ. Μπορείς να "τρέξεις" οποιαδήποτε εφαρμογή-ες χωρίς να κολλάς και τούρμπο για gaming!
Ζήλεψα Είναι και Dell που για μένα είναι τοπ!
Και η Dell λες ότι είναι από τις καλύτερες στο service,στα ανταλλακτικά και στην ποιότητα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Όχι ρε το usb θα σε βολέψει!!!
Αυτό λέω και εγώ. Καλύτερα τα λεφτά για το νέο pc, να τα ξοδέψουμε σε τίποτα πιο χρήσιμο π.χ. ξενόγλωσση βιβλιογραφία, μελάνια εκτυπωτή...κλπ. Είναι και αυτά ένα σημαντικό κόστος σπουδών.
Για κάτι τέτοια σημαντικά μικροέξοδα θα έπρεπε να παίρνουμε ένα επίδομα οι ενεργοί φοιτητές.
Itach1
Διάσημο μέλος
H οθόνη είναι προσωπικό θέμα. Η οθόνη του δικού μου είναι 15,6'' αλλά την νοιώθω μικρή και θα 'θελα λίγο μεγαλύτερη. Το καλύτερο πάντως είναι να πας σε κάποιο κοντινό κατάστημα και να δεις την 17αρα.Η οθόνη βολεύει για άνετη μεταφορά του laptop?(επειδή είναι σχετικά μεγάλη...)
Και η Dell λες ότι είναι από τις καλύτερες στο service,στα ανταλλακτικά και στην ποιότητα?
Θα σε απογητεύσω επειδή δεν έχω Dell αλλά Lenovo και έτσι δεν ξέρω για service και ανταλλακτικά αλλά γνωρίζω ότι έχει κορυφαία ποιότητα.(έχουν 2 φίλοι μου)
Πάρε iphone 6Αυτό λέω και εγώ. Καλύτερα τα λεφτά για το νέο pc, να τα ξοδέψουμε σε τίποτα πιο χρήσιμο π.χ. ξενόγλωσση βιβλιογραφία, μελάνια εκτυπωτή...κλπ. Είναι και αυτά ένα σημαντικό κόστος σπουδών.
Για κάτι τέτοια σημαντικά μικροέξοδα θα έπρεπε να παίρνουμε ένα επίδομα οι ενεργοί φοιτητές.
Πέρα απ'την πλάκα εγώ θα διέθετα λίγα ψιλά και θα αναβάθμιζα τον σταθερό! Επειδή και μένα κλείνει 8 χρόνια σε 3 μήνες και η τελευταία αναβάθμιση ήταν πριν 3 χρόναι, θέλει λίγο συμμάζεμα ακόμα!
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό με την οθόνη θα δω...Για την ποιότητα των Dell κι εγώ έχω ακουσει ότι είναι πολύ καλή,αλλά ένας φίλος μου πήρε προχθές ένα Dell των 600€ και σήμερα εντελώς ξαφνικά η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά.Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι του χάλασε η κάρτα γραφικών (AMD)...H οθόνη είναι προσωπικό θέμα. Η οθόνη του δικού μου είναι 15,6'' αλλά την νοιώθω μικρή και θα 'θελα λίγο μεγαλύτερη. Το καλύτερο πάντως είναι να πας σε κάποιο κοντινό κατάστημα και να δεις την 17αρα.
Θα σε απογητεύσω επειδή δεν έχω Dell αλλά Lenovo και έτσι δεν ξέρω για service και ανταλλακτικά αλλά γνωρίζω ότι έχει κορυφαία ποιότητα.(έχουν 2 φίλοι μου)
ΥΓ.:Τα Lenovo τι λένε?
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Και εγώ την Dell την έχω σε εκτίμηση!Τα Lenovo από την άλλη όχι, αν και μερικοί λένε ότι τους έχουν βγει πολύ καλά..
Αυτό με την οθόνη θα δω...Για την ποιότητα των Dell κι εγώ έχω ακουσει ότι είναι πολύ καλή,αλλά ένας φίλος μου πήρε προχθές ένα Dell των 600€ και σήμερα εντελώς ξαφνικά η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά.Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι του χάλασε η κάρτα γραφικών (AMD)...
Αν δεν έχεις imac στο ΗΜΜΥ,δεν γίνεται!Για ημμυ ενα imac αρκει ή χρειαζεται αλλος τυπος pc ή laptop?
Παιδιά είναι απλό.Mac παίρνεις για 3 λόγους.Εϊτε επειδή θες να ασχοληθείς με iOS Development ,είτε επειδή κάνεις σχεδιαστικές εργασίες,είτε επειδή είσαι ποζέρι και θες να σκάσεις τα λεφτά για να λες ότι έχεις mac.
Τούμπανο φίλε μου.Θα το έχεις για πάρα πάρα πολύ καιρό,μέχρι να θεωρείται "παλιό" (βάλε 6-7 χρόνια στο νερό).Παιδιά έτσι από περιέργεια (για τα όσα λέγαμε παραπάνω), για τι είδους απαιτήσεις και για τι χρήση είναι αυτό το laptop?
https://www.mgmanager.gr/dell_inspir...bgt_650mdvdrwwindows_8_proy_nbd/el/pid/14055/
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Μετά πήρα ένα Τoshiba και μου βγήκε καλό.Το έχω 3 χρόνια,δεν το έχω κάνει ποτέ φορμάτ και δεν κολλάει καθόλου.
Μετά πήρα και ένα iPad που είναι πολύ βολικό και εύχρηστο.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
οποιος παντως ψαχνεται για gaming ν στραφει σε desktop,στις περισσοτερες σχολες απ οτι εχω καταλαβει δεν πολυ χρησιμοποιουνται τα λαπτοπ και στην ιδια τιμη μπορεις να παρεις εναν σταθερο με πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα κι επιδοσεις!γενικα ακομα κι αν εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα τα desktop εχουν καλυτερες αποδοσεις στα παιχνιδια τουλαχιστον!
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Ναι ισχύει αυτό που λες!Ουσιαστικό στο λαπτοπ,πληρώνεις την φορητότητα (μικρότερα τσιπάκια για να χωράνε,ραμ,μοδερμπορντς), ενώ στον σταθερό δεν πληρώνεις κάτι τέτοιο και είναι σαφώς φτηνότερα.Επομένως με τα ίδια λεφτά , πέρνεις ένα καλύτερο σταθερό από λάπτοποι φοιτητες παιρνουν καποια επιδοτηση για λαπτοπ?
οποιος παντως ψαχνεται για gaming ν στραφει σε desktop,στις περισσοτερες σχολες απ οτι εχω καταλαβει δεν πολυ χρησιμοποιουνται τα λαπτοπ και στην ιδια τιμη μπορεις να παρεις εναν σταθερο με πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα κι επιδοσεις!γενικα ακομα κι αν εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα τα desktop εχουν καλυτερες αποδοσεις στα παιχνιδια τουλαχιστον!
Μακρύα από Turbo-X.Έχω τις χειρότερες εμπειρίες :/εγω λεω να κανω μια επενδυση σε Turbo-X-Steel-HC-II-i525-450. τι λετε? :Ρ
Itach1
Διάσημο μέλος
Για τα Lenovo υπάρχουν θετικά κι αρνητικά, ανάλογα το μοντέλο..
Αυτό με την οθόνη θα δω...Για την ποιότητα των Dell κι εγώ έχω ακουσει ότι είναι πολύ καλή,αλλά ένας φίλος μου πήρε προχθές ένα Dell των 600€ και σήμερα εντελώς ξαφνικά η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά.Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι του χάλασε η κάρτα γραφικών (AMD)...
Μπορεί να τα λατρέψεις και να τα μισήσεις.
Εγώ ανήκω στην 2η κατηγορία αλλά φταίω που ήμουν άμαθος σε λαπτοπ και σε χαρακτηριστικά, δεν έκανα καλή έρευνα αγοράς και την πάτησα. Με λίγα λόγια πλήρωσα 650€ πριν 3 χρόνια για ένα λάπτοπ που θα έπρεπε να χρησιμοποιεί κορίτσι και όχι αγόρι!
-------
Ο φίλος σου μάλλον ήταν άτυχος, το λάπτοπ στο λινκ είναι τούρμπο και σε καλή τιμή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Αν έχεις σκοπό να διαθέσεις 1000€ πάρτο με κλειστά μάτια!
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ναι,το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω αυτήν την επένδυση...Σκοπεύω να του βάλω αργότερα επιπλέον και κάποιον SSD για να πετάει...Μπορώ να το κάνω αυτό,σωστά?(έτσι έχω ακούσει)Για τα Lenovo υπάρχουν θετικά κι αρνητικά, ανάλογα το μοντέλο.
Μπορεί να τα λατρέψεις και να τα μισήσεις.
Εγώ ανήκω στην 2η κατηγορία αλλά φταίω που ήμουν άμαθος σε λαπτοπ και σε χαρακτηριστικά, δεν έκανα καλή έρευνα αγοράς και την πάτησα. Με λίγα λόγια πλήρωσα 650€ πριν 3 χρόνια για ένα λάπτοπ που θα έπρεπε να χρησιμοποιεί κορίτσι και όχι αγόρι!
-------
Ο φίλος σου μάλλον ήταν άτυχος, το λάπτοπ στο λινκ είναι τούρμπο και σε καλή τιμή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Αν έχεις σκοπό να διαθέσεις 1000€ πάρτο με κλειστά μάτια!
Hardwell
Νεοφερμένος
εγω λεω να κανω μια επενδυση σε Turbo-X-Steel-HC-II-i525-450. τι λετε? :Ρ
αν δεν έχει μέσα κάτι από turbo-x (απ'όσο ξέρω βγάζει -εισάγει στην ουσία- μητρικές για τις οποίες αμφιβάλλω πολύ για την ποιότητά τους) τότε ίσως να με έβαζε σε σκέψεις.
Αν και εγώ προσωπικά έχω desktop turbo-x εδώ και 5,5 χρόνια και οι μόνες αναβαθμίσεις που έχω κάνει είναι σε τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών και RAM πριν 4 χρόνια. Μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. H μητρική ήταν της ASUS.
Ναι,το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω αυτήν την επένδυση...Σκοπεύω να του βάλω αργότερα επιπλέον και κάποιον SSD για να πετάει...Μπορώ να το κάνω αυτό,σωστά?(έτσι έχω ακούσει)
Βέβαια.
Itach1
Διάσημο μέλος
Φυσικά και μπορείς, αναβαθμίζεται πάρα πολυ!Ναι,το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω αυτήν την επένδυση...Σκοπεύω να του βάλω αργότερα επιπλέον και κάποιον SSD για να πετάει...Μπορώ να το κάνω αυτό,σωστά?(έτσι έχω ακούσει)
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ναι,το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω αυτήν την επένδυση...Σκοπεύω να του βάλω αργότερα επιπλέον και κάποιον SSD για να πετάει...Μπορώ να το κάνω αυτό,σωστά?(έτσι έχω ακούσει)
Όπως βλέπω είναι κοντά στα 4 κιλά.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα σου είναι βολικό να τον πηγαινοφέρνεις εκτός και αν θα σου είναι για σταθερή σχετικά χρήση.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ναι,ξέρω,είναι λιγάκι βαρύς...Αλλά θα τον έχω κυρίως στο γραφείο,δε θα τον πηγαινοφέρνω και τόσο στη σχολή και όταν είναι να το μεταφέρω λέω για σακίδιο στην πλάτη.Όπως βλέπω είναι κοντά στα 4 κιλά.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα σου είναι βολικό να τον πηγαινοφέρνεις εκτός και αν θα σου είναι για σταθερή σχετικά χρήση.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοβαρα τωρα μη το βγαλεις εξω απο το σπιτι....Με το που θα το δουνε στο πανεπιστημιο, θα στο αρπαξουνε χωρις να το καταλαβεις!!!Ναι,ξέρω,είναι λιγάκι βαρύς...Αλλά θα τον έχω κυρίως στο γραφείο,δε θα τον πηγαινοφέρνω και τόσο στη σχολή και όταν είναι να το μεταφέρω λέω για σακίδιο στην πλάτη.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου στέλνουνε τεχνικό στο σπίτι.Ωραία.Επίσης αυτή η εγγύηση next business day (on site)τι ακριβώς είναι
Gareth
Δραστήριο μέλος
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ναι,θα το προσέχω...Να δω πώς θα περάσουν από τον κωδικό του BIOS οι άτιμοι!(αν και κάπου διάβασα ότι υπάρχει κάποιος τρόπος αν και δύσκολος )Σοβαρα τωρα μη το βγαλεις εξω απο το σπιτι....Με το που θα το δουνε στο πανεπιστημιο, θα στο αρπαξουνε χωρις να το καταλαβεις!!!
Εννοείται πως είναι κορυφαία,αλλά μπορείς να βρεις τέτοια laptop σε πολύ καλύτερες τιμές.Τα MacBook είναι καλά για σχεδιαστικά προγράμματα όπως autocad , 3d studio max?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 482 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- xristos_k
- estrela
- marpa
- Theodora03
- ismember
- DetectiveAgg
- BatGuin
- Arvacon
- AggelikiGr
- sophiaa
- Angelica Vzl
- Hecticism
- EFAKIT
- physicscrazy
- Kris.gr
- Unboxholics
- chester20080
- jellojina
- iminspain
- Coconut201
- rseven
- tsiobieman
- Leo komm
- Lia 2006
- Corfu kitty
- Ryuzaki
- mirara
- fotia13
- Joji
- Steliosgkougkou
- Bobaros32
- antonis97
- feni
- Mariek
- bibliofagos
- woasibe
- Reader
- kalhkardia
- XRY
- Wannabearxitektonas
- Ness
- Antonia Alexandra
- Entropy24
- katia.m
- Mitsaras23
- Athens2002
- athinoula
- Kate1914
- sakplat
- marina.marina
- Helen06
- constansn
- Valous
- theti1da
- A350
- fockos
- Scandal
- MrDna
- nearos
- VIVA
- synthnightingale
- thepigod762
- arpol03
- patra2002
- Wonderkid
- angies
- Dionyshs1
- mvas
- dmav
- Startx0
- ggl
- desperate-ambitious!
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Nala
- maria1419
- Nemesiis
- Sofos Gerontas
- suuuuiiii
- Maynard
- χημεια4λαιφ
- αντιγονη.
- Theo2005
- SoyN
- Abiogenesis
- Βασιλης1234
- Nick_nt
- Eirinakiii8
- AnnaRd
- Lifelong Learner
- Alessandra Eliza
- user2727
- Giannis_19
- Peter Pan13
- Gus Roger10
- Obi-Wan Kenobi
- savethetrees
- Drglitterstar
- giannis05
- Γιώργος μεγ
- panagiotis12
- Μιχαήλ
- SlimShady
- Γιώτα Γιαννακού
- Νικολινα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- evaggelia anna
- Zed
- augustine
- stefan
- panaman
- Philologist
- paulkin94
- hitmarkerz
- F1L1PAS
- louminis
- KingPoul
- oups
- bruh_234
- Paragontas7000
- Don25
- kost28
- ale
- jYanniss
- PanosBat
- ΘανάσοςG4
- PanosKerkis
- brizoulis
- Viedo
- arisgiap
- Apocalypse
- ougka pougka
- Than003
- Marple
- P.Dam.
- fmarulezkd
- Sherlockina
- George.S
- spring day
- EvgheniosOnofrei
- Nikoletaant
- sophielovegood
- Tedi
- Αννα1
- diamag
- Nikoleta_Giann
- Liou
- Nefeli_
- Stif6
- VasoGrimes
- pinkheart
- Georgekk
- stamoul1s
- Alexecon1991
- Nosokomos
- heo12345
- Billokos1
- Αλκης Κ.
- Student 123
- panosveki
- katerinavld
- TonyMontanaEse
- Πέτρος0367
- Mapas26
- Manolo165
- Jimmis18
- damn
- FRT
- Αναστασία197
- snowy
- imyrcarn
- Fairydust2
- Citylights
- KingOfPop
- igeorgeoikonomo
- Machris
- tfghp
- Eri0611
- xmen902
- Maria@2000
- Nikitas18
- vetas
- Lexii
- giannhs2001
- emzou
- T C
- roud
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Evi457
- An_uknown_world
- charmander
- Xristosdimitra
- Lebron
- anastasis06
- Maria1743
- s93060
- xraxra
- nicks1999
- Sense
- New member
- fenia
- Νομάρχης
- Zoigian
- goingtothestore
- Lambrini_
- kostas1233
- Κλημεντίνη
- Belle26
- aekaras 21
- ioanchatzip
- ioannam
- aggelosst9
- marakiloveee
- leonnnn
- Ada ada
- George9989
- eukleidhs1821
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- NEKTARIOS11
- Specon
- Mariap.
- Σωτηρία
- barkos
- pikrodafnh
- hirasawayui
- Xristinaqui
- Cortes
- nackgr
- DonaeB
- Chris 21
- Steffie88
- Monster Hunter
- Slytherin
- gregory nub
- Mendel2003
- nucomer
- Alexandros36k
- den antexw allh apotyxia
- JohnGreek
- chris2799
- Georgia110
- azula
- marianna04
- StudyFreak04
- giorgosp97
- Kostakis26
- jj!
- thecrazycretan
- J.Cameron
- Demy25
- Xatzifragetas
- pink_panther
- Alexia1
- Φινεύς
- Γιώργος Πετ
- Γιωργος15773
- Josua
- Katerinaki03
- papas
- BioChemical
- tinaskrd
- Prak
- future.nurse.29
- jim2015
- george7cr7
- Jerrys
- tasost
- cynzp
- victor 21
- ChrisNoris
- KElPa
- tosodoulhs12
- Stroka
- ag97
- chrysm
- TheodoraNt
- KaterinaL
- dimospap
- leo41
- cel123
- vivigrk
- Unseen skygge
- xriiistiiinaaa
- Intruder1
- Nefeli01
- dhmm
- Evimgr
- Vold
- Paul77
- Stelios725
- dimlevi
- Βλα
- Mhtsos001
- civilian
- georgecr7
- CuHg
- Pharmacist01
- DimitraA.
- andoc
- Mukumbura
- ploutarxos123
- American Economist
- andy27
- uni77
- DiCafrio
- Ευαγγελία2001
- Θανασης Α.
- Vasilis2000kak
- miak
- topmar
- the purge
- kristinbacktoschool
- harry akritas
- Greg1900
- georgechr96
- Maraki196
- Rene2004
- Ggpg
- EiriniS20
- FINN
- Αριάνα123
- Marianna35
- Giorno
- γιω99
- Kostakis45
- panos007
- foteiniandr
- Thanos_D
- iManosX13
- Nefh_
- Χριστιαννα
- kaaaaate
- mpampouras
- Dr House
- TommyMak
- Ν.Χ.
- meletis96
- Nar20
- Konstantinos_m
- Μαρία234
- panagiotis econ
- Serotonin
- Μάρκος Βασίλης
- Ststst02
- Χρήστος Μπότος
- MaryM
- Γιώργος Ζ
- neste
- jul25
- nicole1982
- angelikitaraxia
- SweetGirl
- PanosCh002
- Memetchi
- Nefiki
- Intravenous_drug
- Nefeloula
- davi
- tslef8
- Elena78
- rekcoR
- Ιωάννα2
- Cpt.Philips
- Revekka
- tymvorixos
- Eua5
- Dimitris_Gr
- MarcoReus
- Makis7
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.