akis95
Δραστήριο μέλος
Προσωπικά έχω ένα lenovo εδώ και κάτι μήνες και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα, το δουλεύω σχεδόν όλη μέρα και είναι σαν την πρώτη μέρα που το πήρα.
πες μας το μοντελο?επισης εχεις παρατηρησει υψηλες θερμοκρασιες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
werip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sorry ξέχασα να αναφέρω πως χρησιμοποιώ stylus για όλο αυτό.ναι αλλα χωρις γραφιδα βολευει? με το χερι πρεπει να ειναι ακετα κουραστικο
Απλα όντως δεν ειναι για να γράφεις κατεβατα,απλα για ουσιώδεις επισημανσεις,tips για τη μελέτη,SOS κλπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδες λιγο ασχετο,απο μερικα διαδικτυακα μαθηματα που παρακολουθησα στο youtube ειδα οτι πολλοι φοιτητες απο MIT και harvard συγκεκριμενα παιρνουν τα laptop τους και στα αμφιθεατρα για να κρατουν εκει τις σημειωσεις.
Αν παρακολουθεις σχολη που εχει αντικειμενο μαθηματικα βεβαια ειναι κομματακι δυσκολο
Αλλα παιζει γενικα το φαινομενο αυτο σε σχολες και επισης εχεις το δικαιωμα να εχεις το laptop σου στο αμφιθεατρο?
Eιναι πολυ συχνο . Ιδιαιτερα εαν ο καθηγητης ακολουθει kata γραμμα τις σημειωσεις που εχει στο internet.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
πες μας το μοντελο?επισης εχεις παρατηρησει υψηλες θερμοκρασιες?
αυτό
πάνω από 70C σπάνια πάει η CPU, οι ανεμιστήρες δουλεύουν σωστά (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) και δεν έχει υπερθερμανθεί κάποια φορά.
werip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιο λαπτοπ εχεις?
Toshiba Satellite C855-12J
Ενα mid range αφου είχα συγκεκριμένες απαιτήσεις.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσιολογικά τα λαπτοπ εκτός και παίζεις βαριά παιχνίδια δεν υπερθερμαίνονται. Αν συμβαίνει αυτό, μάλλον ο ανεμιστήρας έχει μπουκώσει από σκόνη. Αν δε μπορείς να φτιάξεις το αίτιο της υπερθέρμανσης, οι βάσεις είναι οι καλύτερες λύσεις. Πολύ καλή και οικονομική θεωρώ αυτή τη βάση (έχω πάρει 2 κ είμαι 100% satisfied).
https://www.e-shop.gr/product?id=PER.806774
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
anna-what if??
Νεοφερμένος
Gareth
Δραστήριο μέλος
Είμαι πρωτοετής αρχιτεκτονικής και έχω ακούσει ότι εκεί χρησιμοποιούν κάποια απαιτητικό προγράμματα όπως 3d studio max, autocad .
Λοιπόν τι λάπτοπ μου προτείνετε;
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,
Είμαι πρωτοετής αρχιτεκτονικής και έχω ακούσει ότι εκεί χρησιμοποιούν κάποια απαιτητικό προγράμματα όπως 3d studio max, autocad .
Σε γενικές γραμμές σου χρειάζεται αρκετή RAM (τα 4
GB είναι η βάση),καλός επεξεργαστής(Intel core i5 ή i7) και αρκετά καλή.κάρτα γραφικών(nvidia (GeForce 2 GB)).Αυτά είναι ενδεικτικά τα βασικά πιστεύω...Έπειτα μία καλή οθόνη 15.6 (ή 17.3) ιντσών (με καλή ανάλυση) κρίνεται απαραίτητη.
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτα τα softs θελουν τετραπυρινο σιγουρα.. δλδ κοιτας ο cpus σου να εχει 4 πυρινες οπ οτι να εχει μεγαλη συχνοτητα..Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,
fockos
Επιφανές μέλος
Sorry ξέχασα να αναφέρω πως χρησιμοποιώ stylus για όλο αυτό.
Απλα όντως δεν ειναι για να γράφεις κατεβατα,απλα για ουσιώδεις επισημανσεις,tips για τη μελέτη,SOS κλπ.
Φίλε πιο προγράμματα χρησιμοποιείς
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουσιαστικά μου φαίνεται για φθηνή παιχνιδομηναχή. Τι θες από ένα λάπτοπ; Στο παρόν πιστεύω πως πληρώνεις για χαρακτηριστικά που δε θα χρησιμοποιήσεις.Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Θέλω να πάρω λάπτοπ και είδα το μοντέλο TOSHIBA NB SATELLITE C850D-119. Είδα ότι γενικά είστε υπέρ των toshiba. Μήπως ξέρει κανείς για το συγκεκριμένο μοντέλο;
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Σε γενικές γραμμές σου χρειάζεται αρκετή RAM (τα 4
GB είναι η βάση),καλός επεξεργαστής(Intel core i5 ή i7) και αρκετά καλή.κάρτα γραφικών(nvidia (GeForce 2 GB)).Αυτά είναι ενδεικτικά τα βασικά πιστεύω...Έπειτα μία καλή οθόνη 15.6 (ή 17.3) ιντσών (με καλή ανάλυση) κρίνεται απαραίτητη.
Κάρτα γραφικών γιατί? Αφού το παιδί λέει μόνο για Autocad το θέλει. Και ο i3 νομίζω είναι αρκετός.
fockos
Επιφανές μέλος
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Απλά πιστεύω πως οι ανάγκες του στα γραφικά θα είναι αρκετά αυξημένες λόγω της προσομοίωσης των χώρων.Δεν αντιλέγω ότι ο i3 δε θα ανταπεξέλθει,αλλά ο i5 σαφώς υπερέχειΚάρτα γραφικών γιατί? Αφού το παιδί λέει μόνο για Autocad το θέλει. Και ο i3 νομίζω είναι αρκετός.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Απλά πιστεύω πως οι ανάγκες του στα γραφικά θα είναι αρκετά αυξημένες λόγω της προσομοίωσης των χώρων.Δεν αντιλέγω ότι ο i3 δε θα ανταπεξέλθει,αλλά ο i5 σαφώς υπερέχει
εε όχι! απλά όχι...
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Όχι τι πράγμα?
intel pentium, 2gb ram, integrated graphics τρέχουν χαλαρά autocad. Ένας επεξεργαστής i3 είναι υπερβολικός όπως και dedicated graphics. Tα dedicated graphics είναι αποκλειστικά και μόνο για gaming.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 482 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- xristos_k
- estrela
- marpa
- Theodora03
- ismember
- DetectiveAgg
- BatGuin
- Arvacon
- AggelikiGr
- sophiaa
- Angelica Vzl
- Hecticism
- EFAKIT
- physicscrazy
- Kris.gr
- Unboxholics
- chester20080
- jellojina
- iminspain
- Coconut201
- rseven
- tsiobieman
- Leo komm
- Lia 2006
- Corfu kitty
- Ryuzaki
- mirara
- fotia13
- Joji
- Steliosgkougkou
- Bobaros32
- antonis97
- feni
- Mariek
- bibliofagos
- woasibe
- Reader
- kalhkardia
- XRY
- Wannabearxitektonas
- Ness
- Antonia Alexandra
- Entropy24
- katia.m
- Mitsaras23
- Athens2002
- athinoula
- Kate1914
- sakplat
- marina.marina
- Helen06
- constansn
- Valous
- theti1da
- A350
- fockos
- Scandal
- MrDna
- nearos
- VIVA
- synthnightingale
- thepigod762
- arpol03
- patra2002
- Wonderkid
- angies
- Dionyshs1
- mvas
- dmav
- Startx0
- ggl
- desperate-ambitious!
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Nala
- maria1419
- Nemesiis
- Sofos Gerontas
- suuuuiiii
- Maynard
- χημεια4λαιφ
- αντιγονη.
- Theo2005
- SoyN
- Abiogenesis
- Βασιλης1234
- Nick_nt
- Eirinakiii8
- AnnaRd
- Lifelong Learner
- Alessandra Eliza
- user2727
- Giannis_19
- Peter Pan13
- Gus Roger10
- Obi-Wan Kenobi
- savethetrees
- Drglitterstar
- giannis05
- Γιώργος μεγ
- panagiotis12
- Μιχαήλ
- SlimShady
- Γιώτα Γιαννακού
- Νικολινα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- evaggelia anna
- Zed
- augustine
- stefan
- panaman
- Philologist
- paulkin94
- hitmarkerz
- F1L1PAS
- louminis
- KingPoul
- oups
- bruh_234
- Paragontas7000
- Don25
- kost28
- ale
- jYanniss
- PanosBat
- ΘανάσοςG4
- PanosKerkis
- brizoulis
- Viedo
- arisgiap
- Apocalypse
- ougka pougka
- Than003
- Marple
- P.Dam.
- fmarulezkd
- Sherlockina
- George.S
- spring day
- EvgheniosOnofrei
- Nikoletaant
- sophielovegood
- Tedi
- Αννα1
- diamag
- Nikoleta_Giann
- Liou
- Nefeli_
- Stif6
- VasoGrimes
- pinkheart
- Georgekk
- stamoul1s
- Alexecon1991
- Nosokomos
- heo12345
- Billokos1
- Αλκης Κ.
- Student 123
- panosveki
- katerinavld
- TonyMontanaEse
- Πέτρος0367
- Mapas26
- Manolo165
- Jimmis18
- damn
- FRT
- Αναστασία197
- snowy
- imyrcarn
- Fairydust2
- Citylights
- KingOfPop
- igeorgeoikonomo
- Machris
- tfghp
- Eri0611
- xmen902
- Maria@2000
- Nikitas18
- vetas
- Lexii
- giannhs2001
- emzou
- T C
- roud
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Evi457
- An_uknown_world
- charmander
- Xristosdimitra
- Lebron
- anastasis06
- Maria1743
- s93060
- xraxra
- nicks1999
- Sense
- New member
- fenia
- Νομάρχης
- Zoigian
- goingtothestore
- Lambrini_
- kostas1233
- Κλημεντίνη
- Belle26
- aekaras 21
- ioanchatzip
- ioannam
- aggelosst9
- marakiloveee
- leonnnn
- Ada ada
- George9989
- eukleidhs1821
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- NEKTARIOS11
- Specon
- Mariap.
- Σωτηρία
- barkos
- pikrodafnh
- hirasawayui
- Xristinaqui
- Cortes
- nackgr
- DonaeB
- Chris 21
- Steffie88
- Monster Hunter
- Slytherin
- gregory nub
- Mendel2003
- nucomer
- Alexandros36k
- den antexw allh apotyxia
- JohnGreek
- chris2799
- Georgia110
- azula
- marianna04
- StudyFreak04
- giorgosp97
- Kostakis26
- jj!
- thecrazycretan
- J.Cameron
- Demy25
- Xatzifragetas
- pink_panther
- Alexia1
- Φινεύς
- Γιώργος Πετ
- Γιωργος15773
- Josua
- Katerinaki03
- papas
- BioChemical
- tinaskrd
- Prak
- future.nurse.29
- jim2015
- george7cr7
- Jerrys
- tasost
- cynzp
- victor 21
- ChrisNoris
- KElPa
- tosodoulhs12
- Stroka
- ag97
- chrysm
- TheodoraNt
- KaterinaL
- dimospap
- leo41
- cel123
- vivigrk
- Unseen skygge
- xriiistiiinaaa
- Intruder1
- Nefeli01
- dhmm
- Evimgr
- Vold
- Paul77
- Stelios725
- dimlevi
- Βλα
- Mhtsos001
- civilian
- georgecr7
- CuHg
- Pharmacist01
- DimitraA.
- andoc
- Mukumbura
- ploutarxos123
- American Economist
- andy27
- uni77
- DiCafrio
- Ευαγγελία2001
- Θανασης Α.
- Vasilis2000kak
- miak
- topmar
- the purge
- kristinbacktoschool
- harry akritas
- Greg1900
- georgechr96
- Maraki196
- Rene2004
- Ggpg
- EiriniS20
- FINN
- Αριάνα123
- Marianna35
- Giorno
- γιω99
- Kostakis45
- panos007
- foteiniandr
- Thanos_D
- iManosX13
- Nefh_
- Χριστιαννα
- kaaaaate
- mpampouras
- Dr House
- TommyMak
- Ν.Χ.
- meletis96
- Nar20
- Konstantinos_m
- Μαρία234
- panagiotis econ
- Serotonin
- Μάρκος Βασίλης
- Ststst02
- Χρήστος Μπότος
- MaryM
- Γιώργος Ζ
- neste
- jul25
- nicole1982
- angelikitaraxia
- SweetGirl
- PanosCh002
- Memetchi
- Nefiki
- Intravenous_drug
- Nefeloula
- davi
- tslef8
- Elena78
- rekcoR
- Ιωάννα2
- Cpt.Philips
- Revekka
- tymvorixos
- Eua5
- Dimitris_Gr
- MarcoReus
- Makis7
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.