@my_07
Νεοφερμένος
Εμένα το όνειρο μου απο 10 χρονών ήταν να γίνω κτηνίτρος γνωρίζοντας τα πάντα για αυτό το επάγγελμα...Όμως με τους βαθμούς που έχω δεν το βλέπω να το πετυχένω...Σας ζηλεύω όλους όσους είστε στην κτηνιατρική του ΑΠΘ....
Σε καταλαβαινω απολυτα !!!!!απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ηθελα να γινω κτηνιατριος πηγαινα τα σκυλια μου στον κτηνιατρο κ τρελαινομουν γιατι ηθελα να ειμαι στη θεση του .. δυστυχως τα μορια δεν μου φτανουν αλλα δεν θα το βαλω κατω!!!! κ συ μην αφησεις το ονειρο σου ειναι κριμα να πηγαινουν ατομα (οχι μονο στη κτηνιατρικη,γενικα) μονο κ μονο επειδη εβγαλαν τα μορια κ αλλοι που τρελαινονται να γινουν να μη τα καταφεραν !!!!!!!!........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spokerider
Νεοφερμένος
Εαν στην ουσία προσπαθείς να αποφύγεις τη ρουτίνα στη καθημερινή σου ζωή, η κτηνιατρική είναι από τις καλύτερες σχολές για να δηλώσεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι εννοεις; Πρωτη φορα το ακουω αυτο
@my_07
Νεοφερμένος
φιλε και γω βρισκομαι ακριβως στο ιδιο διλλημα... εβγαλα 18659 στο 3ο και 18306 στο 2ο/4ο... απωθημενο μου ειναι βεβαια η ιατρικη αλλα απ οτι φαινεται δεν... οποτε στρεφομαι προς κτηνιατρικη αλλα στο μυαλο μου μπηκε και η σχολη των πολιτικων μηχανικων. οποιον ρωταω ο καθενας μου λεει τα δικα του. μια ακουω οτι δεν εχουν δουλεια οι κτηνιατροι μια οι πολιτικοι μηχανικοι... δεν ξερω... και τωρα εμεινε μια βδομαδα και κατι για τα μηχανογραφικα και δεν ξερω τι να δηλωσω πιο μπροστα... καποιος να πει τη γνωμη του να βοηθησει και εμενα και τον θαναση...
Δεν μπορεις να αποφασισεις γιατι λες οτι εχεις απωθημενο την ιατρικη κ αφου δεν την περνας δεν μπορεις να αποφασισεις κατι απο τα αλλα δυο .. εχεις σκεφτει τη πιθανοτητα να ξαναδωσεις?βεβαια εβγαλες πολυ καλα μορια.. για οδοντιατικη το εχεις σκεφτει που πως να το κανουμε ειναι λιγο πιο κοντα στο απωθημενο σου...
animporos
Νεοφερμένος
Alessandra
Διάσημο μέλος
Το ενδεχομενο να ξαναδωσω μεχρι πριν λιγες μερες υπερισχυε εναντι ολων των αλλων. Φυσικα θα δηλωνα καποια σχολη και μετα απο κει και περα... Ομως αυτες τις μερες ψαχτηκα ιδιως με την κτηνιατρικη (πηγα σε κτηνιατρειο και παρακολουθησα τη δουλεια απο επεμβασεις -οπως στειρωσεις- μεχρι εμποριο σκυλοτροφων, μιλησα με φοιτητες της κτηνιατρικης κλπ) και οσοι εχουν "στενη σχεση" με την επιστημη αυτη μου λενε τα καλυτερα λογια... Στην ουσια ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. Απλως ειναι γιατροι για τα ζωα και οχι για τον ανθρωπο. Ασχετα που στην Ελλαδα ο κτηνιατρος ειναι πολυ υποτιμημενος... Χαρακτηριστικη ειναι η φραση που μου ειπαν "να ξες παντως πως ποτε στη ζωη σου δεν προκειται κανεις να σε φωναξει γιατρε..."
Το ίδιο αντιμετωπίζονται και οι μικροβιολόγοι, καθώς και οι οδοντίατροι. Για το 2ο μιλώ εκ πείρας.
Marizza92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πο εγώ το αντίθετο όταν πάω τον σκύλο μ στον κτηνίατρο τον λυπάμαι κ βλέπω πως τον φοβάτε (οχι μόνο αυτός γενικά όλα τα ζώα) κ αυτό με έκανε να ξανασκεφτώ σοβαρά αν αυτό θέλω να γίνω μέχρη που είδα μία εκπομπή στο animal planet κ αποφάσισα πως θέλω να γίνω χειρούργος κτηνίατρος κ να δουλέψω σε νοσοκομείο ζώων να είμαι στα επίγοντα γιατί όπως και να έχει όταν ο vet έσωσε τον σκύλο μ από φώλα τουλάχιστον για ένα μήνα τον <<αγαπούσε>> κ πήγαινε πρόθημα στο κτηνιατρείο
spokerider
Νεοφερμένος
και οι 2 αγροτικοί κτηνίατροι) πως είναι από τα επαγγέλματα που δύσκολα τα βαριέται κανείς καθώς η "πελατεία" τους περιλαμβάνει ποικιλία...
Λογικά με 18,5 μόρια είσαι οριακά μέσα...
@my_07
Νεοφερμένος
Α τα δικα μου τα σκυλια δεν τον φοβοντουσαν ... μια χαρα τα πηγαιναν!!!!
Marizza92
Εκκολαπτόμενο μέλος
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
ChloeHad.
Νεοφερμένος
Θελω να σπουδασω κτηνιατρικη, αλλα επειδη στην κυπρο δεν υπαρχει θα ερθω στην ελλαδα. Μπορειτε να μου πειτε περιπου ποσες σχολες υπαρχουν και που; επισης ποσα χρονια ειναι;
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
ChloeHad.
Νεοφερμένος
antreas.styl
Νεοφερμένος
οταν λεμε πραγματα στα σφαγγια και τετι χιρουργια τι εννοοθμαι?????
συγνωμη για τα ορθογραφηκα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
θα ανεβουν, θα μεινουν ιδιες ή θα πεσουν??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δυστυχώς μάλλον οριακά δεν θα περάσω ιατρική,και η κτηνιατρική είναι μια επιστήμη που μου ταρβά τον εδιαφέρον.Ο μόνος μου ενδοιασμός αφορά την αγάπη προς τα ζώα:μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα,δεδομένο ότι στη σχολή θα πρέπει να μπούμε σε διαδικασίες στις οποίες θα ''βασανίζουμε'' ζωα;
Δεν με απασχολεί η δυσκολία της σχολής και τέτοια ζητήματα,αγαπώ πολύ τα ζώα και είναι μια δουλειά που θα μου άρεσε να κάνω.
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Αν καποιος ενδιαφερεται για φοιτητικη εστια ποια ημερομηνια ειναι καλα να παει??
Ποσες μερες ειναι τα διαδικαστικα μεχρι να ''παρει'' δωματιο ο φοιτητης??
Απαντηστε παρακαλωω.
Kανεις δε ξερει ρε παιδες...???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Pharmacist112
- GV221
- Vok
- Xionano
- Viktoriaki
- turing_99
- rina96
- donut_daddy
- future.nurse.29
- Help :)
- BatGuin
- marina.marina
- Deppiekknr
- elenitren
- Marianna.diamanti
- mermaid89
- Frozensun
- Gus Roger10
- P.Dam.
- Natsuko
- EllieKal
- EFAKIT
- ilias_21
- Hased Babis
- constansn
- hirasawayui
- Φινεύς
- Scandal
- Kate1914
- reezaki
- Vassilisph
- Joji
- Mhtsaras76
- Than003
- Leo komm
- charmander
- Alexecon1991
- Ryuzaki
- Γιώργος μεγ
- Drglitterstar
- Basiliki.kiki
- Lepap
- Χρήστος2006
- Νικολινα
- stam23
- Honeyina!
- Kostas_Athens
- kwstasloul
- thenutritionist
- soap
- featherfuck
- olakalathapane
- Catwoman-exams
- ToniaSyn
- Ntinaaa
- Libertus
- George.S
- Fanimaid123
- Zelia
- Billys 13
- Red
- dragonite
- pinkheart
- Moblok
- emy1
- penelopenick
- maria!!!
- Paul77
- Marianna35
- rankir146
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.