z=x+yi
Νεοφερμένος
Ξερω οτι εχει καλη επαγγελματικη αποκατασταση διοτι εχει πολλες διεξοδους.Μπορεις να ανοιξεις δικο σου κτηνιατριο , να δουλεψεις στο δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο τομεα ως ελεγχτης κρεατων , τυριων κλπ.Τωρα αν εχει ΤΡΟΜΕΡΗ δεν το ξερω μια και οτι γνωριζω ειναι απο προσωπικο ψαξιμο και συζητησεις :xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα κλασικά τα βρήκα για Ελλάδα.Έξω όμως;
Εγκληματολογία πχ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
z=x+yi
Νεοφερμένος
δεν νομιζω
-----------------------------------------
εγκληματολογια*
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το λέω μιας και ξέρω πως σίγουρα μέσω εντομολογίας μπορείς να ασχοληθείς με εγκληματολογία.Η εντομολογία εχω μια σοβαρή αίσθηση ότι σχετίζεται με σπουδές πάνω στη βιολογία αρχικά,και δεν γνωρίζω αν επιτυγχάνεται και μέσω κτηνιατρικης...αλλά έχεις δίκιο..χλωμό...εκγληματολογια απο κτηνιατρικη?????
δεν νομιζω
-----------------------------------------
εγκληματολογια*
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει έχει...τα έντομα που συγκεντρώνονται σε ένα πτώμα μπορούν να προσδιορίσουν ωρα θανάτου,τόπο εγκλήματος και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα πράγματα.δεν ξερω τι σχεση εχει η εντομολογια με την εγκληματολογια, παντως τα εντομα τα μελετανε οι βιολογοι και οχι οι κτηνιατροι...
Αλλά σχετίζεται με τη βιολογία,έχεις δίκιο.Αν και ρωτώντας καθηγητή τοξικολογίας μου είπε ότι θα πρέπει-για να ασχοληθώ με εγκληματολογία, να προσανατολιστώ σε κτηνιατρική και όχι σε βιολογία.Έχω τις αμφιβολίες μου...
chicane
Νεοφερμένος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστά,μιας και η εγκληματολογία είναι περισσότερο θεωρητική επιστήμη.Απλά το ανέφερα με αυτον τον τρόπο γιατί άν έλεγα σήμανση...μάλλον θα ακολουθούσαν πολλές οφφ τόπικ ερωτήσεις(όπως τώρα ένα πράγμα).υποθετω οτι εννοεις πως θες να ασχοληθεις με σημανση, οχι εγκληματολογια.
Σωστή η παρατήρηση σου:no1:
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με την αστυνομική ακαδημία το γνωρίζω,απλά υπάρχουν και άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό με βάση τα εργαστήρια που διαθέτουν(στην αστυνομία πχ).Συγκεκριμένα είχα παρακολουθήσει ένα ρεπορτάζ στο σκάι όπου μιλούσε μια κυρία με την ιδιότητα ''κτηνίατρος-εντομολόγος''(μα τον -ανύπαρκτο, θεο σας λέω...πραγματικά) και δούλευε για την αστυνομία...τη δική μας εδώ,ελλάντα..ω ναι:what:
Νίκο,γνωρίζεις περισσότερα;
ιωάννα-μπιάνκα
Νεοφερμένος
για το λογο αυτο σκεφτομαι να δηλωσω κτηνιατρικη.θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει για τη σχολη και κατα ποσο θα μπορεσω να την τελειωσω καθως ειμαι υπερευαισθητη σε σχεση με τα ζωα...
Μυρτω4038
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα.φετος εδωσα για 2η φορα εξετασεις και παρολο που με τις περσινες βασεις περναω φαρμακευτικη, λενε οτι θα αυξηθουν πολυ και συνεπως θα μεινω εξω απο τη σχολη...
για το λογο αυτο σκεφτομαι να δηλωσω κτηνιατρικη.θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει για τη σχολη και κατα ποσο θα μπορεσω να την τελειωσω καθως ειμαι υπερευαισθητη σε σχεση με τα ζωα...
Εγώ έχω τελειώσει μιά άλλη από τις "συγγενείς ιατρικές σχολές" , θυμάμαι όμως από τα φοιτητικά μου χρόνια(προ 15ετίας) ότι η κτηνιατρική θερούνταν μιά "δύσκολη" σχολή.Εννοώντας πάντα τον μεγάλο όγκο και πολυποικιλία της ύλης. Αλλά προσωπικά δεν νομίζω ότι αυτό θα έπρεπε να παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην αποφασή σου.
Αν αγαπάς πολύ το αντικείμενο, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία για έναν άνθρωπο από το να ασκεί ένα επάγγελμα που αγαπάει. Τώρα από πρακτικής πλευράς δεν νομίζω ότι η φαρμακευτική θα σου εξασφάλιζε καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση απ'οτι η κτηνιατρική σχολή.
Οτι και να αποφασήσεις πάντως ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Νίκη
julia
Εκκολαπτόμενο μέλος
(το κάνω έτσι και αλλιώς βέβαια.. αλλά λέμε τώρα...)
Παρόλα αυτά, μπορείς να πας ΒΟΗΘΟΣ σε κάποιον Κτηνίατρο, τωρα το καλοκαίρι ή κάπως να το κανονίσεις με κάποιον.. να δεις τα πράγματα απο μέσα, και θα δείς αν το έχεις ή όχι...
Καλή τύχη πάντως.
ιωάννα-μπιάνκα
Νεοφερμένος
ιωάννα-μπιάνκα
Νεοφερμένος
Εγώ έχω τελειώσει μιά άλλη από τις "συγγενείς ιατρικές σχολές" , θυμάμαι όμως από τα φοιτητικά μου χρόνια(προ 15ετίας) ότι η κτηνιατρική θερούνταν μιά "δύσκολη" σχολή.Εννοώντας πάντα τον μεγάλο όγκο και πολυποικιλία της ύλης. Αλλά προσωπικά δεν νομίζω ότι αυτό θα έπρεπε να παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην αποφασή σου.
Αν αγαπάς πολύ το αντικείμενο, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία για έναν άνθρωπο από το να ασκεί ένα επάγγελμα που αγαπάει. Τώρα από πρακτικής πλευράς δεν νομίζω ότι η φαρμακευτική θα σου εξασφάλιζε καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση απ'οτι η κτηνιατρική σχολή.
Οτι και να αποφασήσεις πάντως ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Νίκη
και εγω οδοντιατρικη ηθελα αλλα επειδη δεν την πιανω κατεληξα στη φαρμακευτικη....θα κανω πολλα πραγματα αν γινω κτηνιατρος και θα βοηθησω πολλα ζωα-κυριως αδεσποτα αλλα δεν θελω να πηγαινω σε σφαγεια και τετοια..φοβαμαι οτι θα παρατησω στην μεση τη σχολη!!!
ιωάννα-μπιάνκα
Νεοφερμένος
Μυρτω4038
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξερω τι θα αντιμετωπισω αφου τελειωσω τη σχολη.το θεμα ειναι οτι οι δικοι μου διαβασαν οτι μετα το 2ο ετος οι φοιτητες καθε βδομαδα επισκεπτονται σφαγεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry:
Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να ρωτούσες έναν φοιτητή κτηνιατρικής.
Για να έχεις μιά σαφή και συγκεκριμένη απάντηση.
ιωάννα-μπιάνκα
Νεοφερμένος
Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να ρωτούσες έναν φοιτητή κτηνιατρικής.
Για να έχεις μιά σαφή και συγκεκριμένη απάντηση.
που να τον βρω??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Pharmacist112
- GV221
- Vok
- Xionano
- Viktoriaki
- turing_99
- rina96
- donut_daddy
- future.nurse.29
- Help :)
- BatGuin
- marina.marina
- Deppiekknr
- elenitren
- Marianna.diamanti
- mermaid89
- Frozensun
- Gus Roger10
- P.Dam.
- Natsuko
- EllieKal
- EFAKIT
- ilias_21
- Hased Babis
- constansn
- hirasawayui
- Φινεύς
- Scandal
- Kate1914
- reezaki
- Vassilisph
- Joji
- Mhtsaras76
- Than003
- Leo komm
- charmander
- Alexecon1991
- Ryuzaki
- Γιώργος μεγ
- Drglitterstar
- Basiliki.kiki
- Lepap
- Χρήστος2006
- Νικολινα
- stam23
- Honeyina!
- Kostas_Athens
- kwstasloul
- thenutritionist
- soap
- featherfuck
- olakalathapane
- Catwoman-exams
- ToniaSyn
- Ntinaaa
- Libertus
- George.S
- Fanimaid123
- Zelia
- Billys 13
- Red
- dragonite
- pinkheart
- Moblok
- emy1
- penelopenick
- maria!!!
- Paul77
- Marianna35
- rankir146
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.