z=x+yi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιούλη24995
Νεοφερμένος
εμενα δεν μ αρεσει καθολου γιατι απλα δεν μ αρεσουν τα ζωα!δεν τη δηλωσα!αν εσενα σ αρεσει σιγα!Καθε ατομο ειναι ξεχωριστο!ενδιαφέρεται κανεις για την κτηνιατρικη?ενω μ'αρεσει πολυ ελαχιστων παιδιων ειναι η πρωτη επιλογη τους.τι λετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001
Δραστήριο μέλος
Αυτά που μπορώ να σου πώ εγώ -από μία μικρή έρευνα που έκανα- και ίσως σου φανούν χρήσιμα είναι:
-Η σχολή είναι μία απ'τις πιο δύσκολες -λόγω θεωρίας προφανώς- επειδή μαθαίνεις ανατομία μέχρι και για τους κροκόδειλους στην ΝΑ Αφρική. Αλλά, να σπουδάσεις πας, όχι να κάνεις διακοπές :Ρ
-Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να ανοίξεις δικό σου κτηνιατρείο(λεφτά, τοποθεσία κλπ) αλλά από τα στοιχεία που είχα βρεί τα λεφτά που παίρνεις(ακόμα και για να κάνεις μία ενεσούλα) είναι αρκετά καλά. Επίσης δίνονται αρκετά χρήματα για διάφορα κτηνοτροφικά πρόγραμματα οπότε θα υπάρχουν και θέσεις εργασίας στο δημόσιο. Βέβαια εκεί θα ασχολείσαι με αγελάδες κλπ, ενώ, υποθέτω, εσύ θες να ασχοληθείς με μικρά ζώα/κατοικίδια.
-Το ότι είναι πρώτη επιλογή ελάχιστων παιδιών δεν λέει τίποτα :Ρ
Well, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας και σε έναν κτηνίατρο(αν έχεις δικό σου ζώο θα γνωρίζεις ήδη) να σου πεί και τις δυσκολίες του επαγγέλματος(ακόμα και κτηνιατρείο για μικρά ζώα να ανοίξεις, θα φας λογικά πολλά τσιμπήματα, δαγκωματιές και γρατζουνιές:Ρ).
Γιούλη24995
Νεοφερμένος
Ήθελα εγώ κτηνιατρική λόγω μεγάλης αγάπης προς τα σκυλιά αλλά το θέμα είναι ότι δεν περιορίζεσαι εκεί.
Αυτά που μπορώ να σου πώ εγώ -από μία μικρή έρευνα που έκανα- και ίσως σου φανούν χρήσιμα είναι:
-Η σχολή είναι μία απ'τις πιο δύσκολες -λόγω θεωρίας προφανώς- επειδή μαθαίνεις ανατομία μέχρι και για τους κροκόδειλους στην ΝΑ Αφρική. Αλλά, να σπουδάσεις πας, όχι να κάνεις διακοπές :Ρ
-Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να ανοίξεις δικό σου κτηνιατρείο(λεφτά, τοποθεσία κλπ) αλλά από τα στοιχεία που είχα βρεί τα λεφτά που παίρνεις(ακόμα και για να κάνεις μία ενεσούλα) είναι αρκετά καλά. Επίσης δίνονται αρκετά χρήματα για διάφορα κτηνοτροφικά πρόγραμματα οπότε θα υπάρχουν και θέσεις εργασίας στο δημόσιο. Βέβαια εκεί θα ασχολείσαι με αγελάδες κλπ, ενώ, υποθέτω, εσύ θες να ασχοληθείς με μικρά ζώα/κατοικίδια.
Well, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας και σε έναν κτηνίατρο(αν έχεις δικό σου ζώο θα γνωρίζεις ήδη) να σου πεί και τις δυσκολίες του επαγγέλματος(ακόμα και κτηνιατρείο για μικρά ζώα να ανοίξεις, θα φας λογικά πολλά τσιμπήματα, δαγκωματιές και γρατζουνιές:Ρ).
ο Χριστος και η Παναγια!!!!!τσιμπήματα, δαγκωματιές και γρατζουνιές!!!!ΜΑΚΡΙΑ!!!!!
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ετοιμαζόμουν ν ανοίξω ανάλογο topic...
Δήλωσα κτηνιατρική ΑΠΘ και αισθάνομαι ότι έχω κάνει την καλύτερη επιλογή...
ΕΙναι αλήθεια πως η σχολή είναι πολύ δύσκολή αφενός λόγω θεωρίας,αφ ετέρου λόγω προγράμματος (συνήθως έχουν 7-8 ώρες την ημέρα υποχρεωτικές παρακολουθήσεις) πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχεις και πολλά περιθώρια για άλλες δραστηριότητες εκτός σχολής...Τέλος, είναι και οι φάρμες/σφαγεία τα οποία πρέπει να επισκευθείς μία φορά την εβδομάδα για πρακτική εξάσκηση, και θα σου ζητηθεί να κάνεις...ό,τι μπορείς να φανταστείς....
Το βέβαιο είναι ότι δεν πρεπεί να πάει κάποιος μόνο και μόνο επειδή τπυ αρέσουν τα ζώα αλλα και να γνωρίζει εκ των προτέρων όλα αυτά που θα αντιμετωπίσει (αν λατρεύει τα ζώα πχ δύσκολα θα αντέξει στα σφαγεία)
Περισσότερα δεν γνωρίζω...σε λίγο καιρό όμως θα ξέρω απο πρώτο χέρι
Αλήθεια περνάει κανένας άλλος κτηνιατρική απο δω?
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Chrissssss
Νεοφερμένος
Τελικά πέρασες στην κτηνιατρική?
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλώς το λέω γτ ξέρω περιπτώσεις που επέλεξαν τη σχολή επειδη αγαπούσαν τα ζώα κ στο 3ο έτος την παράτησαν γι αυτό το λόγο...
Chrissssss
Νεοφερμένος
Ωραία, μαζί θα είμαστε, κι εγώ κτηνιατρική ΑΠΘ πέρασαα!:no1:
staticstasy
Νεοφερμένος
Να δούμε πως θα αντεξω τα σφαγεια.. Αλλα απ την αλλη, μες στη ζωη ειναι κι αυτα, θα μαθω κιολας πιο πολλα!
Ενθουσιαστηκα για την ανατομια του κροκοδειλου!
gourlis
Νεοφερμένος
Ήθελα εγώ κτηνιατρική λόγω μεγάλης αγάπης προς τα σκυλιά αλλά το θέμα είναι ότι δεν περιορίζεσαι εκεί.
Και το πρακτικο μερος ειναι ακομα χειροτερο.
Απο φιλο που τελειωσε κτηνιατρικη, σε ενα μαθημα, τους αναγκασανε να βαλουν γυμνο χερι (χωρις γαντια) στον κω......ο εγκυου αγελαδας για να βρουν το νεογνο εμβρυο της.....
staticstasy
Νεοφερμένος
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
+1...Μπλιαχ.
gourlis
Νεοφερμένος
Μπλιαχ.
+1!
Δεν ειναι για μας αυτα τα πράγματα.Δεν ασχολουμαστε με κατσικια,μουλαρια και λοιπα οικόσιτα της ελληνικής πανίδας.:mad2:
Marizza92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γω από μικρή ήθελα να γείνω κτηνίατρος αλλά τελικά άλλαξα γνώμη μόνο και μόνο επειδή είναι πολλά χρόνια, αρκετά δίσκολο και το κυριότερο επειδή αγαπώ τα ζώα και αυτά με αγαπάνε και δεν θέλω να αλλάξει αυτο. Έχετε δει κανένα σκύλο ή γάτο που να συμπαθεί τον κτηνιατρό του?
Λολ
Δεν έιναι πολλά χρόνια...5 μόνο (10 εξάμηνα)
Το δύσκολο είναι υποκειμεινκό. Ετσι μου λέγαν κ εμένα πριν πάω αλλά τελικά (μέχρι στιγμής) δεν είναι τόσο τραγικο!
Το τελευταίο δεν ξέρω πως το συμπέρανες...άλλα ζώα φοβούνται και αλλα οχι. Δε λέει κάτι αυτό. Πάντα εξαρτάται από τον "τρόπο" του κτηνιάτρου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vok
- Xionano
- Viktoriaki
- turing_99
- rina96
- donut_daddy
- future.nurse.29
- Help :)
- BatGuin
- marina.marina
- Deppiekknr
- elenitren
- Marianna.diamanti
- mermaid89
- Frozensun
- Gus Roger10
- P.Dam.
- Natsuko
- EllieKal
- EFAKIT
- ilias_21
- Hased Babis
- constansn
- hirasawayui
- Φινεύς
- Scandal
- Kate1914
- reezaki
- Vassilisph
- Joji
- Mhtsaras76
- Than003
- Leo komm
- charmander
- Alexecon1991
- Ryuzaki
- Γιώργος μεγ
- Drglitterstar
- Basiliki.kiki
- Lepap
- Χρήστος2006
- Νικολινα
- stam23
- Honeyina!
- Kostas_Athens
- kwstasloul
- thenutritionist
- soap
- featherfuck
- olakalathapane
- Catwoman-exams
- ToniaSyn
- Ntinaaa
- Libertus
- George.S
- Fanimaid123
- Zelia
- Billys 13
- Red
- dragonite
- pinkheart
- Moblok
- emy1
- penelopenick
- maria!!!
- Paul77
- Marianna35
- rankir146
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.