djimmakos
Διάσημο μέλος
Γενικά, συμφωνείτε ότι κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του ή είστε άτομα που τολμάτε να κάνετε κάτι, ελπίζοντας ότι θα πετύχει;
Εγώ προσωπικά είμαι της "αδρεναλίνης" και πολλές φορές έχω κάνει/δοκιμάσει πράγματα, ενώ οι άλλοι μου πρότειναν να περιμένω για να γίνουν πιο ευνοϊκές οι συνθήκες.
:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
και ο κιολός τον Αύγουστο!
Γενικά, συμφωνείτε ότι κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του ή είστε άτομα που τολμάτε να κάνετε κάτι, ελπίζοντας ότι θα πετύχει;
Εγώ προσωπικά είμαι της "αδρελανίνης" και πολλές φορές έχω κάνει/δοκιμάσει πράγματα, ενώ οι άλλοι μου πρότειναν να περιμένω για να γίνουν πιο ευνοϊκές οι συνθήκες.
:thanks:
Για μενα η ζωη θελει λιγη τρελα σε καποιους τομεις,για καποια δεν υπαρχει συγκεκριμενος καιρος αντιθετα με την αντιληψη οτι υπαρχει.Οποτε δεν συμφωνω
Shadowfax
Διάσημο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Σαφώς η υπομονή πρέπει να υπάρχει στον καθένα, αλλά υπάρχει και η προσωπική διαίσθηση, ότι δηλαδή, αν το κάνεις τώρα, θα σου βγει σε καλό.
thanous18
Περιβόητο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Πολλές φορές όμως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.
Σαφώς η υπομονή πρέπει να υπάρχει στον καθένα, αλλά υπάρχει και η προσωπική διαίσθηση, ότι δηλαδή, αν το κάνεις τώρα, θα σου βγει σε καλό.
Σαφώς. Θα ήμουν μάλιστα αρκετά ανόητος αν δεν το πίστευα αυτό, ιδίως έχοντας τόσα παραδείγματα καθημερινά γύρω μου. Απλά εντάξει, προτιμώ τον πιο σίγουρο / σοβαρό / αναλυτικό / μελετημένο (πες τον όπως θες) δρόμο για να ολοκληρώνω τα πράγματα. Η τύχη φυσικά και βοηθά πολλές φορές τους τολμηρούς αλλά προσωπικά δεν βασίζομαι ποτέ πάνω της. Αν έρθει καλώς, αν όχι πάλι καλώς - και καλύτερα μάλιστα. Για μένα είναι παράγοντας που συμπληρώνει, ίσως, και δεν αντικαθιστά τον ''καιρό''.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό ειναι να δοκιμάζεις πρωτόγνωρα πράγματα, για να αντιμετωπίζεις καταστάσεις, να γίνεσαι πιο δυνατός, με το να έχεις κανούριες εμπειρίες, αλλά και το να περιμένεις λίγο δε βλάπτει.
Κάποια πράγματα, απλά πρέπει να γίνονται σε μια συγκεκριμένη ηλικία, και όχι πιο πριν, γιατί τα αποτελέσματα ίσως είναι ολέθρια.
Και επειδή κάθε περίσταση ποικίλει, τα "ανάλαφρα" τολμηρά πράγματα, μπορούμε να τα δοκιμάζουμε, δε βλάπτει, αλλά τα "βαριά" τολμηρά μπορούν να περιμέεεενουν. Λίγο, όσο χρειάζεται μέχρι να ωριμάσουμε.
maraki
Δραστήριο μέλος
Εξαρτάται την περίσταση, όπως ειπώθηκε και πριν.
Καλό ειναι να δοκιμάζεις πρωτόγνωρα πράγματα, για να αντιμετωπίζεις καταστάσεις, να γίνεσαι πιο δυνατός, με το να έχεις κανούριες εμπειρίες, αλλά και το να περιμένεις λίγο δε βλάπτει.
Κάποια πράγματα, απλά πρέπει να γίνονται σε μια συγκεκριμένη ηλικία, και όχι πιο πριν, γιατί τα αποτελέσματα ίσως είναι ολέθρια.
Και επειδή κάθε περίσταση ποικίλει, τα "ανάλαφρα" τολμηρά πράγματα, μπορούμε να τα δοκιμάζουμε, δε βλάπτει, αλλά τα "βαριά" τολμηρά μπορούν να περιμέεεενουν. Λίγο, όσο χρειάζεται μέχρι να ωριμάσουμε.
Συμφωνώ.: )
Σαφώς. Θα ήμουν μάλιστα αρκετά ανόητος αν δεν το πίστευα αυτό, ιδίως έχοντας τόσα παραδείγματα καθημερινά γύρω μου. Απλά εντάξει, προτιμώ τον πιο σίγουρο / σοβαρό / αναλυτικό / μελετημένο (πες τον όπως θες) δρόμο για να ολοκληρώνω τα πράγματα. Η τύχη φυσικά και βοηθά πολλές φορές τους τολμηρούς αλλά προσωπικά δεν βασίζομαι ποτέ πάνω της. Αν έρθει καλώς, αν όχι πάλι καλώς - και καλύτερα μάλιστα. Για μένα είναι παράγοντας που συμπληρώνει, ίσως, και δεν αντικαθιστά τον ''καιρό''.
Kι εγώ.Αν όχι πάντα,τις περισσότερες φορές.
Βέβαια,όπως ειπώθηκε και πιο πάνω,σημαντικό ρόλο παίζει και η εκάστοτε περίσταση.
A propos
Διάσημο μέλος
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Εξαρτάται την περίσταση, όπως ειπώθηκε και πριν.
A γεια σου.Αυτό.:no1:
chris_90
Διάσημο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Και εγω της αδρελανίνης είμαι Τζιμάκο
Να είσαι.
Εγώ είμαι της αδρεναλίνης με τυπογραφικό λάθος.
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.