fockos
Επιφανές μέλος
την έχει ψωνίσει αυτός. Το βίντεο εχει πάρα πολύ πλάκα. Άκης και Σπύρος πρέπει να κάνουν μαζί εμπομπή.... άμεσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Η Λίλιαν θα κερδίσει 100% και εγώ η Μαργαρίτα θέλωΕγώ θέλω να κερδίσει η Μαργαρίτα!
prinCess.
Επιφανές μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
το έγφαψε ο τσάκος στο blog του εδώ και πολύ καιρό και ότι γράφει είναι δεδομένο.Γιατί 100%;
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ας έγραφες την Μαργαρίτα. Είχε κάνει τόση πρόοδο τελευταία.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσωπικα ηθελα την Ελσα εξ αρχης αλλα μιας και αποκλεστηκε χθες θελω τη Λιλιαν...
fockos
Επιφανές μέλος
Moυ την δινει η Μαργαριτα...Μου φαινεται μικρομεγαλο και πολυ ψευτκη....
Προσωπικα ηθελα την Ελσα εξ αρχης αλλα μιας και αποκλεστηκε χθες θελω τη Λιλιαν...
H Έλσα είναι παλιοχαρακτήρας αλλά άξιζε να βρίσκεται στο τελικό. Η Μαργαρίτα κατά τη γνώμη δεν άξιδε ούτε στη τετράδα να μπει. Η θέση της άνηκε στο Γιώργο που έφυγε άδικα και νωρίς.
Με εκνεύριζαν ο Λαζάρου και ο Σκαρμούσος που βάζανε ίδια βαθμολογία και στις 2 παίκτριες.
Μπράβο στο mega και στην παραγωγή για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους και με την προβολή του master chef και master chef junior άρχισε να ασχολείται πάρα πολύ κόσμος με την μαγειρική (νέοι και γέροι).
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Έλσα: Είμαι περήφανη για το πιάτο μου. Νομίζω ότι θα είμαι η πρώτη. Στην προηγούμενη θέση ήρθα 3η και στενοχωρέθηκα.γιατι η ελσα ειναι παλιοχαρακτηρας?
Το πιο καλό παιδί είναι η Στεφανία
Στεφανία: Μακάρι να νικήσουμε και οι 3 και να πάμε όλοι μαζί στο τελικό. Όλα τα πιάτα είναι εξίσου καλά. Στο τελικό όποια και να νικήσει το ίδιο είναι.
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
ΑΛΛΑ θεωρώ το αποτελέσμα ήταν δίκαιο. Αν είχε κερδίσει η Μαργαρίτα για τα σημερινά πιάτα της θα' ταν αδικία, γιατί δε τα πήγε τόσο καλά.
Οπότε μπράβο στη Λίλιαν (αν και μου την έσπαγεεεεεεεε) το άξιζε!
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΕ. Αντί να δώσουν κάνα χρηματικό ποσό, πάνε και δώσανε ταξίδι ξέρω γω. ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Άντε και του χρόνου θα πάω εγώ στο Μάστερ Σεφ των μεγάλων. 8)
fockos
Επιφανές μέλος
Η Στεφανία έχει τον καλύτερο χαρακτήρα από όλα τα παιδιά εκεί. Ήταν προσγειωμένη από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.ψωνακι ειναι και η στεφανια......παιδακια μωρε εξαλλου...οι γονεις φταινε!
Η Μαργαρίτα την θεωρώ υπερτιμημένη δεν άξιζε για τελικό
fockos
Επιφανές μέλος
Η Στεφανία έχει τον καλύτερο χαρακτήρα από όλα τα παιδιά εκεί. Ήταν προσγειωμένη από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Η Μαργαρίτα την θεωρώ υπερτιμημένη δεν άξιζε για τελικό
5 χρόνια μετά παιδιά δικαιώνομαι πάλι αφού η Μαργαρίτα μεγάλη πλέον αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο master chef των μεγάλων και την διώξανε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.