fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπερβολικά μικρό μου φαίνεται. Το φοιτητικό πήγαινε/έλα για θεςς είναι 21 ευρώ. Μόνο 10 μέρες/μήνα θα έχεις μάθηματα; Στα έξοδα επίσης πρέπει να βάλεις τα εισιτήρια αστικού(αμελητέο ) καθώς και έξοδα φαγητού, μιας και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να βγάλεις ολόκληρη τη μέρα εδώ(χώρια τους καφέδες). Επίσης αν νοικιάσεις μη ξεχνάς πως δικαιούσαι το στεγαστικό επίδομα των 1000Ε.εχω υπολογισει πηγαινε ελα καθε μερα με φοιτητικο εισητηριο και βγαινει 200 ε το μηνα..ενω αν παρω σπιτι τα συνολικα εξοδα ειναι τουλαχιστον 400
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
200 ευρώ? με τίποτα..20 μέρες περίπου από 21 ευρώ...βάλε και επίσης φαγητό και καφέ..ε να παραπάνω φαίνονται!εχω υπολογισει πηγαινε ελα καθε μερα με φοιτητικο εισητηριο και βγαινει 200 ε το μηνα..ενω αν παρω σπιτι τα συνολικα εξοδα ειναι τουλαχιστον 400
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosmp
Νεοφερμένος
Narcissa
Νεοφερμένος
τι επιδομα?Υπερβολικά μικρό μου φαίνεται. Το φοιτητικό πήγαινε/έλα για θεςς είναι 21 ευρώ. Μόνο 10 μέρες/μήνα θα έχεις μάθηματα; Στα έξοδα επίσης πρέπει να βάλεις τα εισιτήρια αστικού(αμελητέο ) καθώς και έξοδα φαγητού, μιας και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να βγάλεις ολόκληρη τη μέρα εδώ(χώρια τους καφέδες). Επίσης αν νοικιάσεις μη ξεχνάς πως δικαιούσαι το στεγαστικό επίδομα των 1000Ε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αν το οικογενειακό εισόδημα είναι κάτω από ένα όριο, νομίζω 30000, δικαιούσαι 1000 ευρώ το έτος αν νοικιάζεις μακριά από την μόνιμη κατοικία!τι επιδομα?
Narcissa
Νεοφερμένος
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Το έτος*αν το οικογενειακό εισόδημα είναι κάτω από ένα όριο, νομίζω 30000, δικαιούσαι 1000 ευρώ το μήνα αν νοικιάζεις μακριά από την μόνιμη κατοικία!
Επίσης
- Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα του προηγούμενου οικονομικού έτους να μην υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ. Το όριο των 30.000 ευρώ προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο παιδί πέραν του ενός. Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα νοείται το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα του πατέρα, της μητέρας και των ανήλικων τέκνων τους από κάθε πηγή.
dforever22
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα "[2012] Σε ποιο τμήμα και με πόσα μόρια περάσατε;".
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Μαλλον οχι....Αλλα γιατι δεν θες λαρισα?Μια χαρα πανεπιστημιο εχει!παιδια γεια σας!!! συγχαρητηρια σε ολους λιγο ασχετο αλλα ηθελα να ρωτησω. εγω περασα ιατρικη θεσσαλιας αλλα ηθελα αλεξ/πολη. τι επιλογες εχω?? εννοω γινεται να αλλαξω? σας ευχαριστω
SW-Estel
Νεοφερμένος
παιδια γεια σας!!! συγχαρητηρια σε ολους λιγο ασχετο αλλα ηθελα να ρωτησω. εγω περασα ιατρικη θεσσαλιας αλλα ηθελα αλεξ/πολη. τι επιλογες εχω?? εννοω γινεται να αλλαξω? σας ευχαριστω
Όχι, οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί!
dforever22
Νεοφερμένος
δεν εχει εστιες εκειΜαλλον οχι....Αλλα γιατι δεν θες λαρισα?Μια χαρα πανεπιστημιο εχει!
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Α!Παντως δε νομιζω οτι γινεται να αλλαξεις....Υπαρχουν ομως αρκετα οικονομικες επιλογες....Μπορεις να νοικιασεις μια γκαρσονιερα ή να βρεις καποιον συγκατοικο για να μοιραζεστε τα εξοδα....Ψαξε σιγουρα θα βρεις κατι που να συμφερει!δεν εχει εστιες εκει
Narcissa
Νεοφερμένος
παιδια γεια σας!!! συγχαρητηρια σε ολους λιγο ασχετο αλλα ηθελα να ρωτησω. εγω περασα ιατρικη θεσσαλιας αλλα ηθελα αλεξ/πολη. τι επιλογες εχω?? εννοω γινεται να αλλαξω? σας ευχαριστω
δεν μπορεις να αλλαξεις σχολη να ξερεις ομως οτι η ιατρικη λαρισας ειναι παρα πολυ καλη!welcome to the club και συγχαρητηρια!
christosmp
Νεοφερμένος
Superhuman
Δραστήριο μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρήτηρια narcissa!!!! καλώς να έρθεις στη λάρισα!!!δεν μπορεις να αλλαξεις σχολη να ξερεις ομως οτι η ιατρικη λαρισας ειναι παρα πολυ καλη!welcome to the club και συγχαρητηρια!
christosmp
Νεοφερμένος
paterasyp
Εκκολαπτόμενο μέλος
prototype
Νεοφερμένος
Ειμαι φοιτητής σε μεγάλο έτος στη σχολή. Οποιοσδήποτε θέλει πληροφορίες ή οποιαδηποτε βοήθεια σχετικά με τη σχολή ευχαρίστως να το κάνω.
Προτιμότερο αν θελετε κάτι, μέσω προσωπικού μηνύματος.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σπίτι με 150 ευρώ μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να βρείς ειδικά αν αργήσεις κιόλας να κατέβειςΨάξε και για το ξενοδοχείο που είπαν λίγο πιο πάνωΣορρυ για το λάθος και επαναδιατυπώνω: Παιδιά παίζει να βρω να νοικιασω κατι παρα πολυ οικονομικο δηλαδη 150€ ενοικιο + ατομικη θερμανση;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.