Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ότι κουράζει κουράζει..Το greys λενε θα το κανουνε σαν σαπουνοπερα..Και τα 2 του κ#λου είναι . Άντε να τελειώνει και το house γιατί κουράζει και τον κόσμο με τους τελευταίους 2 κύκλους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 010239
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμη και όλας αλλά σε ποιο κανάλι το έχει το house ;Δεν το έχω ξανακούσει ούτε το έχω δει ποτέ .Εγώ πάντως βλέπω φανατικά Grey's Anatomy αλλά άμα δω το άλλο μπορεί να μου αρέσει πιο πολύ !
Ειναι στο STAR και λεγεται 'Ιατρικες Υποθεσεις'
Guest 018946
Επισκέπτης
Εγω λεω για ποιους ειναι καταλληλη η σειρα που λεγεται grey's anatomy τωρα εαν δεν αποδεχεσαι την ταυτοτητα σου ειναι απολυτως δικο σου θεμα.Απλα ηρεμησε εγω αυτο λεω.Ειναι λιγο αγενες οταν υπαρχει ενα topic με 2 σειρες και το vs αναμεσα τους μπορεις να πεις απλα οτι δεν σου αρεσει το περιεχομενο ή το σεναριο ή ό,τι θες.Αλλα να την λες αγρια...ε αυτο ειναι προσβλητικο.Να λες φλωρους αυτους που το βλεπουν κλπ.Είπαμε να σχολιαστει ησειρα όχι οι fan της!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
έχω σπαστει αγρια.Ωραια ας μιλησουμε για House.Στην αρχη το βλεπα λιγο γιατι ελεγα ωραια περιστατικα εχει.Μετα καταλαβα πως ο σεναριογραφος ειναι ψυχακιας.Ο πρωταγωνιστης ως ηρωας ψυχακιας.Αυτοι που το βλεπουν φανατικα κυνικοι,κομπλεξικοι,ψυχακηδες.Ξερω πως δεν σε νοιαζει γιατι και εσυ ειπες αρνητικα για το greys αλλα βρισκω οπως θες.Πες το φλωρικο ή οτι @@ θες.Αλλα μην προσβαλεις τον κοσμο που το βλεπει και ποσο μαλλον αμεσα εμενα! (Και αυτο δεν ειναι απειλη)(Ουτε προειδοποιηση) Δηλωση ειναι!Εγω λεω για ποιους ειναι καταλληλη η σειρα που λεγεται grey's anatomy τωρα εαν δεν αποδεχεσαι την ταυτοτητα σου ειναι απολυτως δικο σου θεμα.
Guest 018946
Επισκέπτης
Φυσικα και δεν με νοιαζει . Βασικα δεν με νοιαζει η αποψη των υπολοιπων πανω στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα . Α και δεν εχω κανενα προβλημα με το κυνικος , μισανθρωπος , ψυχακιας.έχω σπαστει αγρια.Ωραια ας μιλησουμε για House.Στην αρχη το βλεπα λιγο γιατι ελεγα ωραια περιστατικα εχει.Μετα καταλαβα πως ο σεναριογραφος ειναι ψυχακιας.Ο πρωταγωνιστης ως ηρωας ψυχακιας.Αυτοι που το βλεπουν φανατικα κυνικοι,κομπλεξικοι,ψυχακηδες.Ξερω πως δεν σε νοιαζει γιατι και εσυ ειπες αρνητικα για το greys αλλα βρισκω οπως θες.Πες το φλωρικο ή οτι @@ θες.Αλλα μην προσβαλεις τον κοσμο που το βλεπει και ποσο μαλλον αμεσα εμενα! (Και αυτο δεν ειναι απειλη)(Ουτε προειδοποιηση) Δηλωση ειναι!
leticia1994
Νεοφερμένος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
marioanna
Νεοφερμένος
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχα οκ dr.taso όχι φλώρε που αηδιάζεις μόλις βλέπεις σεξ και ρομάντζα! Άμα δεν τα γουστάρεις μην τα βλέπεις. Μην τα κάνεις και στο κάτω κάτω! χαχαχα εσύ θα χάσειςΘελει και ερωτημα House MD φυσικα το greys anatomy ειναι για τους φλωρους που γουσταρουν ρομαντζα , σεξ και μαλακιουλες . Εγω δεν γουσταρω τετοια πραγματα σε ιατρικη σειρα εγω γουσταρω διαφορικες διαγνωσεις , πινακα και τον House σαρκαστικο και μισανθρωπο και κυνικο με τον οποιο εχω ταυτιστει..
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ναιιιιιι ρε εχει ποικιλιαα ειναι πιο πιασαρικοMου αρέσουν πολύ και τα 2. Προτιμώ Grey's Anatomy γιατί δεν έχει μόνο ιατρική μέσα αλλά και σεξ, ίντριγκα κλπ κλπ και είναι πιο ενδιαφέρον..
Guest 018946
Επισκέπτης
Τι θα πει πιασαρικο ? Ο,τι εχει σεξ και ρομαντζα ειναι πιασαρικο . Ε ρε νεολαια που βαδιζεις.Ναιιιιιι ρε εχει ποικιλιαα ειναι πιο πιασαρικο
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Axxx έτσι έλεγε και ο παππούς μου... Άσε τι τραβάς και εσύ με την νεολαία.. τσ τσ τσ μας αρέσει το σεξ και το ρομάντζο και όχι το αίμα και ο κυνισμός ωρέ που πάμε ωρέΤι θα πει πιασαρικο ? Ο,τι εχει σεξ και ρομαντζα ειναι πιασαρικο . Ε ρε νεολαια που βαδιζεις.
Guest 018946
Επισκέπτης
Το θεμα ειναι οτι αναζητειτε-ουμε μονο το "πιασαρικο" και τιποτα παραπανω.Axxx έτσι έλεγε και ο παππούς μου... Άσε τι τραβάς και εσύ με την νεολαία.. τσ τσ τσ μας αρέσει το σεξ και το ρομάντζο και όχι το αίμα και ο κυνισμός ωρέ που πάμε ωρέ
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
ΕΕ κατσε εσυ να αναζητεις τον ψυχoπαθη πoυ κουτσαινειΤο θεμα ειναι οτι αναζητειτε-ουμε μονο το "πιασαρικο" και τιποτα παραπανω.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.