Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zatokrev
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Zatokrev
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Zatokrev
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Δηλαδή η γενιά μας δεν θα παλέψει για μια καλύτερη Ελλάδα έστω και μ΄ αυτά τα μηδαμινά εφόδια που διαθέτουμε.
You really disappoint me .
miv
Επιφανές μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Είναι!
Οι άνθρωποι.
miv
Επιφανές μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Άντε BB πάω να διαβάσω τίποτα
Morphinr
Νεοφερμένος
Σιγουρα για να περασεις σε πανεπιστημιο Αμερικης πρεπει να εχεις παρει το Proficiency ή το Toefl (με βαθμο μεγαλυτερο του 100).
Πιο ευκολη την εισαγωγη σου σε ενα Αμερικανικο πανεπιστημιο θα εκανε ενα [FONT=arial,helvetica,sans-serif]International Baccalaureate.
(Πληροφοριες: https://www.moraitis-school.com/school/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=91)
Αλλιως νομιζω οτι δινεις εξετασεις στο πανεπιστημιο που θελεις να περασεις...
Τα διδακτρα παντως αποτι ξερω στα ιδιωτικα πανεπιστημια ειναι παρα πολλα..υπαρχουν κ δημοσια βεβαια, οπως και υποτροφιες, οι οποιες ομως δυσκολα δινονται απο το πρωτο εξαμηνο =/
Ελπιζω να βοηθησα =/
[/FONT]
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Βοήθησες.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα να δεις νομίζω ότι έχεις κάποιες σωστές απόψεις αλλά δεν έχεις ην ικανότητα να τις εκφράσεις σωστά. Και για να σε φωτίσω με αυτά που ξέρω καπιταλισμός είναι αυτό που έχουμε τώρα και σοσιαλισμός είναι όταν η εξουσία ανήκει κυριολεκτικά στον λαό και δεν υπάρχουν φτωχοί και πλούσιοι.Κοίτα να δεις , δεν ξέρω ακόμα απο καταπιταλισμό και σοσιαλισμό αλλά εγώ θέλω μια καλύτερη Ελλάδα και γενικότερα ένα καλύτερο κόσμο.
Άντε BB πάω να διαβάσω τίποτα
miv
Επιφανές μέλος
Καπιταλισμός σημαίνει να αμοίβεσαι αναλογικά με το έργο που προσφέρεις.
Σοσιαλισμός, με τη σοβιετική του μορφή, σημαίνει να αμοίβεσαι ανάλογα με τις ανάγκες που έχεις.
Πάντως στο συγκεκριμένο πράγμα δε μπορώ να θεωρήσω το Σοσιαλισμό, στη μορφή που αυτός υλοποιήθηκε και απέτυχε παταγωδώς, σαν σύστημα πιο εξελιγμένο από τον καπιταλισμό. Δεν θα βάλω δερβέναγα το κάθε κράτος για να κρίνει τι ανάγκες έχω εγώ και θεωρώ πολύ δικαιότερο να αμοίβεσαι αναλογικά με την προσφορά σου. Ο καπιταλισμός με υγιή οικονομία, ανοιχτές ευκαιρίες και εκμηδενισμένα ποσοστά ανεργίας και εκμεταλλευσης ειναι πολύ πιο δίκαιο σύστημα από το Σοσιαλισμό, τουλάχιστον όπως καποιοι προσπάθησαν να τον υλοποιήσουν. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όταν αναφέρομαι στο Σοσιαλισμό εννοώ το σοβιετοκομμουνιστικό μοντέλο. Ο δημοκρατικός ευρωσοσιαλισμός που πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση με το σύστημα που εφαρμόστηκε απο τα διάφορα κομμουνιστικά καθεστώτα.
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
fotini22589
Νεοφερμένος
η άποψη μου όμως είναι όποιος ενδιαφέρεται να το δει καλύτερα για μεταπτυχιακές σπουδές και όχι προπτυχιακές
συνήθως τότε είσαι σίγουρος για το τι ακριβως θέλεις να κάνεις και είσαι πιο ώριμος και έτοιμος για μια τέτοια απόφαση
όσο για το οικονομικό αν είσαι πραγματικά πολύ καλός μπορείς να εξασφαλίσεις υποτροφίες είτε από ελληνικά ιδρύματα είτε από το εκάστοτε πανεπιστημίο
θέλει όμως πολύ ψάξιμο και διάφορες εξετάσεις...
όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες εδω είμαστε!
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
επίσης γνωρίζω άλλο ένα παιδί,απο Στανφορντ όχι απο χάρβαρντ,στη δουλειά του μπαμπά μου,που με τέτοια πτυχία,και τον έχουν για να σηκώνει τηλέφωνα και να προσπαθεί να πουλήσει e-pass..
έξω,έχεις στάνταρ δουλειά,εδώ όχι και τόσο
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα , αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς , θα πας μπροστά , είτε τελειώσεις το πανεπιστήμιο "Κουτσή Μαρία Πενταγιώτισσα" είτε το Stanford . Οι έξυπνοι και εργατικοί άνθρωποι δεν πάνε χαμένοι - ιδιαίτερα στο εξωτερικό -
Στέλιος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.