don_aris91
Δραστήριο μέλος
βασικα ναι ξερω οτι ειναι απο το τροκτικο(το θεμα το διαβασα χτες)Ο τιτλος ειναι κλεμενος απο το τροκτικο. οντως θριλερ δεν ειναι ειναι τρομου ή σπλατερ. παρακαλω καποιος απο τους διαχειριστες να αλλαξει τον τιτλο σε οτι πιστευει οτι ταιριαζει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Οκ...Πάντως παρόμοιες ταινίες κυκλόφορούν και πολλές μάλιστα.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Είπαμε, ο κινηματογράφος είναι τέχνη. Η τέχνη όμως έχει και κάποια όρια. Άκου εκεί να δείχνουν το παχύ έντερο του άλλου
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
:!: Το δείχνει αυτό στο τρέιλερ;Είπαμε, ο κινηματογράφος είναι τέχνη. Η τέχνη όμως έχει και κάποια όρια. ¶κου εκεί να δείχνουν το παχύ έντερο του άλλου
djimmakos
Διάσημο μέλος
hale
Δραστήριο μέλος
:!: Το δείχνει αυτό στο τρέιλερ;
Ναι, προς το τέλος.....
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αμέ. Φαίνεται κιόλας που προχωράει και είναι δεμένος από το ίδιο του το έντερο. :p
:wow::wow:
Τα λόγια είναι περιττά...
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ιστορία αρχίζει μ'ένα όμορφο κορίτσι που ονομάζεται Άκι και περιμένει τον φίλο της σε μία καφετέρια. Εκεί υπάρχει κάποιος που παρατηρεί κάθε κίνησή της. Σύντομα έρχεται και ο φίλος της Καζούο και αφού περάσουν κάποιες όμορφες στιγμές μαζί αποφασίζουν να φύγουν. Σε κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται ότι το πρόσωπο που την παρατηρούσε στην καφετέρια τους παρακολουθεί και πριν προλάβει να αντιδράσει βρίσκεται αυτή και ο φίλος της δεμένοι και φιμωμένοι σε ένα σκοτεινό υπόγειο. Εκεί παρουσιάζεται ο άντρας που την παρακολουθούσε που ονομάζεται Τατσικάβα με μια σειρά από εργαλεία βασανισμού. Ξεκινώντας από τον Καζούο στην αρχή τον τρυπά με έναν παγοκόφτη μετά αρχίζει με την Άκι βιάζοντας την με την παλάμη του. Μετά ξεκινά να τους αφαιρεί κομάτια από το κορμί τους φροντίζοντας με αντισηπτικά να μην μολυνθούν. Και όταν τελικα λυποθιμούν από τον πόνο φροντίζει να τους επαναφέρει στις αισθήεις με αρωματικά έλαια για να μην χάσουν ούτε στιγμή από το φρικτό βασανηστήριο...
ειναι πραγματικα αρρωστημενο.
αν ξεπερασεις παντως το σταδιο της αηδιας εχει τρελο γελιο!!
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Προτείνω εγώ label "Μόνο για μαζοχιστές".
Είδες και εσύ το trailer; Εγώ φοβάμαι να το κάνω για τον ενδεχόμενο κίνδυνο δημιουργίας παιδικών τραυμάτων.
-----------------------------------------
αν βρω παρεα θα το παρω σε dvd(αααααααν βγει ).
[...]
djimmakos
Διάσημο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
[...]
γιατι?θελει απλα την καταλληλη παρεα.
οντως δες το,μπορει και να σ'αρεσει.
hale
Δραστήριο μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
πραγματικα απορω...κ εν παση πειριπτωση,τι εχει να μας προσφερει αυτη η ταινια περα της αηδιας που θα αισθανθουμε???ελεος...ειναι υπερβολικα μακαβρια για την ιδιοσυγκρασια μου κ επιπλεον προσβαλλει την αισθητικη μου
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήμουν πολύ περίεργη (Τα θέλω κι εγώ...) και έψαξα κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες στο διαδίκτυο. Το trailer δε θα το δω, προτιμώντας να μην έχω ολοκληρωμένη άποψη, κρίνοντας και από την παρακάτω εικόνα και από σύνολο πληροφοριών που συνέλεξα.Bασιλική, δες το, να έχεις και εσύ ολοκληρωμένη άποψη
Ας το κάνουν οι τολμηροί και οι ψυχικά διαταραγμένοι...
Guest 292010
Επισκέπτης
Πώς τους κόβει τα δάχτυλα?Τα χέρια?Πώς τους πετάει τα έντερα έξω?Τους τρυπάει?
djimmakos
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.