Markos T.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana
Δραστήριο μέλος
apostolis_z6_32
Νεοφερμένος
kambana
Δραστήριο μέλος
και αυτό: https://www.praxis.gr/shop/products.php?pid=4&sid=68&cid=6
Λέω να ξεκινήσω με το πρώτο, γιατί είναι και πολύ πιο οικονομικό, τι λέτε;
johanmehmet
Νεοφερμένος
Εννοείτε αυτό: https://www.klett.gr/index.php/germa...s-ubungs-und-testbuch-inklusive-audio-cd.html
και αυτό: https://www.praxis.gr/shop/products.php?pid=4&sid=68&cid=6
Λέω να ξεκινήσω με το πρώτο, γιατί είναι και πολύ πιο οικονομικό, τι λέτε;
Συμφωνώ απόλυτα. Ο Κουκίδης, όσο αγαπητός κι αν είναι, έχει μανία να τσιμπάει τα βιβλία του σε θέματα λεξιλογίου και να τα κάνει πολύ παραπάνω από το επίπεδο τους. Οπότε είναι καλή η αρχή με το βιβλίο της Klett, που είναι πιο προσγειωμένο, και στη συνέχεια ασχολείσαι και με το Station για το κάτι παραπάνω...
Guest 184336
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hero1
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Kαλησπέρα!Βγήκαν σήμερα τα αποτελέσματα του goethe στη Θεσσαλονίκη.Πήρα το c1!!!Σκέφτομαι λοιπόν να συνεχίσω και για το c2 αν και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο πτυχίο.Πόσο καιρό πιστεύετε ότι πρέπει να διαρκέσει η προετοιμασία και ποια βιβλία είναι κατάλληλα για το επίπεδο αυτό;
Servus,
συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στο Γ1
Εγώ ξεκίνησα προετοιμασία πέρυσι τον Σεπτέμβρη και θα δώσω τον Δεκέμβρη/Ιανουάριο αναλόγως. Βέβαια θα ξεκινήσω και μαθήματα από την Δευτέρα ( μέρα παρά μέρα μέχρι να ξεκινήσουν τα σχολεία). Την προηγούμενη χρονιά έκανα 4 ώρες την βδομάδα όμως πάντα είχα πολύυυυ διάβασμα . Αν και εγώ δουλεύω με φωτοτυπίες της κυρίας μου ( κάνω ιδιαίτερο) δουλέψαμε αυτό:
Και αυτό:
Επίσης έχουμε αυτή τη γραμματική:
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Πριν 2 χρόνια περόπου πήρα το Β1, με εντατικά μαθήματα και αρκετό διάβασμα σε πόσο καιρό θα μπορώ να πάρω το C2 πιστεύετε?
Επαφή με την γλώσσα έχεις αυτά τα 2 χρόνια;
hero1
Νεοφερμένος
Servus,
συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στο Γ1
Εγώ ξεκίνησα προετοιμασία πέρυσι τον Σεπτέμβρη και θα δώσω τον Δεκέμβρη/Ιανουάριο αναλόγως. Βέβαια θα ξεκινήσω και μαθήματα από την Δευτέρα ( μέρα παρά μέρα μέχρι να ξεκινήσουν τα σχολεία). Την προηγούμενη χρονιά έκανα 4 ώρες την βδομάδα όμως πάντα είχα πολύυυυ διάβασμα . Αν και εγώ δουλεύω με φωτοτυπίες της κυρίας μου ( κάνω ιδιαίτερο) δουλέψαμε αυτό:
Και αυτό:το ξεκινήσαμε όμως τον Μάρτιο.
Επίσης έχουμε αυτή τη γραμματική:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Πιστεύεις πως αν ξεκινήσω προετοιμασία το Σεπτέμβριο και έχοντας το c1 και καλές βάσεις όλα αυτά τα χρόνια που κάνω Γερμανικά μπορώ να δώσω για c2 το Μάιο;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Πιστεύεις πως αν ξεκινήσω προετοιμασία το Σεπτέμβριο και έχοντας το c1 και καλές βάσεις όλα αυτά τα χρόνια που κάνω Γερμανικά μπορώ να δώσω για c2 το Μάιο;
Κοίτα, είναι 8 μήνες. Αν κάνεις 4-5 ώρες την βδομάδα και τα ''παίρνεις'' και σχετικά εύκολα ναι. Η βάση είναι 60. Να μην πας αν πιάνεις όμως 65-68, γιατί βάλε το άγχος κλπ μπορεί στο τέλος να μην πιάσεις 60. Να πας αν το σκόρ που πιάνεις είναι πάνω-κάτω 75-80+
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Επαφή με την γλώσσα έχεις αυτά τα 2 χρόνια;
Ελάχιστη, πρόλα αυτά θυμάμαι αρκετά.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ελάχιστη, πρόλα αυτά θυμάμαι αρκετά.
Εγώ λέω, να κάνεις πρώτα μια επανάληψη, να δεις που βρίσκεσαι και τι ακριβώς θυμάσαι πρωτα. Κάθε χρονιά στο ιδιαίτερο πρώτη μέρα η καθηγήτριά μου βάζει ένα τέστ με ασκήσεις όλων των επιπέδων για να δει που βρίσκομαι. Πέρυσι πχ όταν ξεκίνησα για Γ2, και είχα πάρει Β2 μου έιχε βάλει μόνο επίπεδα: Α1.1, Α1.2, Α2.1, Α2.2, Β1.1, Β1.2, Β2.1,Β2.2. Χθες που είχα μάθημα προσθέθηκε και όλο το Γ. Οπότε κάνε πρώτα ένα γενικό τεστ να δεις ακριβώς που πατάς πρώτα
DarthFederer
Διάσημο μέλος
hero1
Νεοφερμένος
Κοίτα, είναι 8 μήνες. Αν κάνεις 4-5 ώρες την βδομάδα και τα ''παίρνεις'' και σχετικά εύκολα ναι. Η βάση είναι 60. Να μην πας αν πιάνεις όμως 65-68, γιατί βάλε το άγχος κλπ μπορεί στο τέλος να μην πιάσεις 60. Να πας αν το σκόρ που πιάνεις είναι πάνω-κάτω 75-80+
Οκ ευχαριστώ!Για το ÖSD c2 ξέρεις τίποτα;Έχω ακούσει ότι είναι λίγο πιο εύκολο.Εσύ το goethe θα δώσεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kost28
- angela_k
- P.Dam.
- dioandi2010
- Marifei
- Μήτσος10
- giorgos5002
- Billprs
- velentzakoss
- aririn
- nicole1982
- Meow
- Παναγιώτης L
- Fanimaid123
- Coraline31
- Clary
- Astir83
- Nefeloula
- angelikitaraxia
- KingOfPop
- thecrazycretan
- Alexecon1991
- New member
- giorgosp97
- giannhs2001
- don_vito
- MarcoReus
- T C
- Daydreamer
- johnietraf
- Vasilis2000kak
- Markos T.
- reliazag
- Student_life
- ALARIXOS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.