nicole
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maniana
Νεοφερμένος
Εχω διαβασει ολα τα βιβλια στα αγγλικα βεβαια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Η Μπλαιρ το πιο καταπληκτικο fashion icon και ο Nate ο κουκλος!!Και φυσικα η Serena
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
Ξέρετε πότε θα προβάλλει το Star την επόμενη season?
Και κάτι ακόμα: Υπάρχουν και βιβλία...???:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
παιδια η σειρα ειναι τελεια!!τι λεμε τωρα?αλλιως δεν θα εκανε τετοια τηλεθεαση.εγω μολις ειδα και το πρωτο επεισοδιο της τριτης σεζον!τελειο μονο αυτο θα πω!
Η Μπλαιρ το πιο καταπληκτικο fashion icon και ο Nate ο κουκλος!!Και φυσικα η Serena
Όπως είπε και η Κύνθια στην 1η σελίδα είναι όντως εθιστικό αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις. :who:
11/1 θα βγει το S03ep13 με το καλό. Πάντως μου έκανε εντύπωση που προβλήθηκε όλη η 2η σεζόν με διαφορά ενός ή δύο επεισοδίων από την Αμερική. Για 3η σεζόν δεν έχω ακούσει αν θα έρθει αλλά γιαυτό υπάρχει το Internet.
Α! Βιβλία υπάρχουν κάμποσα και δεν έχω αξιωθεί να διαβάσω κανένα εκτός από το The it girl, που είναι για την Jenny.
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
είναι η σειρά τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων ή απλώς έχει πάρει στοιχεία απ'αυτά?
Vampire_Quiny
Νεοφερμένος
η serena μου τη δινει λιγο οπως και ο humphrey
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
can't wait to watch the next one...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.