JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Walder Frey
Ο ορισμός του κωλόγερου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
science_lover
Νεοφερμένος
Πω τι επεισόδιο
Γ@μημένος κωλόγερος! Πέθαναν στα σίγουρα;
Δυστυχώς ναι
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
IasonasM
Εκκολαπτόμενο μέλος
καθίκι Frey
τουλάχιστον έγινε και κάτι συνταρακτικό
science_lover
Νεοφερμένος
Και όλα κυλούσαν ομαλά...
Όταν οι Starks έφτασαν στο κάστρο των Frey και ο Walder άρχισε να φέρεται περίεργα/σπαστικά
Όταν ο Bran και ο Jon ενώ ήταν πρακτικά δίπλα δεν συναντήθηκαν
Όταν το κοράκι κόντεψε να βγάλε το μάτι του Jon
Όταν έφυγε ο Rickon
Όταν η Talisa είπε στον Robb ότι αν το μωρό είναι αγόρι θα το ονομάσουν Ned
Ο γάμος
Όταν κλείδωσαν την πόρτα και η Cat κατάλαβε τι επρόκειτο να γίνει
Όταν πέθανε η Talisa
Τι στιγμή που η Cat ικετεύει για τη ζωή του γιου της
Όταν ο Roose Bolton μαχαίρωσε τον Robb
Όταν η Cat κατάλαβε πως έχασε όλη την οικογένειά της
Όταν πέθανε ηCat
Όταν σκότωσαν τον Grey Wind
Όταν ο Hound άφησε αναίσθητη την Arya για να μην δει την σφαγή της οικογένειας της
Οι βουβοί τίτλοι τέλους
Το preview της επόμενης εβδομάδας
Πως νιώθω τώρα
Πως νιώθω για τον Frey
Πως νιώθω για τον GRR Martin
Αν και γνώριζα ότι θα συνέβαινε αυτό.... στεναχωρήθηκα ΠΟΛΎ!
Θέλω αγκαλίτσα
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Τώρα να δούμε τι θα γίνει με τον Edmure και τον θείο του που ξέφυγαν. No spoilers please.
Άρχισα να διαβάζω και τα βιβλία.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Εντυπώσεις;Πώς λέγεται το πρώτο βιβλίο;Άρχισα να διαβάζω και τα βιβλία.
Γενικότερο σχόλιο:
science_lover
Νεοφερμένος
Έτσι ακριβώς.
Εγώ αν ήμουν η Κατ θα σκότωνα την πουτάνα την γυναίκα του και μετά θα πετούσα το μαχαίρι και σε αυτόν.
Τώρα να δούμε τι θα γίνει με τον Edmure και τον θείο του που ξέφυγαν. No spoilers please.
Άρχισα να διαβάζω και τα βιβλία.
Όταν φτάσεις στο σημείο του red wedding με το βιβλίο, έχε μαζί σου και ένα κουβά χαρτομάντιλα.... 'Ετσι να βρίσκονται ...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ καλό το πρώτο. Η σειρά είναι σχεδόν ίδια. Στο δεύτερο αρχίζουν να τα λένε λίγο διαφορετικά αλλά εντάξει το βιβλίο σαν να τα παρουσιάζει καλύτερα.Εντυπώσεις;Πώς λέγεται το πρώτο βιβλίο;
Το πρώτο λέγετε παιχνίδι του στέμματος.
Αν είσαι ακόμη εκεί μην κοιτάξεις πιο πάνω.Γενικότερο σχόλιο:
Δεν μπορώ να περιγράψω πόση ξενέρα έφαγα όταν αποκεφαλίσαν τον Eddard Stark.
Όταν φτάσεις στο σημείο του red wedding με το βιβλίο, έχε μαζί σου και ένα κουβά χαρτομάντιλα.... 'Ετσι να βρίσκονται ...
Δεν κλαίω...
Joaquín
Διάσημο μέλος
Μπα, τα'χω δει όλαΠολύ καλό το πρώτο. Η σειρά είναι σχεδόν ίδια. Στο δεύτερο αρχίζουν να τα λένε λίγο διαφορετικά αλλά εντάξει το βιβλίο σαν να τα παρουσιάζει καλύτερα.
Αν είσαι ακόμη εκεί μην κοιτάξεις πιο πάνω.
Ναι, το όνομα του βιβλίου δεν μου είπες.Θέλω να το αγοράσω ενόψει καλοκαιριού.Αν με παρέπεμπες και σε κανένα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο απευθείας, θα ήμουν κομπλέ.
Βασικά, αυτό που περιμένω εγώ από το βιβλίο, είναι να υπάρχει πληθώρα διαλόγων Varys-Baelish, ή νάνου-Varys, νάνου-Baelish.Έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, και νομίζω ότι και στη σειρά τους έχουν μεταφέρει πολύ καλά.
science_lover
Νεοφερμένος
Μπα, τα'χω δει όλα
Ναι, το όνομα του βιβλίου δεν μου είπες.Θέλω να το αγοράσω ενόψει καλοκαιριού.Αν με παρέπεμπες και σε κανένα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο απευθείας, θα ήμουν κομπλέ.
Το βιβλίο το θες στα ελληνικά;
Joaquín
Διάσημο μέλος
Ναι.Το βιβλίο το θες στα ελληνικά;
XStacy
Νεοφερμένος
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά είναι ακριβά , να ξέρεις.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Μπα, τα'χω δει όλα
Βασικά, αυτό που περιμένω εγώ από το βιβλίο, είναι να υπάρχει πληθώρα διαλόγων Varys-Baelish, ή νάνου-Varys, νάνου-Baelish.Έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, και νομίζω ότι και στη σειρά τους έχουν μεταφέρει πολύ καλά.
Το πρόσθεσα πιο πάνω. Varys-Baelish μην περιμένεις πολλά μιας και δεν έχουν ρόλο αφηγητή κανείς τους.
Δες εδώ για το βιβλίο.
science_lover
Νεοφερμένος
A.... Τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Εγώ τα διάβασα στα αγγλικά. Περίμενε μήπως σε βοηθήσει ο JKaradako
Joaquín
Διάσημο μέλος
Με ξενερώνεις τώρα.Εγώ θα φανταζόμουν ατελείωτους μυστήριους διαλόγους χωρίς σαφές νόημαΤο πρόσθεσα πιο πάνω. Varys-Baelish μην περιμένεις πολλά μιας και δεν έχουν ρόλο αφηγητή κανείς τους.
Δες εδώ για το βιβλίο.
Τεσπα.
Ευχαριστώ για το λινκ, Don.
Το έχω κατεβάσει στο πισι στα αγγλικά αλλά δεν έχω κάνει απόπειρα να το διαβάσω.Θα το διάβαζα στα αγγλικά αλλά είναι κρίμα να κοιτάω στο λεξικό την κάθε απίστευτη λέξη που θα χρησιμοποιεί ο συγγραφέας.Καλύτερα στα ελληνικά για να απορροφήσω όλα τα γεγονότα με ακρίβεια.A.... Τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Εγώ τα διάβασα στα αγγλικά. Περίμενε μήπως σε βοηθήσει ο JKaradakov
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.