iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα'ταν "μεγάλη πατάτα" να πω το τέλος καθώς είναι σπαστικό να σου λένε το τέλος σε μια σειρά, ειδικά όταν την παρακολουθείς φανατικά..μπράβο...ευτυχώς που δε το είπες έξω από τα δόντια το τέλος γιατί δε θα το θέλαμε...
didonia αγάπη μου μη λες ΤΙΠΟΤΑ!
SHUS!
Πάντως, γνωστό περιοδικό με το τηλεοπτικό πρόγραμμα, την έκανε πριν από λίγες βδομάδες εκδίδοντας το τέλος του Εζέλ (από'κει το έμαθα) όταν η σειρά ήταν στο 30ο-35ο επεισόδιο.. Ένας γνωστός μου πήρε το συγκεκριμένο περιοδικό, δεν πρόσεξε (?) - ένας Θεός ξέρει - το εξώφυλλο που έλεγε ότι αποκαλύπτουν το τέλος - μάλλον δεν το'δε επειδή ήταν στο πίσω εξώφυλλο -, τα διάβασε και έκτοτε δεν έχει ξαναβάλει ΑΝΤ1.. Μεγάλο σπάσιμο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
πάντωςέτσι όπως το πάει (θα έχει επεισοδια μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου !!!!) δε με βλέπω να το παρακολουθώ ως το τέλος οπότε μάλλον θα αναγκαστώ να καταφύγω στο σποϊλερ σου και σε κανένα βιντεακι από το γιουτιουμπ.......................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης, σε μια φάση μας έδειξε κάτι αστυνομικούς που είχαν πάει να συλλάβουν τον Τζεγκίζ.. Πως τη γλύτωσε και αυτός;;
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Φήμες λένε ότι θα γυρίσουν και 3ο κύκλο..
Αλλά έχω μια απορία... ο Εζέλ πήρε κάτι μέσα στο τρένο και πέθανε σωστά; Αν πέθανε, ποιός (ή τι ) ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα όταν πήγε το παιδί του να τον βρει;
Ένα παιδί που το συζητούσαμε είπε "φάντασμα"
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Λεπόν, αν και δεν έβλεπα Εζέλ ( μόνο ένα επεισόδιο είδα όταν ήμουν στο σπίτι μιας φίλης μου) είδα πριν κάτι μέρες το τελευταίο.
Αλλά έχω μια απορία... ο Εζέλ πήρε κάτι μέσα στο τρένο και πέθανε σωστά; Αν πέθανε, ποιός (ή τι ) ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα όταν πήγε το παιδί του να τον βρει;
Ένα παιδί που το συζητούσαμε είπε "φάντασμα"
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Li@Ν@
Νεοφερμένος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
και εγω μπερδευτηκα στο τελος και με ενα ψαξιμο στο google ειδα οτι υπαρχουν πολλες εκδοχες . δεν το εχουν ξεκαθαρισει ουτε στην τουρκια απο οτι καταλαβα
Ο Εζελ είναι το καταλαβαίνεις από:
1. το ξύσιμο του κεφαλιού- που είναι χαρακτηριστικό και έτσι πήγε να τον καταλάβει η Εσάν στο 1ο επεισόδιο.
2. το ότι είχε πει στον Αλί ότι μπορεί να εμφανιστεί κάποια μέρα.
3. το ότι ο Ραμίζ δεν υπήρχε περίπτωση να του έδινε δηλητήριο, για κανένα λόγο.
Πάντως αν υπάρξει 3ος κύκλος θα έχει πολύ ενδιαφέρον... Ποιόν θα κυνηγάει τώρα ο Εζέλ;
selc
Δραστήριο μέλος
εμένα στο τέλος με είχε κουράσει,πόσο να το τραβήξουν? (οκ ρε φίλε έβγαλαν λεφτά αλλά μην το ξεκάνουν)
Ναι ρε συ είναι πολύ παράξενο. Εγώ δεν το έβλεπα κιόλας οπότε ότι κατάλαβα από το τελευταιο...και εγω μπερδευτηκα στο τελος και με ενα ψαξιμο στο google ειδα οτι υπαρχουν πολλες εκδοχες . δεν το εχουν ξεκαθαρισει ουτε στην τουρκια απο οτι καταλαβα
Και για πες μερικές εκδοχές...
αυτή πάντως είναι ωραία εκδοχή:
Αλλά τι; Το πήγαν στο μεταφυσικό; Αφού πήρε δηλητήριο και υποτίθεται πέθανε...Ο Εζέλ που πλέον επέστρεψε ο παλιός εαυτός του ο Ομέρ
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Απλά, στους πρώτους 2 κύκλους υπήρχε μια "ερωτική βεντέτα" τώρα τι θα έχει στον 3ο; Πάει η Εσάν...
Αλλά τι; Το πήγαν στο μεταφυσικό; Αφού πήρε δηλητήριο και υποτίθεται πέθανε...
Δεν ήταν δηλητήριο. Ήταν κάτι για να ξεχάσει(ίσως). Είχε πει ο Ραμίζ : "Μόνο αν θες να κάνεις μία νέα αρχή θα το πάρεις".
Ααα μάλιστα!!Είχε τραβηχτεί πολύ ήδη από τον Κενάν και μετά. Πολλές ιστορίες, πολλά πρόσωπα, γρήγορες και απότομες εναλλαγές χρόνου και χώρου.
Απλά, στους πρώτους 2 κύκλους υπήρχε μια "ερωτική βεντέτα" τώρα τι θα έχει στον 3ο; Πάει η Εσάν...
Δεν ήταν δηλητήριο. Ήταν κάτι για να ξεχάσει(ίσως). Είχε πει ο Ραμίζ : "Μόνο αν θες να κάνεις μία νέα αρχή θα το πάρεις".
selc
Δραστήριο μέλος
εμένα μου άρεσαν ιδιαίτερα στις αρχές τα όσα έλεγε ο Ραμίζ
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
καποιος απο δω αν ειδα καλα ρωτησε ποιον θα κυνηγαει ο εζελ αν γινει 3 κυκλος;;;;; μαλλον την ουρα του γιατι δεν του εμεινε και κανενας να κυνηγησει...ΠΑΙΔΙΑ οσον αφορα το φιναλε εχω αποριαααααα ...! αυτο που ηπιε ο εζελ δεν ηταν δηλητηριο διοτι τελικα εζησε...σωστα; τι ηταν ομως;; εγω λεω ηταν κατι που τον εκανε να παθει αμνησια και να κανει μια καινουρια αρχη ετσι γιατι ο ραμιζ οταν του εδωσε το δαχτυλιδι ειπε παρτο μονο αν εχεις εναν λογο για να μην μεινεις ζωντανος και ποτε αν νιωσεις απελπισμενος.Η αδερφη μου λεει οτι δεν ειχε νοημα να παθει αμνησια γτ σκοπος ηταν να θυμαται την εσαν και το γιο του οταν γινει 20! αρα μαλλον πηρε κατι σαν το φαρμακι που πηρε η ιουλιεττα (απο το ρωμαιος και ιουλιεττα)και καλα πεθανε για 2 μερες και μετα ξαναζωντανεψε αλλα υπαρχουν τετοια πραγματα;; εσεις τι λετε;
Εγώ πιστεύω τη δική σου εκδοχή. Γιατί να κάνει αυτό που έκανε η Ιουλιέτα; Ποιός ο λόγος και τι θα κέρδιζε;
Πάντως πραγματικά πως θα γεμίσουν επεισόδια ολόκληρης σεζόν; Τους δικούς του λογαριασμούς τους έκλεισε, το ίδιο και του Ραμίζ...
selc
Δραστήριο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
βασικά που λέει για 3ο κύκλο?
Ακούγεται απλά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.