juste un instant
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης με βοήθησε το ότι πήγαινα συχνά στο καταλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο, και μιλούσα με πολλούς Γάλλους που διαμένουν εδώ, συζητήσεις ξέρω 'γω κανονικά, ενώ παράλληλα, το κατάλυμα διοργάνωνε και διάφορες δραστηριότητες, όπως πχ, παρακολούθηση ταινιών, συναντήσεις σε στυλ λέσχης βιβλίου, εκδρομές κ.α.
Νομίζω ο καλύτερος τρόπος είναι η συνεχής ομιλία στα γαλλικά... Αν δεν εχεις κάποιον κοντινό σου, τότε μπορείς να βρεις κάποιον μέσω διαδικτύου και να μιλάτε μέσω Skype, ή όπως και αν γίνεται αυτό, δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει... Είναι η μόνη λύση. Βιβλία και ταινίες, μπορούν να σε βοηθήσουν στην κατανόηση κυρίως, και όχι τόσο στην ομιλία, σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Δεν ήξερα ότι στη Ρόδο έχει τόσους Γάλλους. Στην Κρήτη ξέρω ότι αντιθέτως έχει πολλούς.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα βιβλία δεν με βάζουν στη διαδικασία της ομιλίας. Το θέμα είναι να πέρνω το λόγο και εγώ.
Ναι, το είπα αυτό...
Βιβλία και ταινίες, μπορούν να σε βοηθήσουν στην κατανόηση κυρίως, και όχι τόσο στην ομιλία, σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Για skype και τέτοια δεν το έχω ψάξει και μου φαίνεται λίγο πλασματικό.
Ε, γιατί δεν το ξεκινάς? Μπορεί να σε βολέψει...
juste un instant
Επιφανές μέλος
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με κάποιες φίλες μου μιλούσαμε σχεδόν συνέχεια γαλλικά όταν ήμασταν μόνες μας, για να μη μας καταλαβαίνουν - σε συνδυασμό με καθηγήτρια που μιλούσε αποκλειστικά γαλλικά, βοηθούσε πολύ.
Μπορεί επίσης να σε διευκολύνει το να ακούς όσο πιο πολλά Γαλλικά μπορείς, είτε μουσική είτε ταινίες (Taxi, Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre, Léon, Le scaphandre et le papillon). Kαλή τύχη! :xixi:
juste un instant
Επιφανές μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
Τι να πω.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο ένας ξέρει κιθάρα και τραγουδάμε και γαλλικά τραγούδια με στίχους από το ιντερνετ.
Alessandra
Διάσημο μέλος
Πω, πω, πω.
Βρες άλλη γαλλίδα. Ορίστε.
Ή Σενεγαλέζα. Ή από το Μπουρούντι, είχα εγώ συμφοιτητή. Ή από το Γαλλικό Κογκό.
Πολύ μη μου άπτου σε βρίσκω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.