watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω εριξα μια ψηφο. πιστευω οτι δε χαθηκε ο κόσμος να δωσεις 60 λεπτα για ένα τραγουδι που σ'αρεσει. και αν δω απο τις ψηφους που εδωσε η Ελλαδα , τοτε μπορω να πω πως δεν ειναι και τόσο στημενο. Ενταξει, μπορει να υπάρχει μια ευνοικη ταση για μια συμμετοχη , αλλα δε πιστευω πως αλλοιωνονται οι ψηφοι του κοινου( των κριτικών μπορεί ..) . Εξαλλου , αν συνεβαινε κάτι τέτοιο για ποιο λόγο τέτοια κομπίνα για το πότε θα εμφανιστεί κάθε συμμετοχή . Θα τις δειχνανε με μια τυχαια σειρα και θα αλλαζαν τις ψηφουςΝταξει η eurovision δεν ειναι τιποτα παραπανω απο το να γελας κανα διωρακι με τα εκαστοτε σουργελα του διαγωνισμου. Κατα τα αλλα ουτε κατα διανοια να ψηφισεις, πεταμενα λεφτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια.Καλά στημένο δεν ξέρω αν ήταν, πάντως δεν ήθελα να βγει η Δανία. Αζερμπαϊτζάν
Περίμενα κάτι καλύτερο από την Αγγλία.
Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ.
Εγώ το περίμενα.Κέρδισε επάξια η Δανία!!
εμείς τα πήγαμε απρόσμενα καλά
Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα.
Το sms πόσο κόστιζε;αρκετές φορές !
Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ.
πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει.
Όχι.Εγώ ψήφισα Αζερμπαϊτζάν. Εσύ Μαρία να φανταστώ Γερμανία;
Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου.
Άι να χαθείς.τι τι;
εμ απο κινητο την Γερμανια και απο σταθερο την Δανια ( εντολη μαμας)
Πες τα Πολύμνια!Φοκο,μπες στην επιτροπή της γιουροβίζιον, του χρόνου κιόλας.
Ντοιτς,πήγαινε να εκπροσωπήσεις τη Γερμανία,του χρόνου κιόλας(χ2)
ποιός σου είπε ότι ο Φόκος δεν είναι ήδη?
Όχι.ντοιτσ αυτο που ψηφισες χειροτερο και απο της λενας
Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή.
Και΄γω.Της γερμανίας το τραγούδι φέτος ότι να ναι ήταν και αυτή ντύθηκε σαν πιγολαμπίδα.
Όχι ρε φάση είχε το τραγούδι της λένα που κέρδισε εγώ ακόμα το ακούω
Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος.
Θα σου βάλει αρνητική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Δεν είναι αλήθεια αυτό για τη Βρετανία, αν στείλουν τραγούδι της προκοπής παίρνουν καλή θέση, όπως όλοι. To 2009 βγήκαν πέμπτοι, το 2002 βγήκαν τρίτοι. Απλά συνήθως στέλνουν βλακείες και φυσικά πατώνουν.Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια.
Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα.
Οι Σέρβοι μάλλον πικαρίστηκαν που αντιγράψαμε τόσο ξεδιάντροπα τον Bregovic και το παίξαμε Βαλκάνιοι.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Το 2003 ήμουν σα μια μικρή κατσαρίδα. (Όχι ότι τώρα δεν είμαι)Δεν είναι αλήθεια αυτό για τη Βρετανία, αν στείλουν τραγούδι της προκοπής παίρνουν καλή θέση, όπως όλοι. To 2009 βγήκαν πέμπτοι, το 2002 βγήκαν τρίτοι. Απλά συνήθως στέλνουν βλακείες και φυσικά πατώνουν.
Οι Σέρβοι μάλλον πικαρίστηκαν που αντιγράψαμε τόσο ξεδιάντροπα τον Bregovic και το παίξαμε Βαλκάνιοι.
Όσο για τους Σέρβους να παν να πνιγούν.
Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας;
Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο.
Guest 278211
Επισκέπτης
- Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα)
- Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά)
- Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό.
- Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες.
- Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους.
- Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία;
Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου.
NightRaven
Νεοφερμένος
Το δικό μας ήταν αναμενόμενο να πάει καλά. Προσωπικά όλα τα τραγούδια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μου φαίνονταν ίδια, δε με τράβαγε κάτι, δε θα ψάξω μετά να ακούσω κάποιο. Το δικό μας ξεχώριζε, ήταν ξεσηκωτικό, με λίγη τύχη θα ήταν +1 θέση πιο πάνω.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω.Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω.
εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια
Nina-nana
Διάσημο μέλος
12 μας έδωσε το San MarinoΕγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο.
Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι.εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι.Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision:
Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου.
- Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα)
- Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά)
- Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό.
- Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες.
- Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους.
- Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία;
Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω.
Φλογέρα ήταν.
Όχι και΄γω το ίδιο έκανα.Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας;
Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-.Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω.
Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό.
Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10;12 μας έδωσε το San Marino
Nina-nana
Διάσημο μέλος
10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία.Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Όχι και΄γω το ίδιο έκανα.
Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10;
οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ααα.10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία.
Καλώς.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι.
Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω.
Φλογέρα ήταν.
Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως!
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες
η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.