annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
συγκριτικά με τις άλλες συμμετοχές είναι πολύ καλό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Γουστάρω τώρα να μπούμε στην πεντάδα όχι επειδή παρακολουθώ Eurovision, απλώς για να ταπωθείτε όλοι εσείς που θεωρείτε ότι οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας είναι "ξεφτίλα" κλπ.
Κοίτα, και να μπούμε στην 5άδα, δεν θα ταπωθώ προσωπικά, γιατί δεν με ενδιαφέρει το θέμα. Τους Koza Mostra, δεν τους ήξερα πριν την Eurovision, βέβαια ο Αγάθωνας μου έκανε εντύπωση πως δέχτηκε να πάει σε αυτό το χαζοπανηγυράκι. Και τέλοσπάντων, εμένα αυτό το τραγούδι δεν μου αρέσει, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Γουστάρω τώρα να μπούμε στην πεντάδα όχι επειδή παρακολουθώ Eurovision, απλώς για να ταπωθείτε όλοι εσείς που θεωρείτε ότι οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας είναι "ξεφτίλα" κλπ.
να σου πω κατι; δεν παει να βγει και πρωτο; δεν με νοιαζει. Δεν μου αρεσε δεν το υποστηριζω!
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εμμ..Να αρχίσουμε να ανησυχούμε και οι 2 τότε...
Θα διαφωνήσω.
Κατάφεραν να παντρέψουν δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Και τέλος,τα ίδια είχαμε κάνει και πέρυσι που όσοι ψηφίσαν την Ελευθερίου την έκραζαν.
Εμένα μ'αρέσει της Δανίας,της Γερμανίας και το δικό μας.Δεν σου φαίνεται αποτυχία, είναι αποτυχία.
Θα ξεφτιλιστούμε πάλι.
Τα άλλα τραγούδια δεν τα έχω ακούσει καθόλου, άλλα με καίνε, δεν με καίει η Eurovision.
Εν μέρει θα συμφωνήσω μαζί σου.Γουστάρω τώρα να μπούμε στην πεντάδα όχι επειδή παρακολουθώ Eurovision, απλώς για να ταπωθείτε όλοι εσείς που θεωρείτε ότι οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας είναι "ξεφτίλα" κλπ.
Δεν το λες και τέλειο.. Απλώς μπροστά σε άλλα είναι πολύ καλύτερο.δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί τόσο πολύ στο τραγούδι μας...
συγκριτικά με τις άλλες συμμετοχές είναι πολύ καλό
Chris1993
Περιβόητο μέλος
(21.50)
Greece : 29.360 Views , 1.653 Likes (93,87%) , 108 Dislikes (6,13%) [L+D= 1.761]
Norway : 31.166 Views , 960 Likes (78,18%) , 268 Dislikes (21,82%) [L+D= 1.228]
Finland : 24.671 Views , 592 Likes (74,09%) , 207 Dislikes (25,91%) [L+D= 799]
Azerbaijan : 60.352 Views , 952 Likes (90,07%), 105 Dislikes (9,93%) [L+D= 1057]
Iceland : 7.499 Views , 396 Likes (90,82%) , 40 Dislikes (9,18%) [L+D= 436]
Hungary : 20.715 Views , 954 Likes (90,08%), 105 Dislikes (9,92%) [L+D= 1059]
Romania : 40.548 Views , 1.361 Likes (67,91%) , 643 Dislikes (32,08%) [L+D= 2.004]
Malta : 18.815 Views , 526 Likes (90,69%) , 54 Dislikes (9,31%) [L+D= 580]
Georgia : 9.759 Views , 334 Likes (80,48%) , 81 Dislikes (19,52%) [L+D= 415]
Armenia ?
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω για εσάς αλλά χθες μας σκάσανε μέχρι να ανακοινώσουν την Ελλάδα...
Πήγα να πάθω ανακοπή.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
Παντως και εμενα το τραγουδι μου αρεσει...μπορει στην αρχη να μην με ενθουσιαζε κ πολυ...αλλα οσο το ακουγα τοσο μου αρεσε περισσοτερο!!
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
κι ας χασκογελούσε
μου αρέσουν οι τυμπανιστές της
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πάντως με την Τουρκία να λείπει συν ο αποκλεισμός όλων των βαλκανικών χωρών, ετοιμαστείτε για να τα πάμε καλά.
Οι juries θα μας γ***σουν. (Όπως και το 2011 που ήρθαμε 3οι στο televoting αλλά 14οι στα juries)
Στα στοιχήματα ανεβαίνουμε συνέχεια.
Μας δίνουν σίγουρα μέσα στη 10αδα με peak την 6η θέση.
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
H Δανία θα το πάρει αλλά μου τη σπάει ο αέρας νικητή που έχει.
Πάντως με την Τουρκία να λείπει συν ο αποκλεισμός όλων των βαλκανικών χωρών, ετοιμαστείτε για να τα πάμε καλά.
Οι juries θα μας γ***σουν. (Όπως και το 2011 που ήρθαμε 3οι στο televoting αλλά 14οι στα juries)
της δανίας είναι εντελώς αδιάφορο! πολύ λίγο για πρώτη θέση
Chris1993
Περιβόητο μέλος
της δανίας είναι εντελώς αδιάφορο! πολύ λίγο για πρώτη θέση
Και εμένα έτσι μου φάνηκε.....αλλά θα της το δώσουν μωρέ. (like 2011 with Azerbaijan)
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εμένα έτσι μου φάνηκε.....αλλά θα της το δώσουν μωρέ. (like 2011 with Azerbaijan)
άλλη χαζομάρα κι αυτό...
Guest 278211
Επισκέπτης
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.