Nina-nana
Διάσημο μέλος
...κι ας μην είχε λεφτά να πάρει ούτε μια χτένα για τα μαλλιά τηςΉταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε όχι και βλακεια η ρουμανια . Βασικά ,αυτό ψηφισα και αν κρινω απο το 10αρι , δεν πανε χαμενες οι ψηφοι.Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Με τόση μπύρα.
Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω.
Μαλάκα μου, σκάσε. Δεν ήπια μπύρα. Γρανίτα πήρα-.-
εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω
Βασικά όχι στημένο. Ο ένας ψηφίζει τον άλλον, και επειδή είναι πολλές χώρες συχνά νικάνε.
Εμείς παίρνουμε σίγουρους μόνο απο τα Βαλκάνια.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Τι σου άρεσε και το ψήφισες;ε όχι και βλακεια η ρουμανια . Βασικά ,αυτό ψηφισα και αν κρινω απο το 10αρι , δεν πανε χαμενες οι ψηφοι.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα.
Αν είναι και εμείς στέλνουμε ξυπόλητο υποψήφιο του χρόνου.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ναι.Καθόμουν ξέρω'γω με τον φακό στο ένα μάτι και τον άλλο στο χέρι να φωνάζω: "Σάαντε".Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ ''
Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα.
Σπόιλερ για την φαίρυ:
Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη;
Και να΄ναι παρών και ο μεγαλύτερος αδερφός μου.
πιεσ: Μαρή,τη βρισιά ξέχασες να αναφέρεις
Καλέ,εδώ εγώ σκέφτομαι να βάλω calling tune της Δανίας.Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Βασικά όχι στημένο. Ο ένας ψηφίζει τον άλλον, και επειδή είναι πολλές χώρες συχνά νικάνε.
το βρίσκεις τοσο τυχαιο που μολις ο τελικος εγινε στην Σουηδια περασαν ολες οι σκανδιναβικες;
Καλέ,εδώ εγώ σκέφτομαι να βάλω calling tune της Δανίας.
Με αντιγραφεις;
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Του χρόνου θα έχουν όλοι φλογέρες. Εμείς θα στείλουμε βοσκούς.Αν είναι και εμείς στέλνουμε ξυπόλητο υποψήφιο του χρόνου.
Αν προσέξετε οι μόδες πάνε σύμφωνα με τον προηγούμενο νικητή. Γι' αυτό στη Eurovision της Αθήνας φορούσαν οι μισές τραγουδίστριες φούστα-μίνι-φουστανέλα και φέτος κυκλοφορούσαν τόσοι ξυπόλυτοι.
Καθόλου τυχαίο. Απλά είχαν όλες δυνατά τραγούδια.το βρίσκεις τοσο τυχαιο που μολις ο τελικος εγινε στην Σουηδια περασαν ολες οι σκανδιναβικες;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Του χρόνου θα έχουν όλοι φλογέρες.
Αν προσέξετε οι μόδες πάνε σύμφωνα με τον προηγούμενο νικητή. Γι' αυτό στη Eurovision της Αθήνας φορούσαν οι μισές τραγουδίστριες φούστα-μίνι-φουστανέλα και φέτος κυκλοφορούσαν τόσοι ξυπόλυτοι.
η Δανεζα δεν ειχε καμια διαφορα απο την Λορεν. Ανεμελο μαλλι οπως εκεινη... Ξυπολητη οπως εκεινη... Απλα ντυμενη οπως εκεινη....τραγουδι στο πατωμα οπως εκεινη... πραγματακια να πεφτουν οπως αυτη...
Alma Libre
Επιφανές μέλος
το βρίσκεις τοσο τυχαιο που μολις ο τελικος εγινε στην Σουηδια περασαν ολες οι σκανδιναβικες;
Αυτό που σου είπα-έχουν μερικές στάνταρ ψήφους.
Καλέ,εδώ εγώ σκέφτομαι να βάλω calling tune της Δανίας.
Βάλτο, τι μου το λες εμένα;
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Είπαμε, μας έχει χτυπήσει η κρίση, αλλά όχι κι έτσι.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ξέχασα να σου πω τι θα λέμε.Σπόιλερ για την φαίρυ:
Χαρά, άμα την λένε ξυπόλητη της Δανίας, εμείς να λέμε ''η γυμνή'' για την δικιά μας αγάπη;
Θα λέμε η γυμνή σγουρομάλλα με το ημιτελές φόρεμα αγάπη μας.
Έτσι γίνεται.Μαλάκα μου, σκάσε. Δεν ήπια μπύρα. Γρανίτα πήρα-.-
Τα Βαλκάνια ψηφίζουν Βαλκάνια και οι βόρειοι,Βόρειες Χώρες.
Όχι.Με αντιγραφεις;
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Αυτό να το πούμε σε Σέρβους και Βούλγαρους γιατί μάλλον δεν το ξέρουνΤα Βαλκάνια ψηφίζουν Βαλκάνια και οι βόρειοι,Βόρειες Χώρες.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Φερυ: εγω το εβαλα πρωτη
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Έτσι γίνεται.
Τα Βαλκάνια ψηφίζουν Βαλκάνια και οι βόρειοι,Βόρειες Χώρες.
Αυτό προσπαθούσα να το εξηγήσω στη ντόιτς, οπότε ξέρεις που να το διευκρινίσεις.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Επίσης η Δανία βγήκε πρώτη και στην ημιτελική φάση, στην οποία η μόνη άλλη σκανδιναβική χώρα ήταν η Σουηδία.
Απλά το τραγούδι ήταν ωραίο και άρεσε σε όλους. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Το θέμα είναι ότι δεν φτάνει να σε ψηφίσουν οι γείτονές σου. Για να βγεις στην πεντάδα (πολύ περισσότερο για να βγεις πρώτος) πρέπει να σε ψηφίσουν όλες σχεδόν οι χώρες, έστω από λίγο. Τη Δανία φέτος την φήφισαν 37 από τις 38 χώρες. Πήρε οκτώ 12άρια και ΟΥΤΕ ΕΝΑ δεν ήταν από το σκανδιναβικό "μπλοκ". Η γειτονική Νορβηγία της έδωσε μόλις 7 βαθμούς.
Επίσης η Δανία βγήκε πρώτη και στην ημιτελική φάση, στην οποία η μόνη άλλη σκανδιναβική χώρα ήταν η Σουηδία.
Απλά το τραγούδι ήταν ωραίο και άρεσε σε όλους. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Και αν ειναι να κερδιζεις να κερδιζεις με την αξια σου. Δεν πιστευω πως η eurovision ξεκινησε με τετοιες προοπτικες δηλαδη ο καθενας ψηφιζει τον διπλανο του αλλα ο καθενας ψηφιζει το τραγουδι που του αρεσε. Ετσι ΘΑ επρεπε να γινεται αλλα πραγμα ακατορθωτο.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Πάντως αν η ψηφοφορία ήταν καθαρά πολιτική, θα κέρδιζε πάντα η ίδια χώρα ή τουλάχιστον χώρα από το ίδιο μπλοκ. Ενώ αυτό δεν συμβαίνει.
2013 - Δανία
2012 - Σουηδία
2011 - Αζερμπαϊτζάν
2010 - Γερμανία
2009 - Νορβηγία
2008 - Ρωσία
2007 - Σερβία
2006 - Φινλανδία
2005 - Ελλάδα
2004 - Ουκρανία
2003 - Τουρκία
Αν σκεφτείς ότι από τις νότιες χώρες η Ιταλία μέχρι πρόσφατα δεν έπαιρνε μέρος (και ότι τώρα που παίρνει μέρος στέλνει τα πιο άσχετα τραγούδια), ότι η Κύπρος στάνταρ αποκλείεται στους ημιτελικούς και ότι η Ισπανία στέλνει τη μία βλακεία πίσω από την άλλη, δεν είναι τυχαίο που νικάνε πιο συχνά οι βόρειοι. Είναι και πιο πολλοί. Πάντως δε νικάει συνέχεια η ίδια χώρα και τα τραγούδια που βγαίνουν πρώτα είναι συνήθως γενικής αποδοχής.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Κι ενα μπράβο στην Ελλάδα για το πολυ ωραίο τραγούδι και την 6η θέση.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.