Gate4
Επιφανές μέλος
Άκουγαν οι άνθρωποι ουίσκι και alcohol is free και ενθουσιάστηκαν. Το περίεργο που είναι;Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Άκουγαν οι άνθρωποι ουίσκι και alcohol is free και ενθουσιάστηκαν. Το περίεργο που είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Θα ακούσουν οι ξένοι "Αlcohol is free", θα έρθουν στην Ελλάδα,Άκουγαν οι άνθρωποι ουίσκι και alcohol is free και ενθουσιάστηκαν. Το περίεργο που είναι;
θα πάνε στο κλαμπάκι το παραθαλάσσιο, 12 ευρώ το ποτό... Εγκεφαλικό!!
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Ο μέσος Άγγλος θα πάει στο σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του με θέα τη θάλασσα.
Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον
Gate4
Επιφανές μέλος
Κάπως έτσιΘα ακούσουν οι ξένοι "Αlcohol is free", θα έρθουν στην Ελλάδα,
θα πάνε στο κλαμπάκι το παραθαλάσσιο, 12 ευρώ το ποτό... Εγκεφαλικό!!
Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό;
Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα.
Πέθανα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σιγά μην πιει ποτό ο Άγγλος και μάλιστα με 12 ευρώ. Αυτά τα κάνουμε εμείς που είμαστε ψωνάρες.
Ο μέσος Άγγλος θα πάει σούπερ μάρκετ, θα πάρει ένα κασόνι μπύρες και θα τις πιει στο μπαλκόνι του με θέα τη θάλασσα.
Κάτι άλλο τους άρεσε στο τραγούδι μας μάλλον
Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8Η φουστα γτ εμοιαζε με τους σκωτσεζους
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Αν ήταν αυτό θα μας είχαν βάλει μείον 8
δεν ξερω παντως ακομα εχω μεινει με αυτο το 8αρι αλλα και το τραγουδακι τους μου αρεσε πολυ
Gate4
Επιφανές μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Και η ρωσία είχε πολύ ωραίο τραγούδι!!!
αν σε πω δεν το θυμαμαι καθολου;
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας.
εχασες λοιπον.
ΥΓ: αυτη τη στιγμη ακουω της Ρωσσιας ναι ωραιο ειναι α ναι δεν το ακουσα τωρα θυμηθηκα μιλουσα στο τηλ και ημουν μακρια απο την ΤV
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Πάντως δεν μου φαίνεται απίστευτο που νίκησε βόρεια χώρα.
Αυτές αλληλοϋποστηρίζονται.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε!
εγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης εμμμ ναι καλοστημενο ειναι σου λεω
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Ρισπέκτεγω εβαλα ηδη της Δανιας ως ηχο κλησης
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ρισπέκτ
και περυσι τετοιο καιρο ειχα της Λορεν υπεροχα σονγκ και τα 2 βεβαια κατεβασα πολλα απο την γιουροβιζιον πχ αγγλια, γερμανια αλλα δεν τα εβαλα
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Χαχαχχαχαχαα.Κάπως έτσι
Πριν ψηφίσει η ρωσία έλεγα εγώ αυτοί πολύ βότκα πίνουν δεν θα μας δώσουν καλό βαθμό;
Και λέει η φίλη μου: Νατάσα νιετ καλά.. Νατάσα τέλει πιει βότκα.
Πέθανα
Με τόση μπύρα.Εγώ δεν άκουσα κανένα, μόνο το δικό μας.
Εεεμ,παγωτό ήθελα να πω.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
The awkward moment. Αυτό το τραγούδι δεν είναι από cascada Ένα cover κάνανε.
Δεν το ήξερα αλλά και πάλι, μου αρέσει πολύ η εκδοχή τους.
Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια.
Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ.
Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε.
Εγώ το περίμενα.
Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα.
Το sms πόσο κόστιζε;
Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ.
πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει.
Όχι.
Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου.
Άι να χαθείς.
Πες τα Πολύμνια!
Όχι.
Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή.
Εντωμεταξύ φάση χτες: με το που βλέπω τον Σαάντε στην τηλεόραση αρπάζω το κινητό και στέλνω αμέσως μήνυμα στην Φαίρυ . Και φυσικά απάντησε κάτι ''Εριιιιιιικ ''
Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Χαχαχχαχαχαχα!Και΄γω.
Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος.
Θα σου βάλει αρνητική.
Θα τα ακούσω κάποια στιγμή-απο την Τρίτη θα έχουν όλοι το Alcohol is Free και το άλλο της ξυπόλυτης στα κινητά, να το δείτε!
Της ξυπόλυτης λέει! Ήταν πανέμορφο το κορίτσι όμως, κακά τα ψέματα.
Σπόιλερ για την φαίρυ:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.