~Melania~
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Παιδιά οφείλω να ομολογήσω ότι ξεχωρίζαμε... ιδιαίτερα. Η Eurovision φέτος ήταν γεμάτη με υπέροχες μπαλάντες αλλά κοντέψαμε να κοιμηθούμε σε κάποια φάση. Δεν απορώ που πήραμε τόσο καλή θέση. Λάτρεψα το τραγούδι της Γερμανίας, του Αζερμπαϊτζάν και της Νορβηγίας!
ειδες την Φινλανδεζα οριστε κουκλι: η λατρεια και το Αζερμπαιτζαν μ αρεσε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Aριθμός Εμφάνισης Χώρα Γλώσσα Καλλιτέχνης Τραγούδι Μετάφραση Θέση Βαθμοί
04 Αζερμπαϊτζάν Αγγλικά Φαρίντ Μαμμάντοφ "Hold Me" Κράτα με 1 139
09 Ελλάδα Ελληνικά Koza Mostra f.t Αγάθωνας Ιακωβίδης Alcohol Is Free Το αλκοόλ είναι δωρεάν 2 121
13 Νορβηγία Αγγλικά Μάργκαρετ Μπέργκερ "I Feed You My Love" Σε τρέφω με την αγάπη μου 3 120
06 Μάλτα Αγγλικά Gianluca Bezzina "Tomorrow" Αύριο 4 118
17 Ρουμανία Αγγλικά Cezar "It's My Life" Είναι η ζωή μου 5 83
08 Ισλανδία Ισλανδικά Eyþór Ingi Gunnlaugsson "Ég á líf" Έχω ζωή 6 72
11 Αρμενία Αγγλικά Gor Sujyan "Lonely Planet" Μοναχικέ πλανήτη 7 69
12 Ουγγαρία Ουγγρικά ByeAlex "Kedvesem" Η αγαπημένη μου 8 66
05 Φινλανδία Αγγλικά Krista Siegfrids "Marry Me" Παντρέψου με 9 64
15 Γεωργία Αγγλικά Σόφο Γκελοβάνι και Νοντίκο Τατισβίλι "Waterfall" Καταρράκτης 10 63
02 Άγιος Μαρίνος Ιταλικά Valentina Monetta "Crisalide (Vola)" Χρυσαλίδα (πέτα) 11 47
07 Βουλγαρία Βουλγαρικά Ελίτσα Τοντορόβα & Στόγιαν Γιανκούλοφ "Samo shampioni" (Само шампиони) Μόνο πρωταθλητές 12 45
16 Ελβετία Αγγλικά Takasa "You and Me" Εσύ κι εγώ 13 41
10 Ισραήλ Εβραϊκά Moran Mazor "Rak bishvilo" (רק בשבילו) Μόνο για εκείνον 14 40
14 Αλβανία Αλβανικά Αντριάν Λουλγκιουράι και Μπλένταρ Σέικο "Identitet" Ταυτότητα 15 31
03 Π.Γ.Δ.Μ. Σλάβικα Βλάτκο Λοζανόσκι και Έσμα Ρετζέποβα "Pred da se razdeni (Пред да се раздени)" Μέχρι να ξημερώσει 16 28
01 Λεττονία Αγγλικά PeR Here We Go Πάμε 17 13
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Άκουσα ότι αυτή που βγήκε πρώτη, είναι εγγονή ενός πρίγκιπα της Δανίας.
Ααααα πριγκιπισσα ειναι;;;
~Melania~
Περιβόητο μέλος
ειδες την Φινλανδεζα οριστε κουκλι: η λατρεια και το Αζερμπαιτζαν μ αρεσε
Την είδα . Την είδε και η μικρή τελικά, πάλι καλά δεν ρώτησε τίποτα. Και η Σουηδία μου άρεσε . Η Μολδαβία είχε ένα τέλειο φόρεμαααα!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Την είδα . Την είδε και η μικρή τελικά, πάλι καλά δεν ρώτησε τίποτα. Και η Σουηδία μου άρεσε . Η Μολδαβία είχε ένα τέλειο φόρεμαααα!
εμενα ελειπαν ολοι η μαμα ειχε παει να παρει να φαει και ο μπαμπας ηταν με εναν ξαδερφο του οταν τραγουδουσε το σουργελο
Loreley
Περιβόητο μέλος
Ααααα πριγκιπισσα ειναι;;;
E, πως περίμενες να έβγαινε πρώτη; Μόνο με το τραγούδι της;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
E, πως περίμενες να έβγαινε πρώτη; Μόνο με το τραγούδι της;
συμφωνω οπως προειπα ειναι καλοστημενα ολα. ΜΠΡΑΒΟ.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Περίμενα κάτι καλύτερο από την Αγγλία.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Καλά στημένο δεν ξέρω αν ήταν, πάντως δεν ήθελα να βγει η Δανία. Αζερμπαϊτζάν
Περίμενα κάτι καλύτερο από την Αγγλία.
η Αγγλια μου αρεσε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
εμείς τα πήγαμε απρόσμενα καλά
~Melania~
Περιβόητο μέλος
η Αγγλια μου αρεσε.
Εμένα όχι ιδιαίτερα. Καλό ήταν, αλλά δεν με κέρδισε.
εμείς τα πήγαμε απρόσμενα καλά
Όντως.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αρκετές φορές !ψηφισατε;
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
τι τι;αρκετές φορές !
Εγώ ψήφισα Αζερμπαϊτζάν. Εσύ Μαρία να φανταστώ Γερμανία;
εμ απο κινητο την Γερμανια και απο σταθερο την Δανια ( εντολη μαμας)
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
της Δανίας ήταν απλά συμπαθητικό....!Συγκριτικά με άλλες χρονιές που κέρδισαν τέλεια τραγούδια (π.χ. euphoria, fairytale, wild dances,molitva) μου φαίνεται πάρα πολύ λίγο
λάτρεψα της Νορβηγίας(αυτό ήθελα να βγει)
επίσης και το Αζερμπαιτζάν πολύ καλό κι έξυπνο το εύρημα με τον χορευτή
η Ουκρανία εντελώς υπερεκτιμημένη
γενικώς πρέπει να ήταν από τις χειρότερες eurovision
~Melania~
Περιβόητο μέλος
τι τι;
Δανία θα ψήφισε.
Ααα χαχαχαχαχα εγώ είπα να ψηφίσω από κινητό μόνο το αγαπημένο μου, αλλά άμα ήταν να ψηφίσω κι άλλη φορά, Γερμανία θα ψήφιζα.εμ απο κινητο την Γερμανια και απο σταθερο την Δανια ( εντολη μαμας)
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Δανία θα ψήφισε.
Ααα χαχαχαχαχα εγώ είπα να ψηφίσω από κινητό μόνο το αγαπημένο μου, αλλά άμα ήταν να ψηφίσω κι άλλη φορά, Γερμανία θα ψήφιζα.
ηταν υπεροχο της Γερμανιας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.