Chris1993
Περιβόητο μέλος
σε ευχαριστωωω !! αν και δεν ββλεπω καμμια ελληνικη ομαδα :/
Δεν είναι ελληνική ομάδα.
Μαζεύονται όλοι όσοι θα πάνε εράσμους!
Εκεί μπορείς να ρωτήσεις για στέγη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoula30537
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πράγα κι εγώ έχω ακούσει καλά λόγια, είναι και σε σχετικά κεντρικό σημείο (τέλειο για ταξίδια) και φτηνά!
Μην το σκέφτεσαι, να πας!
nikoula30537
Νεοφερμένος
Μακαρι να με δεχθουνΟπου και να πας Ερσμους θα περάσεις τέλεια! Ακου και μένα που πήγα στο τελευταίο χωριό και μια χαρά πέρασα!
Πράγα κι εγώ έχω ακούσει καλά λόγια, είναι και σε σχετικά κεντρικό σημείο (τέλειο για ταξίδια) και φτηνά!
nikoula30537
Νεοφερμένος
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν πας για σπουδές, ρώτα το πανεπιστήμιο υποδοχής. Αν πας για πρακτική, ρωτάς τον υπεύθυνό σου. Στη πόλη που ήμουν εγώ και στις 2 περιπτώσεις μόνο με αγγλικά τη βγάζαμε.Παιδια ξερετε αν για Πορτογαλια αρκουν τα Αγγλικα??
nikoula30537
Νεοφερμένος
οκ σ'ευχαριστώ πολύΑν πας για σπουδές, ρώτα το πανεπιστήμιο υποδοχής. Αν πας για πρακτική, ρωτάς τον υπεύθυνό σου. Στη πόλη που ήμουν εγώ και στις 2 περιπτώσεις μόνο με αγγλικά τη βγάζαμε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
econlove
Νεοφερμένος
Οπου και να πας Ερσμους θα περάσεις τέλεια! Ακου και μένα που πήγα στο τελευταίο χωριό και μια χαρά πέρασα!
Πού πήγες?? Α και επίσης πήγες με παρέα γιατί εγώ θα πάω μόνη μου και ανησυχώ λίγο!
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
NimertiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιες χώρες-πόλεις προτείνετε?
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μόλις γύρισα από εντατικό εράσμους στη Σμύρνη και ψήνομαι και για κανονικό!
Tι ειναι αυτό;
NimertiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tι ειναι αυτό;
mini erasmus 2 εβδομάδων με εργασία (5 ects)
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
mini erasmus 2 εβδομάδων με εργασία (5 ects)
Wow! Ενδιαφέρον!!! Και για να πας ποια είναι η διαδικασία; Ισχύει για ολες τις σχολές;
NimertiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Wow! Ενδιαφέρον!!! Και για να πας ποια είναι η διαδικασία; Ισχύει για ολες τις σχολές;
Στέλνεις βιογραφικό,περνάς από συνέντευξη,έτσι έγιναν τουλάχιστον στο εξωτικό Πάντειο.
Διάλεξαν 4 άτομα από εμάς,είχαν προτεραιότητα άτομα από Διεθνών Σχέσεων αλλά πήραν έναν από εκεί,εμένα από Επικοινωνίας και Μέσων,μία από Πολιτικό και έναν από Κοινωνιολογία επίσης.
Όχι,πρέπει να συνεργάζεται το Πανεπιστήμιο σου με το Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
Νομίζω και το Δημοκρίτειο έχει εντατικό αλλά συνεργάζεται με πανεπιστήμιο στην Ολλανδία.
Δεν γνωρίζω για κάποια άλλη σχολή,όποιος γνωρίζει ας με συμπληρώσει
Παιδία καλησπέρα! Έχει πάει κανείς ή σκοπεύει ή ξέρει για erasmus στην Κωνσταντινούπολη;
Και μένα με ενδιαφέρει πολύ η Κων/πολη αλλά δεν βρίσκω και πολλά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- sot
- uXp
- Reader
- sofia07
- dsmir
- iminspain
- Athens2002
- ένας τυχαίος
- Mhtsaras76
- AggelikiGr
- SKG
- Maynard
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- EFAKIT
- Paragontas7000
- xristarac
- P.Dam.
- constansn
- BatGuin
- Φινεύς
- giannoulis5672
- Kate1914
- suaimhneas
- nearos
- nimbus
- estrela
- Nala
- phleidhs
- giannhs2001
- Obi-Wan Kenobi
- dmav
- Primary Care
- aggorf
- GeorgePap2003
- a namaves
- Μιχαήλ
- flaura
- Maria_Xagorari
- angel_par29
- anchan
- thenutritionist
- ikigai
- tfghp
- savethetrees
- MrDna
- ivannag
- Meow
- Nemesiis
- Abiogenesis
- aekaras 21
- giannis05
- snowy
- EFIANA
- Gus Roger10
- nicole1982
- burningfire
- Joji
- Startx0
- Mammy Nun
- Drglitterstar
- Giii
- αντιγονη.
- Unboxholics
- Mary06
- phoni
- augustine
- Τρελας123
- F1L1PAS
- KingOfPop
- ggl
- rempelos42
- katerinavld
- johnsala
- oups
- Scandal
- fmarulezkd
- Ελεν
- Christos1971
- Miranda32
- EmperorPalpatine
- eirinipap
- Xristosss
- Χάρις
- PanMoonlight
- tsiobieman
- George.S
- ΘανάσοςG4
- NikosChatzoglou
- Wonderkid
- Nick254
- NasosJet
- allall1
- mikriarchitectonissa
- ougka pougka
- Kostas568
- angel27_
- Dimitris2001
- alpha.kappa
- elena16
- χημεια4λαιφ
- Mariap.
- Paraskevoula_5
- Nikoleta_Giann
- Panos_02
- Ria99
- Kostakis45
- Georgekk
- korlef
- ag97
- Viedo
- Mapas26
- Αναστασία197
- calliope
- lnesb
- Devid
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Αννα1
- Κλημεντίνη
- liana
- Φωτεινη Τζα.
- Αλανι
- seduv
- Ryuzaki
- norbit
- anna-maria1
- Xristinaqui
- Natassa02
- StudyFreak04
- Χρύσα96
- CuHg
- Alma Libre
- g_i_a_n_n_i_s_
- Ελλη μισ.
- J.Cameron
- Marianna35
- Thoba19
- Χιονόπληκτη
- Βλα
- Stelios725
- VforVendetta
- Rene2004
- Vold
- mickie
- stefan
- _BetterFly_
- EiriniS20
- Mukumbura
- Panagiotis09
- roud
- igeorgeoikonomo
- Revekka
- Libertus
- uni77
- SoyLydia20
- Monster Hunter
- tiktaktik
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.