steofstratos
Νεοφερμένος
Απο τη στιγμή που κάποιος με προκαλεί δημόσια με διάφορα μέσα, ακόμη και εδώ, μέσα στο forum να ετοιμάζεται για τα χειρότερα. Όσο για το μη-θυματάκια, ναι θεωρω οτι δεν είμαι θύμα γιατι ποτέ δεν άφησα τη μόδα να με αλώσει και στη ζωή μου κάνω αυτό που γουστάρω εγώ...
Δυστυχώς όμως άφησες την υπεροψία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steofstratos
Νεοφερμένος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
2) Θυμάστε την emo συμμαθήτριά μου? Αποφάσισε ο σύλλογος αλλαγή σχολικού χώρου!
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό? Δε θα την ξαναδούμε!
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να μην έχει έστω και 0,0001% ρατσισμό μέσα του.
Διαφορετικά θα ήταν ο τέλειος, ο Θεός...
Εκτός κι αν κάποιοι θεωρούν οτι είναι θεοί εδω μέσα...
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
steofstratos
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω, μπορεί να εχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά. Όποιος ομως νομίζει οτι δεν έχει έστω ένα ελάχιστο στοιχείο ρατσισμού μέσα του, όντας απλος, θνητός άνθρωπος μάλλον αυτός είναι που εξιδανικευει την προσωπικότητά του.
Όλοι έχουμε ελαττώματα θα συμφωνήσω. Κάθε άνθρωπος διαφορετικά. Στόχος του καθένα μας είναι να τα εντοπίσει με τη βοήθεια άλλων συνήθως και να τα βελτιώσει. Αυτό προσπαθώ και για τον ευατό μου και πραγματικά ευχαριστώ που με βοηθάτε να τα βρώ!!!
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Εγώ συμφωνώ με τον miv στο μεγαλύτερο μέρος των ιδεών του και δεν νομίζω να τίθεται λόγος για ρατσισμό. Για ποιο λόγο την έδιωξαν λόγο ντυσίματος?
Γιατί ήταν προκλητική, εριστική, προκαλούσε τσακωμούς, ερχόταν βαμμένη μέχρι το μεδούλι, έκανε συνέχεια αδικαιολόγητες απουσίες, ήταν η χειρότερη μαθήτρια στην τάξη και ένας σωρός άλλοι λόγοι...
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Σωστός.Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με την εμφάνιση ούτε με τα πιστεύω τους. :iagree:
Αντιθέτως είμαι κατά αυτού του ρατσισμού που δέχονται από τον καθένα που νομίζει ότι είναι σε θέση να κρίνει, χωρίς να γνωρίζει προσωπικά άτομα emo (και όχι 1-2).
Αν έχουν διαφορετικές ιδέες, γιατί να ενοχληθεί κάποιος από τη στιγμή που δεν πάνε να του τις επιβάλλουν; Πολύ απλά δε θα κάνει παρέα με κάποιον emo επειδή δεν ταιριάζουν σαν άτομα.
Αν έχουν αντιαισθητική εμφάνιση για αυτούς, μπορεί να μη τους αρέσει, οφείλουν όμως να το σεβαστούν.
-petros
Αν και εμείς εδώ στην Ελλάδα , μαλώνουμε για το ποδόσφαιρο , σιγά μην μπορέσουμε να δεχθούμε άτομα που απλά ντύνονται διαφορετικά και έχουν -κάπως- ακραιές αντιλήψεις και ιδεές. Αλλά όπως είπανε και άλλοι "Μόδα είναι , θα περάσει" .
xxhitedragonxx
Νεοφερμένος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα κάποιοι απο όλα κράτησαν το στυλάκι και το ντύσιμο. Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό, μια μόδα είναι όπως τόσες άλλες.
Xωρίς να έχω ως Θεό την wikipedia, μου φάνηκε πολύ λεπτομερές το άρθρο:
https://en.wikipedia.org/wiki/Emo
Υ.Γ. Είμαι τελείως κατά του χαρακτηρισμού "true" για οτιδήποτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πειράζει σιγά σιγά είναι καίρός να κουραστούν και αυτοί έχει παραγίνει το κακό με το καθισιόβάλια, το φτυάρισμα κουράζει τους μύες...
Βασικά ούτε εμένα με ενοχλούν(Για την ακρίβεια χ#στηκα) δεν παν να κόψουν και το λαιμό τους, ή να αυτοκτονήσουν αφού μόνοι τους το θέλησαν...
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
κοίτα (καταρχάς γράφεις πολύ γρήγορα και δεν προσέχεις τι γράφεις έχεις πολλά λάθη φιλικά ε?)Όλοι οι εμο θέλουν ένα καλό κούρεμα και να πάωουν αυτοί την χαζοιδεολογία τους. Αυτά που πιστεύουν είναι μαλακίες.
Εμενα προσωπικά δεν με αφορά το τι λένε οι άλλοι....Και το τι ιδέες έχουνε...Μόδα είναι θα περάσει όπως είπε και κάποιος άλλος(δεν θυμάμαι ποιος!). Πάντως το να βγαίνουν στισ εκπομπές και να λένε εγώ πιστεύω αυτό και αυτό, να καλούν παπάδες να τους εξορκίζουν και να βλέπεις τον Τέρενς Κουίκ να προσπαθεί να τους <συνετίσει> είναι κάτι παραπάνω από κατάντια
sophaki983
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά μου νευριάζω όταν ακούω κάποιον να λέει για κάποιον άλλον :
< αυτός είναι emo ? > δηλαδή αυτοί που φορούν μαύρα ρούχα και σηκώνουν λίγο τα μαλλιά είναι emo έλεος.......
2. δεν έχω τίποτα με τους emo
3. από ότι βλέπετε και εσείς στην τηλεόραση ( αν βλέπετε τηλεόραση ) έχουν πάψει να ασχολούνται με τους emo οι δημοσιογράφοι....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.