ECCE speaking: με αφήσανε να φύγω στα 5-6 λεπτά, είναι καλό σημάδι;

Argyrisar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά έδωσα σήμερα speaking και έχω μια απορία σχετικά με τον χρόνο.Ο εξετάστης με έβγαλε αρκετά γρήγορα έξω γύρω στα 5-6 λεπτά ενώ κανονικά είναι 15 λεπτά .Είναι καλό σημάδι αυτό ότι τα πήγα καλά ? Η δασκάλα μου μου είπε πως ναι

Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,074 μηνύματα.
Έτσι είναι το speaking του ECCE, σπάνια σε κρατάνε το προκαθορισμένο 15-λεπτο. Αυτό είναι στα χαρτιά.
Σε ξεπετάνε, σου βάζουν το βαθμό (συνήθως πολύ υψηλό ή τουλάχιστον πολύ υψηλότερο από ότι περιμένεις) και φεύγεις!

Argyrisar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα.
Έτσι είναι το speaking του ECCE, σπάνια σε κρατάνε το προκαθορισμένο 15-λεπτο. Αυτό είναι στα χαρτιά.
Σε ξεπετάνε, σου βάζουν το βαθμό (συνήθως πολύ υψηλό ή τουλάχιστον πολύ υψηλότερο από ότι περιμένεις) και φεύγεις!
Ότι και να εχεις πει δηλαδή εχεις παρεό σίγουρα καλό βαθμό ?

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,074 μηνύματα.
Ότι και να εχεις πει δηλαδή εχεις παρεό σίγουρα καλό βαθμό ?
Κοίτα δεν ξέρω τι είπατε, ξέρω απλά ότι είναι πολύ ελαστικοί.
Εμένα μου έβαλε 1000, ενώ δεν είπαμε και τίποτα τρομερό. Μάλιστα μου πάσαρε ιδέες να τις αναπτύξω όταν έβλεπε ότι κόλλαγα.

Argyrisar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εμένα το ίδιο απλά ειμουν φουλ αγχωμένος.Επίσης ειμουν ευγενικός μαζί του με το που μπήκα hello και αυτά και όταν πήγα να φύγω του έδωσα χέρι και του ειπα ένα nice to meet you και έφυγα.Γενικά τον είδα πολύ χαλαρό

Argyrisar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Εσείς τι εμπειρίες έχετε ?

Argyrisar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι επιοικής γενικά οι εξεταστέες?

Argyrisar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ λόγο άγχους ψιλοκολλαγα πρέπει να το είχε καταλάβει και αυτός.Οτι με ρωτάγε του απαντούσα αλλά βασικά αγγλικά μην φανταστείτε και στο task 2 του εξήγησα ποιο από τα δύο είναι καλύτερο και γιατί και στο τέλος του είπα i choose the second option.Στο task 3 ενώ του έλεγα πραγματα άρχισε και μου πασάρε και αυτός ιδέες.Γενικα τα πέρναγε πολύ γρήγορα και με άφησε και πολύ γρήγορα

Argyrisar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,211 μηνύματα.
Λες να τα πήγα καλά δεν ξερω όλοι λένε βάζουν πολύ καλούς βαθμούς χωρίς προσπάθεια
Πιστεύω πως ναι. Αν δεν τα πήγαινες νομίζω θα το καταλάβαινες και από την συμπεριφορά του εξεταστή και νομίζω θα σε κρατούσε παραπάνω και θα σου έκανε ερωτήσεις

Argyrisar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιστεύω πως ναι. Αν δεν τα πήγαινες νομίζω θα το καταλάβαινες και από την συμπεριφορά του εξεταστή και νομίζω θα σε κρατούσε παραπάνω και θα σου έκανε ερωτήσεις
Δηλαδή τι συμπεριφορά να είχε? Εγώ τον είδα καλό και μάλιστα μου έδινε και ιδέες και επίσης με άφησε πολύ γρήγορα στα 5-6 λεπτά ξερω γω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επίσης μετράει πολύ αν εισαι ευγενικός μαζί του πχ εγώ όταν μου είπε this is the end of the test σηκώθηκα του έδωσα χέρι του ειπα nice to meet you και έφυγα

Τελευταία επεξεργασία:

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,211 μηνύματα.
Ε φαίνεται όταν καταλαβαινει ότι δυσκολεύεσαι. Για να ήταν κομπλέ με εσένα, όλα καλά πήγαν

Argyrisar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε φαίνεται όταν καταλαβαινει ότι δυσκολεύεσαι. Για να ήταν κομπλέ με εσένα, όλα καλά πήγαν
Ελπίζω.Ξερω εγώ ήταν μια ερώτηση σχετικά με το τι πρέπει να κάνει κάποιος πριν πάει διακοπές του ειπα 3 πράγματα και μου κανει what they will see και του ειπα sights museums και σταμάτησε και είπε this is the end of the test

Τον είδα χαλαρό και με άφησε και πολύ γρήγορα δηλαδή δεν εκατσε να το τραβήξει δεν ξερω αν είναι καλό αυτό

Ψιλοκολλησα σε ένα σημείο που μου είπε αν έχω πάει εξωτερικό και του ειπα ναι με το σχολείο σε έναν διαγωνισμό και μου είπε τι διαγωνισμό και του ειπα ότι δεν θυμουμουν θα μετρήσει για - αυτό?

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,442 μηνύματα.
Ελπίζω.Ξερω εγώ ήταν μια ερώτηση σχετικά με το τι πρέπει να κάνει κάποιος πριν πάει διακοπές του ειπα 3 πράγματα και μου κανει what they will see και του ειπα sights museums και σταμάτησε και είπε this is the end of the test
Γενικά να αποφεύγεις μονολεκτικές απαντήσεις.
Ακόμα και στις φαινομενικά απλές ερωτήσεις, π.χ. εμένα με είχανε ρωτήσει ποιο μεταξύ δύο αυτοκινήτων να αγόραζε και του λέω "One might expect that the first car is surely the best option but I'd argue that the second one is a more economical and practical option considering the capacity" και με έκοψε εκεί και μου είπε πως με ευχαριστεί πολύ και το πέρασα με high pass ή honors, δε θυμάμαι.

Πάντως το τοι ήταν πιο σύντομο απ' ότι περίμενα ισχύει

Argyrisar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά να αποφεύγεις μονολεκτικές απαντήσεις.
Ακόμα και στις φαινομενικά απλές ερωτήσεις, π.χ. εμένα με είχανε ρωτήσει ποιο μεταξύ δύο αυτοκινήτων να αγόραζε και του λέω "One might expect that the first car is surely the best option but I'd argue that the second one is a more economical and practical option considering the capacity" και με έκοψε εκεί και μου είπε πως με ευχαριστεί πολύ και το πέρασα με high pass ή honors, δε θυμάμαι.

Πάντως το τοι ήταν πιο σύντομο απ' ότι περίμενα ισχύει
Φυσικά δε του είπα σκέτο sights museums

Το να είσαι ευγενικός μαζί του και αυτά μετράει πολύ ?

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,376 μηνύματα.
Το φυσιολογικό είναι να μη μετράει και να μην αξιολογούν βάσει συμπεριφοράς και ευγένειας.

Τέλος πάντων, βλέπω ότι έχεις τρομερή αγωνία αλλά νομίζω δεν χρειάζεται. Χαλάρωσε, τελείωσαν οι εξετάσεις σου. Βγάλε το από το μυαλό σου, ό,τι έγινε έγινε! Καλά αποτελέσματα!

Εντωμεταξύ αυτή η ευελιξία στον χρόνο στο ECCE με εκπλήσσει, στο Cambridge τους θυμάμαι με χρονόμετρο :lol:

Scandal

Διαχειριστής

Εντωμεταξύ αυτή η ευελιξία στον χρόνο στο ECCE με εκπλήσσει, στο Cambridge τους θυμάμαι με χρονόμετρο :lol:
Ιστορία από τον θείο Πέτρο που έδωσε ECPE το 2023: επειδή είμαι βαρήκοος, με βάλανε με μια μεσήλικη του "κύκλου" εκεί στην ελληνοαμερικάνικη ένωση. Πολύ καλή κυρία, μου είπε να μην ανησυχώ και ότι είναι πολύ καλοί άνθρωποι.
Μπαίνουμε, κάνουμε ως ντουέτο το speaking.
Σε κάποια φάση ο ένας εξεταστής, ενώ σε εμένα ήταν ελαστικός και μίλαγε αργά, καθαρά και απλά, γυρνάει σε εκείνη (η οποία προφανώς επειδή είναι του χώρου δεν βαθμολογείται σε κάτι) και της πετάει κάτι αγγλικά ξέφρενα τροχάδι η γλώσσα. Εγώ να είμαι σε φάση: :look: :look: :look: :look::yes::yes::yes::look: :look:
Είπαν να ισοσταθμίσουν το επίπεδο που χαλούσα :lol:

Argyrisar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Και στο ecce είχε χρονόμετρο τυπικά

iminspain

Δραστήριο μέλος

Ο iminspain αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 623 μηνύματα.
Φυσικά δε του είπα σκέτο sights museums

Επειδή κάνω προετοιμασία για IELTS, αυτό που μου λέει η καθηγήτρια μου είναι ότι πολλά παιδιά είναι entitled και δεν είναι πολύ ευγενικά με τους εξεταστές.

Οπότε το να τους πεις πράγματα τύπου "thank you for asking/your question" μετράνε σίγουρα θετικά

Σίγουρα δεν είναι κριτήριο βαθμολογικό, αλλά ένα οριακό Α θα το κάνει Α πχ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια