Argyrisar
Νεοφερμένος
Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά έδωσα σήμερα speaking και έχω μια απορία σχετικά με τον χρόνο.Ο εξετάστης με έβγαλε αρκετά γρήγορα έξω γύρω στα 5-6 λεπτά ενώ κανονικά είναι 15 λεπτά .Είναι καλό σημάδι αυτό ότι τα πήγα καλά ? Η δασκάλα μου μου είπε πως ναι
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,921 μηνύματα.
Έτσι είναι το speaking του ECCE, σπάνια σε κρατάνε το προκαθορισμένο 15-λεπτο. Αυτό είναι στα χαρτιά.
Σε ξεπετάνε, σου βάζουν το βαθμό (συνήθως πολύ υψηλό ή τουλάχιστον πολύ υψηλότερο από ότι περιμένεις) και φεύγεις!
Σε ξεπετάνε, σου βάζουν το βαθμό (συνήθως πολύ υψηλό ή τουλάχιστον πολύ υψηλότερο από ότι περιμένεις) και φεύγεις!
Argyrisar
Νεοφερμένος
Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα.
Ότι και να εχεις πει δηλαδή εχεις παρεό σίγουρα καλό βαθμό ?Έτσι είναι το speaking του ECCE, σπάνια σε κρατάνε το προκαθορισμένο 15-λεπτο. Αυτό είναι στα χαρτιά.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,921 μηνύματα.
Κοίτα δεν ξέρω τι είπατε, ξέρω απλά ότι είναι πολύ ελαστικοί.Ότι και να εχεις πει δηλαδή εχεις παρεό σίγουρα καλό βαθμό ?
Εμένα μου έβαλε 1000, ενώ δεν είπαμε και τίποτα τρομερό. Μάλιστα μου πάσαρε ιδέες να τις αναπτύξω όταν έβλεπε ότι κόλλαγα.
Argyrisar
Νεοφερμένος
Και εμένα το ίδιο απλά ειμουν φουλ αγχωμένος.Επίσης ειμουν ευγενικός μαζί του με το που μπήκα hello και αυτά και όταν πήγα να φύγω του έδωσα χέρι και του ειπα ένα nice to meet you και έφυγα.Γενικά τον είδα πολύ χαλαρό
Argyrisar
Νεοφερμένος
Εσείς τι εμπειρίες έχετε ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...