Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Ειναι πραγματικα σοκαριστικο
Δειχνει αυτο που λιγο πολυ σκεφτομαστε οτι συμβαινει και εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας, αλλα επιλεγουμε να κλεινουμε τα ματια ερμητικα κλειστα, γιατι ειναι πιο ευκολο για μας..
Οσοι δεν καταλαβαινετε τι λεω απλα δειτε το
Κραταει μιαμιση περιπου ωρα αλλα αρκει για να αλλαξει αυτα που σκεφτεστε αλλα και τις συνηθειες σας για την υπολοιπη ζωη σας..
https://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
σε αυτο το βιντεο αποκαλυπτεται ποσο τερατα ειμαστε εμεις οι ανθρωποι, και ποσο αχαριστοι επισης. Ειλικρινα εριξα πολυ κλαμμα γτ ειδα εικονες που δεν ειχα ξαναδει ποτε μου και που δεν διαννοηθηκα ΠΟΤΕ οτι υπαρχουν.... τα ζωα ειναι το ευαισθητο σημειο μου, δεν ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΝ οσο πολυ κι αν αντεχω σε καποια τετοια βιντεο καποια στιγμη λεω, οχι δεν θα συνεχισω, ειμαι κουρελι.... ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που ειμαι ανθρωπος, ντρεπομαι για το ειδος μου.... ποιος θα το φανταζοταν;;... δεν μπορω ειλικρινα να περιγραψω πως ηταν να βλεπεις κατι τοσο αποτροπαιο, κατι τοσο φρικαλεο, κατι που λες ¨δεν γινεται, δεν ζω σε αυτον τον αιωνα, ανοικω αλλου!". Δεν μπορουσα ποτε να φανταστω να εχουν ενα σκυλο γεματο αιματα διπλα σε ενα σκουπιφιαρικο και στη συνεχεια να τον πετανε και μεσα. Παναγια μου μονο και που το γραφω μου σηκωνεται η τριχα.
...δεν εχω τιποτε αλλο να πω, τα ειπε ολα το βιντεο...
και ΝΑΙ! μπορειτε να χαρειτε! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΜΑΖΟΥΜΕ ΓΗ.
EDIT: Σημερα ετυχε να μιλαω με εναν καθηγητη μου για τις ταυρομαχιες, και ανακαλυψα και απο κοντα ποσο ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ειμαστε και οτι δεν προκειται ΠΟΤΕ να παμε μπροστα με αυτα τα μυαλα, και οτι χρειαζεται ενα θαυμα, για να ταρακουνηθουν εστω ΛΙΓΑΚΙ τα μυαλα ορισμενων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alkmini
Εκκολαπτόμενο μέλος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
πλιζ μην μου απαντησετε αοριστα "ναι δες το οπωσδηποτε κλπ" ,απλως θελω να ξερω περι τινος προκειται ,πριν το δω (?).
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
πραγματικα αξιζει να το δεις.
εχει και ελληνικους υποτιτλους (αν δεν τους βλεπετε πατηστε το CC στο κατω μερος της οθονης!!)
Το Earthlings, σε αφήγηση του Joaquin Phoenix και σε μουσική του Moby, είναι ένα ντοκιμαντέρ που καταδεικνύει την πλήρη οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα που εκτρέφονται για κατοικίδια, φαγητό, ένδυση, διασκέδαση και επιστημονική έρευνα. Με τη χρήση κρυφών καμερών και υλικού που δεν είχε δημοσιευθεί ως τώρα, το Earthlings καταγράφει τις καθημερινές πρακτικές των μεγαλύτερων βιομηχανιών παγκοσμίως, όλες εκ των οποίων βασίζονται εξ ολοκλήρου στην εκμετάλλευση ζώων για τα κέρδη τους.
Δυνατό, ενημερωτικό,αντιφατικό και προκλητικό, το Earthlings είναι μακράν το πιο κατανοητό ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί σχετικά με την στενή σχέση φύσης, ζώων και ανθρώπινου οικονομικού συμφέροντος
tinamamagi
Εκκολαπτόμενο μέλος
οσο για το ντοκυμαντερ δεν μπορω να περιγραψω τα συναι σθηματα που μου προκαλεσε
παντως αναθεωρησα τις αποψεις μου και ενιωσα απεχθεια για τον εαυτο μου και για ολους μας ...
alkmini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος
Όπως η τίγρης είναι ισχυρότερη από την αντιλόπη έτσι και ο άνθρωπος είναι ισχυρότερος από όλα τα αλλά ζώα του πλανήτη έτσι είναι αναμενόμενο να σκοτώσει βιαία αλλά ζώα για να ʽʼτραφείʼʼ.
Όμως ο άνθρωπος δεν είναι ζώο, δεν σκοτώνει από ένστικτο ούτε για να τραφεί, σκοτώνει και κακοποιεί αυτά τα ζώα καθοδηγούμενος από την λογική του, την καταστροφική του φύση και την ακόρεστη πλεονεξία του. Αυτό τον κάνει μισητότερο και κατώτερο από την τίγρη.
Πως όμως γίνεται να μισήσουμε τον εαυτό μας και να επωμισθούμε την ευθύνη των πράξεων μας?
Τέτοιες εικόνες σίγουρα χαρακτηρίζονται ως απάνθρωπες. Είναι όμως σωστός χαρακτηρισμός? Όχι. Από την στιγμή που έχουμε αποδείξει επανειλημμένα ότι η ανθρώπινη φύση είναι η χείριστη δυνατή οι παραπάνω εικόνες δεν μπορούν να εκφραστούν με καμία ανθρώπινη φράση ή συλλογισμό.
Είμαστε οι κακοί γείτονες σε αυτήν την πολυκατοικία που λέγεται πλανήτης.
-----------------------------------------
σορυ για τα γραμματα το εγραψα στο word
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Από την στιγμή που έχουμε αποδείξει επανειλημμένα ότι η ανθρώπινη φύση είναι η χείριστη δυνατή οι παραπάνω εικόνες δεν μπορούν να εκφραστούν με καμία ανθρώπινη φράση ή συλλογισμό.
Δεν έχει τόση σχέση η συμπεριφορά του ανθρώπου με τη φύση του. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Καλά Χριστούγεννα
Fousekis
Δραστήριο μέλος
(κάντε κλικ για να δείτε την ταινία με υπότιτλους)
Όποιος νομίζει πως μπορεί να δει αυτά τα 90 λεπτά φρίκης χωρίς να κλάψει είναι επισήμως αναίσθητος. Συγγνώμη...
Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την κακοποίση που δέχονται τα ζώα. Δεν μιλάω για κακοποίηση όσον αφορά τις σφαγές κλπ., όχι...αυτά είναι τα ψιλά.
Τουλάχιστον δείτε λίγες σκηνές, δεν θα αντέξετε.
Αύριο θα την δω όλη και θα σας πω. Λίγα κομμάτια είδα σήμερα, καλύτερα να μην υπήρχα, τι να πω...
Έχω αηδιάσει από την επιπολαιότητα και την άγνοιά μας. Δεν ξέρω αν θα αντέξω. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, παντού κυριαρχεί το κακό, όπου κι αν δεις.
Θα σας έχω ένα full review -αν ζω ακόμα- αύριο.
Τουλάχιστον αν αυτοκτονήσω (δεν κάνω πλάκα) ας έχετε δει την ταινία...
[ame="https://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470"]EARTHLINGS[/ame]
(κάντε κλικ για να δείτε την ταινία με υπότιτλους)
Υ/Γ: Ας αφήσουμε την θρησκεία έξω για λίγο όλοι εμείς. Δείτε και θα μου πείτε τι έχει προταιρεότητα...
Zed
Διάσημο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Fousekis
Δραστήριο μέλος
endless_dream
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliana13
Νεοφερμένος
Fousekis
Δραστήριο μέλος
Χαρακτηριστικά, θα σας αναφέρω μία σκηνή που μου έμεινε. Το σημείο όπου αφού έβγαλαν το δέρμα από ένα ζώο το άφησαν ζωντανό να σφαδάζει.
Konstadinaki, πιστεύω πως χρειάζεται να δεις το κεφάλαιο με το τσίρκο και τα πειράματα τότε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.