papas
Διάσημο μέλος
Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει..Ο πρώτος κύκλος ήταν τεράστεια επιτυχία πάντως ο δεύτερος δεν μου άρεσε τόσο πολύ..
Σε αυτο θα συμφωνησω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος
Γτ μωρε;:p Θα σε χαλαγε να την εβλεπες να κερατωνει και πατερα και γιο,at the same time,και μετα να την κανει λαγος;
Και οσοι την κατεβασουν απο trackers,καθε μερα
-----------------------------------------
Εισαι νεουδι και δεν την προλαβες.Σειρα του 1993,του mega,η οποια προκαλεσε αρκετο κοσμο,λογω του θεματος της (συμπλεγμα αναστασιας-και με πατερα και με γιο),αλλα και λογω των προκλητικων σκηνων της...(τ'ονομα σου Αναστασια...)
Δεν κατάλαβες. Όταν παιζόταν η σειρά είχα κολλήσει και ήμουν η μόνη από την παρέα μου που την έβλεπε τόσο φανατικά. Οι υπόλοιποι είχαν ενστάσεις λόγω του απεχθούς θεάματος.
Είχα κολλήσει και με τα τραγούδια
"Θέλω να σε δω
να μ'αναζητάς
σε κάθε οδό
κι εδώ, στα λίγα που ζητάς
Θέλω να σε δω
μ'έρωτα βαρύ
να μην μπορεί
κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο...."
έτσι έμαθα και την Αρβανιτάκη περισσότερο-την εκτίμησα, τότε- και τον Παπαδημητρίου. Μεγάλο κόλλημα.
+ Τα ρούχα και το στιλ της Αναστασίας...Τότε είχα αλλάξει κι εγώ στιλ ντυσίματος και συνέπιπτε με εκείνο, καταλαβαίνεις....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Δεν κατάλαβες. Όταν παιζόταν η σειρά είχα κολλήσει και ήμουν η μόνη από την παρέα μου που την έβλεπε τόσο φανατικά. Οι υπόλοιποι είχαν ενστάσεις λόγω του απεχθούς θεάματος.
Είχα κολλήσει και με τα τραγούδια
"Θέλω να σε δω
να μ'αναζητάς
σε κάθε οδό
κι εδώ, στα λίγα που ζητάς
Θέλω να σε δω
μ'έρωτα βαρύ
να μην μπορεί
κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο...."
έτσι έμαθα και την Αρβανιτάκη περισσότερο-την εκτίμησα, τότε- και τον Παπαδημητρίου. Μεγάλο κόλλημα.
+ Τα ρούχα και το στιλ της Αναστασίας...Τότε είχα αλλάξει κι εγώ στιλ ντυσίματος και συνέπιπτε με εκείνο, καταλαβαίνεις....
Κοιτα πως αλλαζει η τιβι το ατομο .Μηπως εβαλες και σκουλαρικακι στην μυτη;
Alessandra
Διάσημο μέλος
Εγώ άλλαξα πρώτη στιλ, απλά η σειρά μού επιβεβαίωσε το ορθόν της τότε επιλογής μου.
Φουστάνια μακριά, χίπικο ντύσιμο, κλπ, ξέρεις.
papas
Διάσημο μέλος
Όχι. Έβαλα 2ο στα αυτιά.
Εγώ άλλαξα πρώτη στιλ, απλά η σειρά μού επιβεβαίωσε το ορθόν της τότε επιλογής μου.
Φουστάνια μακριά, χίπικο ντύσιμο, κλπ, ξέρεις.
Kαταλαβα
Θες να σε αφησω με καρδιακο;:p
Alessandra
Διάσημο μέλος
Kαταλαβα
Θες να σε αφησω με καρδιακο;:p
Απο 30/10,το mega channel ξαναβαζει στις 2 τα ξημερωματα την αναστασια
:!:
Ευτυχώς που έχω ξεπεράσει τον Κούρκουλο: τότε τον θεωρούσα ωραίο παιδί, τώρα τον θεωρώ ξενέρωμα.
Και για την Αναστασία με το στιλ της, ε, δεν κόβω φλέβα, πια.
Μάλλον, όμως, θα ξενυχτήσω εκείνην την περίοδο, Παναγιώτη μου.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
:!:
Ευτυχώς που έχω ξεπεράσει τον Κούρκουλο: τότε τον θεωρούσα ωραίο παιδί, τώρα τον θεωρώ ξενέρωμα.
Και για την Αναστασία με το στιλ της, ε, δεν κόβω φλέβα, πια.
Μάλλον, όμως, θα ξενυχτήσω εκείνην την περίοδο, Παναγιώτη μου.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=d0VF7od68fM[/ame]
Alessandra
Διάσημο μέλος
Αμέσως εσύ.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον Άλκι, εννοούσα.
Αμέσως εσύ.
To κατάλαβα.
Απλά ήταν θέμα συνειρμών.
Alessandra
Διάσημο μέλος
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
"Φώτη, πιάσε μια μπύρα..." .
Μάκης:"Υπάρχει περίπτωση να μας το δώσουν (το παιδί από την Ιαπωνία). Η γυναίκα μου δασκάλα, εγώ επιχειρηματίας. Διαθέτουμε πολλά προσόντα"
Διονύσης:"Η γυναίκα σου δασκάλα, εσύ τι;;"
Μάκης:"Επειχηρηματίας."
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Σωστό.Καλύτερα που σταμάτησε γιατί η δευτερη σεζόν είχε χαλάσει και όσο περνούσε ο καιρός χειροτέρευε ακόμα περισσότερο και στο τέλος απλά θα καταντούσε αηδία. Έτσι πρέπει, όταν κάτι είναι καλό να σταματά πάνω στη δόξα του.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλύτερα που σταμάτησε γιατί η δευτερη σεζόν είχε χαλάσει και όσο περνούσε ο καιρός χειροτέρευε ακόμα περισσότερο και στο τέλος απλά θα καταντούσε αηδία. Έτσι πρέπει, όταν κάτι είναι καλό να σταματά πάνω στη δόξα του.
+1!!
Πάντως ήταν πολύ καλή σειρά!!!! Περιμένω τα 2 τελευταία επεισόδια!!!!!
bibiblock
Νεοφερμένος
Ξεχνάς το Μάκη.
"Φώτη, πιάσε μια μπύρα..." .
Μάκης:"Υπάρχει περίπτωση να μας το δώσουν (το παιδί από την Ιαπωνία). Η γυναίκα μου δασκάλα, εγώ επιχειρηματίας. Διαθέτουμε πολλά προσόντα"
Διονύσης:"Η γυναίκα σου δασκάλα, εσύ τι;;"
Μάκης:"Επειχηρηματίας."
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=d5ulpCWM1-E[/ame]
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=3eaTmkarDqU[/ame]
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=6dxtfahsAK8&feature=related[/ame]
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=2vD3wedgOuc&feature=related[/ame]
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=J3oaPwvURHw&NR=1[/ame]
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
-Σε παρακαλω Διονυση! Απορω πως πηρε οσκαρ αυτη η ταινια, πραγματικα απορω!
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο ακριβως που ειπα μερικες σελιδες πριν.Στην αρχή είχε λίγη πλάκα με τις φάρσες ανάμεσα στα παιδιά. Στη δεύτερη σεζόν, σταμάτησα να το βλέπω, με ξενέρωσε. Μόνο στους έρωτες επικεντρωνόταν. Και ο μοναδικός που είχε φάση ήταν ο Μάκης.
Μαζι σου Δεσποινα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.