~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τον 2ο τον έβλεπα που και που..
Αυτό που με χάλασε ήταν που μέσα σε δυο επεισόδια έδειξαν τι έγινε μέσα σε έξι μήνες..Δηλαδή ενώ είχαν επιβράδυνση πήγαν στην επιτάχυνση πολύ απότομα..
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Λάμπρος41472
Νεοφερμένος
:no1::no1::no1:
eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 223112
Επισκέπτης
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Διονύσης και Μάκης κορυφαίοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ο Μάκης ήταν ο ορισμός της αφασίαςΗ καλύτερη κωμική σειρά..
Διονύσης και Μάκης κορυφαίοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μάκης ήταν ο ορισμός της αφασίας
αχαχα....
Φώτη πιάσε μια μπύραααα
Gate4
Επιφανές μέλος
εμείς πότε θα μαρσάρουμε; χαχαχαχααχαχα....
Φώτη πιάσε μια μπύραααα
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
:Άντρες είμαστε θέλουμε να μαρσάρουμε!
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Επίσης αξίζει άπειρα ρισπέκτ ο γιαννάκης όταν σχολιάζει ειδικά δεν υπάρχει:Άντρες είμαστε θέλουμε να μαρσάρουμε!
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης αξίζει άπειρα ρισπέκτ ο γιαννάκης όταν σχολιάζει ειδικά δεν υπάρχει
Γιαννάκης:Μπαμπά να σε ρωτήσω κάτι.Το πουλί σου είναι μεγάλο ή μικρό?
Διονύσης:Κοίτα σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις...τι λες παιδί μου φάε το φαγητό σου
Γιαννάκης:Κατάλαβα,μικρό είναι..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
Gate4
Επιφανές μέλος
χαχαχαχαχα το θυμάμαι αυτόΓιαννάκης:Μπαμπά να σε ρωτήσω κάτι.Το πουλί σου είναι μεγάλο ή μικρό?
Διονύσης:Κοίτα σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις...τι λες παιδί μου φάε το φαγητό σου
Γιαννάκης:Κατάλαβα,μικρό είναι..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
και να μη ξεχάσουμε το "ευλόγισον"
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Υπαρχει και πιο πωρωμενος.Εγω!!!Η αγαπημενη μου σειρα.Τοσες φορες που τα εχω δει τα επεισοδια,τα εχω μαθει σχεδον απ εξω.Δεν προκειται να ξαναβγει τοσο ωραια κωμωδια στην τηλεοραση.πιο πωρωμένο από εμένα δεν νομίζω να βρείτε! αναμφισβήτητα μια απο τις καλυτερες ελληνικες σειρες ever,για να μην πω η καλυτερη!!!!
Διονυσης,Μακης,Φωτης,Θανασης,Μητσος. Εχω πεθανει στα γελια με ολους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.