Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο ακριβως που ειπα μερικες σελιδες πριν.
Μαζι σου Δεσποινα.
Κοριτσια μην ξεχνατε τον Μπεζο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοριτσια μην ξεχνατε τον Μπεζο
Ναι!!!Σταθερή αξία ο Μπέζος!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Στην αρχή είχε λίγη πλάκα με τις φάρσες ανάμεσα στα παιδιά. Στη δεύτερη σεζόν, σταμάτησα να το βλέπω, με ξενέρωσε. Μόνο στους έρωτες επικεντρωνόταν. Και ο μοναδικός που είχε φάση ήταν ο Μάκης.
Ακριβώς έτσι και γω.
Αν και 1η σεζόν ήταν καφρίλα, όχι απλά "λίγη πλάκα".
Αλλά η 2η, πράγματι, τελειώς ξενέρα.
Και για τον Μάκη συμφωνώ. Αν και θέλω να προσθέσω τον κλασικό Μπέζο και τους καινούριους Μποσουλόπουλος (πολύ καλός ηθοποιός) και τον Φώτη (δεν ξέρω το πραγματικό του επιθετόνομα).
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς έτσι και γω.
Αν και 1η σεζόν ήταν καφρίλα, όχι απλά "λίγη πλάκα".
Αλλά η 2η, πράγματι, τελειώς ξενέρα.
Και για τον Μάκη συμφωνώ. Αν και θέλω να προσθέσω τον κλασικό Μπέζο και τους καινούριους Μποσουλόπουλος (πολύ καλός ηθοποιός) και τον Φώτη (δεν ξέρω το πραγματικό του επιθετόνομα).
Θανάσης Τσαλταμπάσης
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
ΑΛΛΑ
αγαπάμε Μάκη (L)
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
O πρώτος κύκλος φοβερός. Και κάποια επεισόδια από τον 2ο κύκλο ήταν απίθανα. Αλλά γενικά ο 2ος κύκλος δεν μου άρεσε πολύ γιατί είχε τα μέλια του Μάρκου και της Έυας.. Έλεος δηλαδή..
ΑΛΛΑ
αγαπάμε Μάκη (L)
Χαιρομαι που γινομαστε ολο και περισσοτεροι αυτοι που πιστευουμε αυτο. :p,
Aσε ρε φιλε, περυσι, πρωτη ωρα, και οι ηλιθιες οι μπροστινες μου..:
"Ειδες ευτυχισμενοι μαζι?"
"Ναι.."
"Ειδες που ο Μαρκος φιλησε την Ευα?:zilia:"
"Αχχχχχχχχ ναι.. τα ξαναφτιαξανε.."
:mpam:
papas
Διάσημο μέλος
Χαιρομαι που γινομαστε ολο και περισσοτεροι αυτοι που πιστευουμε αυτο. :p,
Aσε ρε φιλε, περυσι, πρωτη ωρα, και οι ηλιθιες οι μπροστινες μου..:
"Ειδες ευτυχισμενοι μαζι?"
"Ναι.."
"Ειδες που ο Μαρκος φιλησε την Ευα?:zilia:"
"Αχχχχχχχχ ναι.. τα ξαναφτιαξανε.."
:mpam:
Παραλλαγη α λα ischool
''Ειδες την Λουκρητια στο ischool?''
''Ναι...''
''Παλι διαολοεστειλε την Kotatsuneko''
''Αχχχχχχχχχ ναι...θα τα ξαναφτιαξουν..''
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελος.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
O πρώτος κύκλος φοβερός. Και κάποια επεισόδια από τον 2ο κύκλο ήταν απίθανα. Αλλά γενικά ο 2ος κύκλος δεν μου άρεσε πολύ γιατί είχε τα μέλια του Μάρκου και της Έυας.. Έλεος δηλαδή..
ΑΛΛΑ
αγαπάμε Μάκη (L)
Φίλε είσαι σοφός..Ακριβώς αυτό σκέφτομαι και εγώ...Ο πρώτος ήταν όλα τα λεφτά του κόσμου και στον δεύτερο χάλασε
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Απογοητευμένος από το τελευταίο επεισόδιο. Μόνο οι σκηνές με τον Φώτη άξιζαν.
Θα συμφωνήσω......
Μα καλά πολλές εγκυμοσύνες δεν έπεσαν;:wow:
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι ο Μάκης ήταν ο αγαπημένος μου!!φοβερός κ είχε μεγάλη φάση..το γέλιο που είχα ρίξει με αυτόν δν περιγράφεται!!Πολυ βαρετο αυτο με τις εγκυμοσυνες. Ημουν ετοιμη να τον αλλαξω. Α επισης τρομερος ηταν ο Μακης.
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
βασικα, τη δευτερη χρονια ειχε χαλασει...ασχολιοταν με τον ερωτα μαρκου-ευας μονο...
η ''ψυχη'' στο δευτερο κυκλο ηταν ο μακης κ ο φωτης
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Όχι μόνο οι 2 πρώτοι.
Εικότερα,
1η σεζόν
---> άξιζαν όλοι, από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο,
2η σεζόν
---> δεν την είδα. Βαρέθηκα με τα σάλια τους,
Τηλεταινία
---> μια χαρά, αν και λίγο υπερβολικές οι τόσες εγκυμοσύνες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.