stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι πολλαπλης επιλογης στο ακουστικο και στις ασκησεις η'πρπει να γραφεις?τιποτα!!!180ευρω και η βαση του ειναι 60%.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
σε μερικα πρεπει να γραφεις σε μερικα ειναι πολλαπλης επιλογης αλλα οχι πολλα.ειναι πολλαπλης επιλογης στο ακουστικο και στις ασκησεις η'πρπει να γραφεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω εδωσα γ1 city and guildς ειναι πολυ πιο απαιτητικο το cae?σε μερικα πρεπει να γραφεις σε μερικα ειναι πολλαπλης επιλογης αλλα οχι πολλα.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω εδωσα γ1 city and guilds τον ιουλιο ειναι πολυ πιο απαιτητικο το cae?σε μερικα πρεπει να γραφεις σε μερικα ειναι πολλαπλης επιλογης αλλα οχι πολλα.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Αν θέλεις, εξέταση πολλαπλής επιλογής, μπορείς να δώσεις το ALCE του Ελληνοαμερικάνικου Πανεπιστημίου.ειναι πολλαπλης επιλογης στο ακουστικο και στις ασκησεις η'πρπει να γραφεις?
Νομίζω, έχουν την ίδια ισχύ και αναγνωρισημότητα, αλλά το cae θα είναι λίγο δυσκολότεροεγω εδωσα γ1 city and guilds τον ιουλιο ειναι πολυ πιο απαιτητικο το cae?
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
το εχω σκεφτεια λλα απλως ρωταω να παιρνω γνωμες!εγω εδωσα αυτο που ειπα πιο πανω και τον νοεμβρη θα παω για κρατικο γ1.απλως δεν ξερει ςποτε τι γινεται και ετσι θελω να ειμαι ενημερωμενος!Αν θέλεις, εξέταση πολλαπλής επιλογής, μπορείς να δώσεις το ALCE του Ελληνοαμερικάνικου Πανεπιστημίου.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω νομιζω οτι ειναι πιο απαιτιτικο απο το γ1 citi and guids...οπως και το fce ειναι πιο απαιτιτικο.εγω εδωσα γ1 city and guilds τον ιουλιο ειναι πολυ πιο απαιτητικο το cae?
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω πιστευω οτι θα ναι!παντα το cambridge ειναι πιο απαιτητικο!εγω νομιζω οτι ειναι πιο απαιτιτικο απο το γ1 citi and guids...οπως και το fce ειναι πιο απαιτιτικο.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
παντα ειναι!!!δεν εχει πολλαπλης επιλογης και αυτο το καθιστα απαιτιτικο!και εγω πιστευω οτι θα ναι!παντα το cambridge ειναι πιο απαιτητικο!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
εσυ το πηρες?παντα ειναι!!!δεν εχει πολλαπλης επιλογης και αυτο το καθιστα απαιτιτικο!
Εγω θα εδινα στη θεση σου Κρατικο Γ1 και Κεμπριτζ προφ.Νομιζω ειναι καλη επιλογη ειδικα αν αποφασισες πως θα συνεχισεις στο Γ2.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
για γ2 ως φοιτητης σκεφτομαι!οποτε γ1.παντως θα δωσω και το κρατικο τον νοεμβρη!Το Cambridge στο Reading ολο πολλαπλης εχει όπως και στο Listening του.
Εγω θα εδινα στη θεση σου Κρατικο Γ1 και Κεμπριτζ προφ.Νομιζω ειναι καλη επιλογη ειδικα αν αποφασισες πως θα συνεχισεις στο Γ2.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Το κρατικό είναι πολλαπλων επιλογών; πόσα parts έχει;Το Cambridge στο Reading ολο πολλαπλης εχει όπως και στο Listening του.
on topic:
Μπορεί, να δώσει όποιο πτυχίο θέλει, σε επίπεδο advanced (C1), αλλά το C.A.E. το δέχονται οι περισσότερες εταιρίες, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
και το κρατικο και το city and guilds καλα πανε επισης.αλλα ναι το κεμπριτζ ειναι πιο δυνατο διοτι ειναι ισα με την ακροπολη!αχχαχαχαχαχαχαχχααχ.συμφωνω παντως!Το κρατικό είναι πολλαπλων επιλογών; πόσα parts έχει;
on topic:
Μπορεί, να δώσει όποιο πτυχίο θέλει, σε επίπεδο advanced (C1), αλλά το C.A.E. το δέχονται οι περισσότερες εταιρίες, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Το κρατικό, νομίζω, δεν αναγνωρίζεται στο εξωτερικόκαι το κρατικο και το city and guilds καλα πανε επισης.αλλα ναι το κεμπριτζ ειναι πιο δυνατο διοτι ειναι ισα με την ακροπολη!αχχαχαχαχαχαχαχχααχ.συμφωνω παντως!
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι και το fce πηρα!!!!!εσυ το πηρες?
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
συγχαρητηρια!ναι και το fce πηρα!!!!!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τότε αλλάζει. Όμως πάλι, αν κάποιος θέλει να πάει για σπουδές, σε άλλες ηπείρους, πέραν της Ευρώπης, το FCE/CAE/CPE ή ECCE/ECPE αποτελούν μονόδρομοAναγνωριζεται σε ολες τις χωρες της ΕΕ.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω!συγχαρητηρια!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.