Madclocker
Νεοφερμένος
δεν νομίζω να είναι θέμα εξωτερικής εμφάνισης..αλλά λόγω του ότι μεχρι την τρίτη γυμνασίου δεν έβγαινα τόσο και δεν είχα πολλές παρέες...ένα χρόνο μετά, βγαίνω πολύ συχνά, έχω αλλάξει παρέες έχω γνωρίσει πολύ κόσμο αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα με καμία...
είναι κακό αυτό?
πάντως είναι κάτι που με στεναχωρεί ιδιαίτερα... και αυτήν την στιγμή στην ζωή μου μου πάνε όλα καλά...είναι το μοναδικό πραγμα που μου λειπει...τ λετε να φταίει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kateklysmos
Νεοφερμένος
borat
Επιφανές μέλος
...για να γνωρίσεις από πρώτο χέρι τη ματαιότητα της ανθρώπινης σχέσης, το αισθηματικό αδιέξοδο και την αναζήτηση σαρκικής ευχαρίστησης.
Μη μασάς.
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
πανω απο ολα μην επηρεαζεσαι και μην αλλαξεις μονο και μονο για να γινεις αποδεκτος, απο οποιονδηποτε, οχι μονο για καποιο κοριτσι. καποτε θα βρεις καποια αλλα μην το κυνηγας και τοσο, αστο να τυχει και μη βιαζεσαι, πρωτα γνωρισε καλα καποια και μετα προχωρησε. ειναι αλλα πραγματα που δεν θα μπορεις να τα απολαυσεις αργοτερα, ενω με τα κοριτσια θα εχεις χρονο και μετα. τωρα μπορουμε να εκφραστουμε ελευθερα, να πουμε ο,τι θελουμε χωρις να εχουμε καποιον εργοδοτη ή οποιονδηποτε αλλον στο κεφαλι μας, το μυαλο μας ρουφαει γνωσεις σα σφουγγαρι, ειμαστε πιο δημιουργικοι και και και... η εφηβεια ειναι η ηλικια της δημιουργηκοτητας, πανω απο ολα. αν ειναι να ερθει κοριτσι αστο να τυχει, μην το κυνηγας.
και κατι για παρηγορια: κοιτα γυρω σου λιγο, ολοι μπορουν να κανουν οικογενεια με αυτον που αγαπανε και ολοι καποτε βρισκουν το ταιρι τους, ακομα και οι βρικολακες (βλ. Μητσοτακης) :Ρ
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μην το βλέπεις έτσι.
Εγώ στην πρώτη λυκείου είχα την πρώτη μου σχέση,και δεν μετάνιωσα καθόλου γι'αυτό.
Αν θες μια ειλικρινή και όμορφη σχέση και όχι κάτι ρηχό,δεν μένει παρά να περιμένεις κ να μην σπρώχνεις τα πράγματα
είναι καλό που έχεις αλλάξει και κάνεις περισσότερες παρέες.
Απλά άστο να έρθει.Ειδικά αν είσαι καλά μέσα σου και το δείχνεις,τραβάς τους άλλους σαν μαγνήτης
και ντάξει,το φιλί δεν είναι δα και τίποτα φοβερό.Εμένα να σου πω,δε μου αρεσε στην αρχή
λογικό είναι βέβαια να σε προβληματίζει,όλοι έχουμε την ανάγκη να έχουμε έναν άνθρωπο πιο κοντα μας,που να σημαίνουμε γι'αυτόν πολλά και να μας κάνει να νιώθουμε όμορφα.
όμως τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
liaki23
Νεοφερμένος
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
οσον αφορα το φιλι ειναι αληθεια οτι δεν ειναι κατι φοβερο και δεν χρειαζεται να ανησυχεις βεβαια λεγεται οτι το πρωτο φιλι μπορει να καθορισει την μετεπειτα πορεια της σχεσης...
thanous18
Περιβόητο μέλος
SpyRos____
Νεοφερμένος
παντως καλα κανεις κ τα σκευτεσαι, μια χαρα ειναι η ηλικια σου
τουλαχιστον να φιλισεις καποια επειδη το θες κ οχι απλα για να το κανεις..
εξαλλου το πρωτο μας φιλι ολοι το θυμομαστε γι' αυτο επιδιωκουμε να
ειναι μια (οσο το δυνατον) γλυκια αναμνηση.......
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Τεσπα. Αυτα. Μη κανεις ο,τι κανουν οι αλλοι για να το "παιξεις" καποιος. ^^
tinamamagi
Εκκολαπτόμενο μέλος
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
BYG123
Νεοφερμένος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
ελεος
εχεις αααπειρο χρονο μπροστα σου.αλλα αν σου αρεσει καμια να κανεις κι εσυ καμια κινηση.
germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
τς τς τς ... α λυκείου και ΑΚΟΜΑ να κάνεις σχέση? ντροπή!είμαι 15 στα 16 μου, παω πρώτη λυκείου..δεν είχα ποτε σχέση με κορίτσι..και δεν έχω φιλιθεί πότε με καμια..
δεν νομίζω να είναι θέμα εξωτερικής εμφάνισης..αλλά λόγω του ότι μεχρι την τρίτη γυμνασίου δεν έβγαινα τόσο και δεν είχα πολλές παρέες...ένα χρόνο μετά, βγαίνω πολύ συχνά, έχω αλλάξει παρέες έχω γνωρίσει πολύ κόσμο αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα με καμία...
είναι κακό αυτό?
πάντως είναι κάτι που με στεναχωρεί ιδιαίτερα... και αυτήν την στιγμή στην ζωή μου μου πάνε όλα καλά...είναι το μοναδικό πραγμα που μου λειπει...τ λετε να φταίει?
ρε φίλε έλεος, σιγά, α λυκείου είσαι ακόμα, έχεις τόσο χρόνο μπροστά σου. Δεν είναι ανάγκη να το πιέζεις (επίσης μην αρχίσεις να την πέφτεις σε όλες γιατί εκνευρίζονται )
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.