diploma supplement και αναλυτική

nonameuser

Νεοφερμένο μέλος

Ο nonameuser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρα, πήρα μεταγραφή και έχω κάποιες απορίες, όποιος μπορεί ας απαντήσει.
1) στο diploma supplement θα φαίνεται ότι ήρθα από άλλο τμήμα ή κάτι σχετικό ότι είμαι με μεταγραφή;
2) στην αναλυτική σε αυτά που θα αναγνωριστούν θα φαίνονται κανονικά περασμένα, θα φαίνονται απαλλαγμένα και το παλιό τμήμα;
3) Γενικά ποιες οι διαφορές με κάποιον που μπήκε στο τμήμα με πανελλαδικές;
4) Γίνεται να δώσω κάποιο από τα αναγνωρισμένα ξανά στο μέλλον για βελτίωση βαθμολογίας;
Ευχαριστώ!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.934 μηνύματα.
Καλησπέρα, πήρα μεταγραφή και έχω κάποιες απορίες, όποιος μπορεί ας απαντήσει.
1) στο diploma supplement θα φαίνεται ότι ήρθα από άλλο τμήμα ή κάτι σχετικό ότι είμαι με μεταγραφή;
Οχι δεν θα φαινεται.. Ο τροπος εισαγωγης φαινεται μονο σε ειδικη βεβαιωση σπουδων που θα ζητουσες αν ξαναπροσπαθουσες μετεγγραφη ( καλα αυτο δεν γινεται) Σε απλη βεβαιωση σπουδων δεν φαινεται
2) στην αναλυτική σε αυτά που θα αναγνωριστούν θα φαίνονται κανονικά περασμένα, θα φαίνονται απαλλαγμένα και το παλιό τμήμα;
Αναλογα τι αναγωρισαν ... καποια λενε απλα περασμενα και δεν πιανονται στο βαθμο πτυχιου..καποια αλλα δινουν βαθμο... σε σενα τι επαιξε?
3) Γενικά ποιες οι διαφορές με κάποιον που μπήκε στο τμήμα με πανελλαδικές;
Καμια.. το πως ηρθες στη σχολη το ξεχασαν ...ολοι ίδιοι τωρα.
4) Γίνεται να δώσω κάποιο από τα αναγνωρισμένα ξανά στο μέλλον για βελτίωση βαθμολογίας;
Νομιζω ναι μπορεις και αναλογα ποσα μαθηματα δεχεται ο κανονισμος σπουδων σου...λιγα μαθηματα παντως επιτρεπουν πχ 3-5 μαθηματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια