EleNouzZz
Νεοφερμένος
16 δινω σορμπονβ2
17 ντελφβ2
κανω 4 χρονια γαλλικα με αλλη μια κοπελα,κτ σαν ιδιαιτερο.
Η καθηγητρια μ,λεει οτι δεν με φοβαται καθολου. ειδικα στο σορμπον.
τα εχω δωσει ολα για να παρω αυτο το πτυχιο!
και φοβαμαι στο τελος οτι δεν θα παρω τιποτα
στα τεστ συνηθως βγαζω απο 50-57 χωρις προφορικα που ειναι (25)
κ ειμαι αρκετα καλη
20 μερες ακομαααα^^^^^^^^^^
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.delfdalf.ch/index.php?id=96
et écrit https://affinitiz.com/space/flezemer...-delf-b2_2539F67A-B4E0-43AF-8FAA-5FFC40B5B85C
elefthe
Νεοφερμένος
CHE* Billio
Νεοφερμένος
Τί έχετε να πείτε για την έκθεση?
tanoulitsa
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Οσο πιο συντομα γινετε θα βοηθησει ευχαριστω! :no1::no1::no1:
CHE* Billio
Νεοφερμένος
Sorry να ρωτησω ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει το θεμα? τις εκθεσης? αμεσα? του Β2 εγω σημερα εδωσα Β1 ηταν γελοιο ομως...
-----------------------------------------
Οσο πιο συντομα γινετε θα βοηθησει ευχαριστω! :no1::no1::no1:
Έλεγε πως μια τάξη απ'τη Γαλλία θέλει να έρθει στην Ελλάδα στο σχολείο σου αλλά έχει άσχημο καιρό΄και ο διευθυντής τους ακυρώνει το ταξίδι.Και σου λένε μετα ότι οι συμαθητές σου στεναχωρήθηκαν και αποφασίζεις να τους γράψεις ένα γράμμα (γιατί να είμαστε πάντα εμείς που γάφουμε το γράμμα???τοσα άλλα παιδιά υπάρχουν..τέσπα) για να πείσεις τον διευθυντή τους να έρθουν τελικά.
Έλεγε μινιμουμ 250 λέξεις
EleNouzZz
Νεοφερμένος
σιγουρα ειναι αυτο? γαμωτο τσαμπα εκλαιγα!
τα εγραψα ολα αυτα μονο που δεν ανεφερα κατι για τον καιρο
to listening μου φανηκε ευκολο οπως και τα γραπτα
τα προφορικα με φαγανεεεεεε
κατι για γενετικη μ επεσε για βακτηρια ιους και φαρμακα
tanoulitsa
Νεοφερμένος
Έλεγε πως μια τάξη απ'τη Γαλλία θέλει να έρθει στην Ελλάδα στο σχολείο σου αλλά έχει άσχημο καιρό΄και ο διευθυντής τους ακυρώνει το ταξίδι.Και σου λένε μετα ότι οι συμαθητές σου στεναχωρήθηκαν και αποφασίζεις να τους γράψεις ένα γράμμα (γιατί να είμαστε πάντα εμείς που γάφουμε το γράμμα???τοσα άλλα παιδιά υπάρχουν..τέσπα) για να πείσεις τον διευθυντή τους να έρθουν τελικά.
Έλεγε μινιμουμ 250 λέξεις
Σε ευχαριστω παρα πολυ! Ευκολο ηταν?
CHE* Billio
Νεοφερμένος
ευτηχως το καταλαβα το θεμα!!!
σιγουρα ειναι αυτο? γαμωτο τσαμπα εκλαιγα!
τα εγραψα ολα αυτα μονο που δεν ανεφερα κατι για τον καιρο
to listening μου φανηκε ευκολο οπως και τα γραπτα
τα προφορικα με φαγανεεεεεε
κατι για γενετικη μ επεσε για βακτηρια ιους και φαρμακα
Δεν ήταν αναγκη να ανφερεις κατι για τον καιρο, ούτε και εγω έγραψα τπτ.Αν έγραψες επιχειρήματα για να ερθουν εδω είσαι εντάξει...
Το ακουστικο ήταν ένα απ'το ευκολότερα που έχω κάνει όπως και τα κείμενα...
Σε ευχαριστω παρα πολυ! Ευκολο ηταν?
Μια χαρά πιστευω οτι έχω γράψει..Δεν έγραψα βεβαια τπτ για τον καιρό αλλα πιστευω πως δεν έχει καμια σημασια.
Γενικά ήταν εύκολο το φετινο
A propos
Διάσημο μέλος
CHE* Billio
Νεοφερμένος
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
elefthe
Νεοφερμένος
EleNouzZz
Νεοφερμένος
μετα απο 2 ωρες ημουν ακομα εκει και βρηκα στην καφετερια την εξεταστρια.
παω εκει παριστανω την αγχωμενη, ειχα κ θαρρος κ τσ κανω αχχχχ πειτε μου πως τα πηγα ειμαι παρα πολυ αγχωμενη!
και ηταν μαζι με μια αλλη εξεταστρια και μου ειπε πως δεν θυμαται
αλλα και να θυμοταν δεν θα μου ελεγε.κ μ ειπε να μην αγχωνομαι και πεταχτηκε η αλλη κ ειπε δεν λεμε.
ρε παιδια αρα τζιφος κανενα 0 εβαλε
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
EleNouzZz
Νεοφερμένος
CHE* Billio
Νεοφερμένος
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.