melinor
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Βοnne chance
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ σκοπεύω να το δώσω τον επόμενο Δεκέμβριο!
Από προετοιμασία κι επίπεδο πως σου φαίνεται;
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
kotsis1
Δραστήριο μέλος
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλη επιτυχια σου ευχομαι και καλα αποτελεσματα!μην αγχωνεσαι!αν μπορεις να γραψεις μετα την εξεταση μερικα σχολια για τα θεματα θα σου ημουν ευγνωμωνΑύριο δίνουμε και τα έχω παίξει. Δεν ξέρω τίποτα και θα τα μπλέξω σίγουρα. Θα ξεχάσω accord, άρθρα και θα μου φεύγουν βλακείες! Δίνω και προφορικά με γραπτά ίδια μέρα. Δίνει κανείς άλλος να μην νιώθω μόνη??:s
melinor
Νεοφερμένος
ήταν πολύ εύκολο. η κασέτα ελεγε για produits bio και έπρεπε να τα υποστηρίξω ως καταναλωτής ή να είμαι κατά ως παραγωγός.
στα γραπτά είχε 2 κειμενα και κατι εικονες. το 1ο κειμενο ελεγε οτι τα multimedia δίνουν καινούριες ευκαιρίες στους νέους και το 2ο ήταν μια συνέντευξη για τους κινδύνους των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Εγώ δίαλεξα να γράψω τα θετικά των multimedia αλλά είχε και θέμα όπου ήσουν και καλά σε σύλλογο γονέων και επικεντρωνόσουν στα ερνητικά.
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
σ'ευχαριστω πολυ!ευχομαι καλα αποτελεσματα!δηλαδη στην εκθεση επελεγες το 1 απο τα 2 θεματα?το έδωσα!
ήταν πολύ εύκολο. η κασέτα ελεγε για produits bio και έπρεπε να τα υποστηρίξω ως καταναλωτής ή να είμαι κατά ως παραγωγός.
στα γραπτά είχε 2 κειμενα και κατι εικονες. το 1ο κειμενο ελεγε οτι τα multimedia δίνουν καινούριες ευκαιρίες στους νέους και το 2ο ήταν μια συνέντευξη για τους κινδύνους των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Εγώ δίαλεξα να γράψω τα θετικά των multimedia αλλά είχε και θέμα όπου ήσουν και καλά σε σύλλογο γονέων και επικεντρωνόσουν στα ερνητικά.
Iwnh-chan
Νεοφερμένος
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
melinor
Νεοφερμένος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαλαρά πράγματα.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Μια γριά ήταν σε μένα, πολύ ευγενικη. Το θέμα μου ήταν η παιδεία και ο ρατσισμός. Της παρουσίασα το θέμα, τι έλεγε η κασέτα και λοιπά, δε με διέκοψε καθόλου, και όταν τελείωσα, μου έκανε τις διάφορες ερωτήσεις, στηριζόμενη σε πράγματα που εγώ ανέφερα καθώς παρουσίαζα. Μετά το πήγε σε πιο χαλαρή συζήτηση, με ρώτησε πχ αν έχω δει το "Entre les murs", και αν μου άρεσε.
Χαλαρά πράγματα.
Παιδαγωγική ταινία αναμφίβολλα.
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
alex-paula
Νεοφερμένος
θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει από εξετάσεις, σχετικά με το dalf c2.
1. Στο γραπτό κομμάτι, θα έχω να κάνω μία έκθεση των 700 λέξεων ή ένα πλάνο των 200 και μία έκθεση των 500? Σε δύο βιβλία που πήρα έχει αυτούς τους δύο τρόπους.
2. Στο προφορικό κομμάτι, το compte rendu πρέπει να το παραδώσω και γραπτά ή απλά το γράφω για μένα?
3. Ποιες είναι οι επικρατέστερες κατά τη γνώμη σας θεματικές ενότητες για τις εξετάσεις του Μαϊού?
Προετοιμάζομαι μόνη και είμαι λίγο πελαγωμένη όπως καταλάβατε!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κάποιος που χει πάρει C1, πιστεύετε πως μπορεί να πάρει C2 με προσωπικό διάβασμα (και μόνο) ;
Κατά την αποψη μου, μονο για τη διορθωση της εκθεσης θα χρειαστείς καποιον ...κατά τα αλλα δεν νομιζω να αντ ιμετωπισεις πρόβλημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavroulaa
Νεοφερμένος
σκέφτομαι να δώσω το συγκεκριμένο πτυχίο.Τα γαλλικά μου είναι πολύ καλά αλλά έχω θέμα με το ακουστικό,τι μου προτείνετε?κάποιο βιβλίο ίσως?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.