Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατά τη γνώμη μου, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, αστυνομική, η οποία πραγματεύεται "cold cases".
Τα χαρακτηριστικά της που μου έκαναν εντύπωση, ήταν η πλοκή, η σκηνοθεσία των επεισοδίων, που το καθένα προσαρμοζόταν στην εποχή που περιέγραφε, και παράλληλα, τα πρόσωπα άλλαζαν ηλικιακά, και τα παρουσιάζονταν, άλλοτε σε νεαρή ηλικία, όπως ήταν την εποχή του συμβάντος, και άλλοτε γερασμένα, όπως ήταν όταν τα ανέκριναν.
Νομίζω είναι η καλύτερη στο είδος της. Ιδιαίτερα προσεγμένη, θίγει πολλά κοινωνικά προβλήματα, ασχολείται με πολλά ιστορικά συμβάντα.
Επίσης, το κομμάτι των τίτλων μου άρεσε πολύ, και ανακάλυψα και τους E.S. Posthumus.
Κόλλησα πριν από 3 χρόνια όταν την είδα, και από τότε, κατεβάζω τα επεισόδια, ανελλιπώς.
https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_Case
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Nr82vxVr4lY[/ame]
Ποια είναι η γνώμη σας? Την παρακολουθεί κανείς?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εμενα μ αρεσει! Εχω κατεβασει τις 5 πρωτες χρονιες (αυτες που εχει παιξει δηλαδη το Σταρ) με ελληνικους υποτιτλους. Πολυ ωραια σειρα, χωρις τις υπερβολες που συνανταει κανεις σε διαφορες αλλες αστυνομικες σειρες, αλλα πολυ πιο κοντα στην ψυχολογια δραστων-θυματων κλπ.
*Και για καποιον ανεξηγητο λογο μου φαινεται πολυ οικειο μου προσωπο η πρωταγωνιστρια, απο τις ελαχιστες φορες που το εχω παθει:xixi:
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατάλληλη μουσική και το θύμα ξαναβλέπει ένα αγαπημένο του πρόσωπο.
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria1025
Εκκολαπτόμενο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Μου αρεσαν αρκετα αλλα δεν το εψαξα περισσοτερο για να πω την αληθεια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...