stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω εδινα γ1 τωρα ιουλιο δεν ηταν καθολου ευκολα τ απραγματα ηταν μετρια εως δυσκολα.ειναι δυσκολο δεν ειναι απλο και ευκολο οπωε λενε πολλοι!το συγκεκριμένο δίπλωμα c2 το έδωσε ο γιος μου β΄ γυμνασίου τον μαϊο και κόπηκε στην έκθεση, ενώ περίμενε ότι έχει γράψει πολύ καλά. τα προφορικά που φοβόταν γιατί τον ρώτησαν για παγκοσμοιοποίηση τα πέρασε καθώς και τις άλλες ενότητες των γραπτών αλλά του φάνηκε σε σχέση με το michigan πιο δύσκολο. από το φροντιστήριο μας είπαν να κάνουμε ένσταση γιατί στην έκθεση παρόλο το μικρό της ηλικίας του είναι πολύ καλός. όμως από τα παιδιά που το έδωσαν κόπηκαν όλα όχι και στα δυο αλλά σε ένα από τα δύο μέρη !!!!! αυτό σηκώνει συζήτηση, τελικά ξαναέδωσε τα γραπτά τον ιούλιο ίδωμεν!!!!!!!
domenico
Εκκολαπτόμενο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
απλως αλλα πιστοποιητικα ειναι ιδιας γνωσης αλλα μεγαλυτερης απαιτησης!αυτη ειναι η βασικη διαφορα!Kαι πολλοι ισχυριζονται πως ειναι ευκολο.Στην τελικη τιποτα δεν ειναι ευκολο και για να παρεις καποια πιστοποιηση πρεπει να αγωνιστεις και να προσπαθησεις.Και απο τη στιγμη που ειναι συμφωνα με το CEFR η δυσκολια του ειναι πανομοιοτυπη και με αλλες πιστοποιησεις.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω αυτα περιμενω μαλλον αυτη την εβδομαδα η' την επομενη σιγουρα!μήπως γνωρίζετε τα αποτελέσματα του Ιουλίου πότε θα ανακοινωθούν
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
μπα δεν πιστευω!θα χασουν ετσι φημη!αφου πηρες μισιγκαν τι αγχωνεσαι?μια χαρα εισαι!αλλα καταλαβαινω!θελεις μιας και εχεις παρει το ενα κομματι να περασεις και το αλλο για να εχεις και αυτο το πιστοποιητικο!εδινα και εγω γ1 τον ιουλιο!πως σου φανηκε?στο 2 θεμα στην εκθεση παρολο που ηταν ευκολο δεν τα πηγα καλα λογω χρονου!εγω πήρα το c1του michigan το μαϊο αλλά σ΄αυτό κόπηκα γραπτά και τα ξαναέδψσα υπάρχει περίπτωση να το κάνουν συστηματικά και να κόβουν σε μια από τις δυο ενότητες; Θανάσης 14 χρονών
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι δεν πιστευω πια!εξαλλου θα βγουν τα αποτελεσματα συντομα και θα ξερεις!πιστευω οτι θα το εχεις περασει!εγω δεν θα το εχω περασει με τιποτα!την έκθεση του michigan και το ακουστικό τα πέρασα με pass και τα άλλα με low pass τα θέματα τα είχαμε συζητήσει λίγο έως πολύ και στο φροντιστήριο, ενώ σ΄αυτό τον Μάιο νόμισα ότι θα κοπώ προφορικά γιατί με ρώτησαν για παγκοσμιοποίηση κόπηκα τελικά γραπτά, βέβαια τώρα κατά 99% πιστεύω ότι πέρασα. μου είπαν επίσης από το φροντηστήριο πέρσυ 4 παιδιά έκανα ένσταση στα αποτυχημένα αποτελεσματά τους και αυτή έγινε δεκτή γιάυτό λέω μήπως παίζει κάτι περίεργο;
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ακου να γελασεις!speaking pass σε ολα τα parts!ok εδω!!! reading 56,6% , writing first class pass και στις δυο εκθεσεις και περιμενα αποτυχια μεγαλη εκει!listening 43,3% περιμενα να εχω περασει και ανησυχησα λιγο με αυτο αλλα σημασια εχει οτι περασα και δεν το περιμενα 100% θαυμα εγινε!!!εγω σχετικα αριστα σε εκθεσεις?αχχαχαχαχαχαχαχαχΜπραβο!Ξερεις αναλυτικα ποσοστα;
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα ναι ειναι ακριβως ετσι τα ποσοστα!αλλα αυτο με τα ακουστικα με νευριασε!2 φορες και εγω το ακουσα μια!ελεος!αλλα μην νομιζεις οτι θα περνουν περισσοτεροι!θα το δυσκολεψουν!και το ριντινγκ ηταν αρκετα δυσκολο!οπως ειχες σημασια ειχε που περασα!αλλα μαλλον θα δωσω και για κρατικο γ1!τι λες εσυ να κανω?Σημασια εχει που το πηρες.Συγχαρητηρια σου!Τωρα που απο τον Οκτωβρη θα αλλαξουν το ακουστικο και θα ακουγονται ολα 2 φορες θα περνανε πιο πολλα ατομα.Αυτα τα 62.97% πως στο διαλο τα βγαζουν;χαχαχ.Μαλλον μιλαμε για standardized scores.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιτα γ2 θα δωσω μαλλον ως φοιτητης!μισιγκαν η' κεμπριτζ που να μου δινει και επαρκεια!αλλα θελω και το κρατικο γ1 για να ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον ελλαδα θα ειμαι απολυτως πιστοποιημενος σε αυτο το επιπεδο!Σκεφτεσαι να δωσεις στο μελλον Γ2;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.