Earendil
Νεοφερμένος
- Πολυ φτηνό (3-4 ευρώ νομιζω)
- Ειναι και για τα μαλλιά
- Πολυ ωραία μυρωδιά
- Κρατάει για πολλές ημέρες σε αντίθεση με άλλα που έχω δοκιμάσει όπως head and shoulders,ultrex,straight(the list goes on...)
Είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι κατι φτηνιάρικο που in the long run αποδεικνύεται επιβλαβής για το δέρμα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα σας,εχω μια απορία. Εδώ και λίγο καιρό εχω ανακαλύψει ενα νέο αφρόλουτρο της Cien,περνόντας απο τα Lidl,και παραδόξως είναι πάρα πολύ καλό και αφήνει μια πολύ ωραία μυρωδία (Μιλάω για την υποκατηγορία Seduction) Το θέμα μου όμως ειναι οτι ,μήπως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό;
- Πολυ φτηνό (3-4 ευρώ νομιζω)
- Ειναι και για τα μαλλιά
- Πολυ ωραία μυρωδιά
- Κρατάει για πολλές ημέρες σε αντίθεση με άλλα που έχω δοκιμάσει όπως head and shoulders,ultrex,straight(the list goes on...)
Είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι κατι φτηνιάρικο που in the long run αποδεικνύεται επιβλαβής για το δέρμα?
Κοιτά στην θέση σου δεν θα το αγόραζα καθώς όπως λες και εσυ δεν ξέρεις καν ποιος το παρασκευάζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Turin Turambar
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
Πολύ πιθανόν να μείνεις χωρίς μαλλιά...
Ωραίος.
Earendil
Νεοφερμένος
Κοιτά στην θέση σου δεν θα το αγόραζα καθώς όπως λες και εσυ δεν ξέρεις καν ποιος το παρασκευάζει.
Απο ότι έχω διαβασεί η Cien πρόκειται για μια πολύ γνωστή μάρκα στο εξωτερικό αλλα η φτηνή τιμή της με κανει να αμφισβητώ λιγο...
American Economist
Επιφανές μέλος
Απο ότι έχω διαβασεί η Cien πρόκειται για μια πολύ γνωστή μάρκα στο εξωτερικό αλλα η φτηνή τιμή της με κανει να αμφισβητώ λιγο...
Ναι εντάξει και πάλι όχι από εμένα.Αξιζει να δώσω 5-6 ευρώ παραπάνω για να έχω τα μαλλιά μου.
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Turin Turambar
Νεοφερμένος
3-4 ευρώ είναι φθηνά για αφρόλουτρο; Τα περισσότερα που βλέπω στα σουπερ μάρκετ σε αυτές τις τιμές βρίσκονται.
Μήπως είναι προσφορές;
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Turin Turambar
Νεοφερμένος
Griff
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πἀντως για τα μαλλιἀ δεν θα το χρησιμοποιούσα. Ειδικά αν έχεις χαίτη, καλύτερα να επιλέξεις κἀτι πιο εξειδικευμένο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Χρησιμοποιούσα σαμπουἀν Cien πριν μερικά χρόνια για αρκετό καιρό και δεν έπαθα(νομίζω)κἀτι. Οπότε, go ahead?
Πἀντως για τα μαλλιἀ δεν θα το χρησιμοποιούσα. Ειδικά αν έχεις χαίτη, καλύτερα να επιλέξεις κἀτι πιο εξειδικευμένο.
Μα για τα μαλλιά λέμε και εμείς.
Griff
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα για τα μαλλιά λέμε και εμείς.
Διάβασα το αρχικὀ μήνυμα που ρωτούσε για το δέρμα
Και για τα μαλλιά όμως, μόνο για απλὀ καθαρισμό, δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα.
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Διάβασα το αρχικὀ μήνυμα που ρωτούσε για το δέρμα
Και για τα μαλλιά όμως, μόνο για απλὀ καθαρισμό, δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα.
Τι εννοείς μόνο για απλό καθαρισμό; Υπάρχουν στάδια καθαρισμού μαλλιών για τα οποία δεν είμαι ενήμερη;
Griff
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εννοείς μόνο για απλό καθαρισμό; Υπάρχουν στάδια καθαρισμού μαλλιών για τα οποία δεν είμαι ενήμερη;
Μην πάει ο νους σου σε προγράμματα πλυντηρίου, εννοώ πως και αυτό και τα περισσότερα σαμπουάν / αφρόλουτρα που βρίσκεις στα σούπερ μάρκετ δεν σε καλύπτουν πλήρως αν θες να ενδυναμώσεις το μαλλί σου ή αν έχεις κάποιο θέμα με ξηροδερμία, πιτυρίδα κ.λπ.
Έτσι, τουλάχιστον, έχω ακούσει από ανθρώπους του χώρου
Dias
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.