X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ έβλεπα αυτό... βάζει κάτω όλες τις καινούριες σειρές
https://www.youtube.com/watch?v=ejxcyAQij18
οντως αυτο το εβλεπα με τη μανα μου
το chiquititas το βλεπει ο αδερφος μου και εχει 3 ωραια τραγουδια
αλλα δεν το βλεπω με τιποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
και μαλιστα δεν πηγαινα φροντιστηριο για να μη χασω τα επεισοδια,και οποτε πηγαινα πηγαινα μιση ωρα αργοτερα και μου φωναζανε...
Ο julepe μ'αρεσε εμεναα ^.^
ειχε κατι μαγουλαρεεεεεεεεες που ηθελες να της πατας με τις ωρες ^^
και μετα μ'αρεσε ο Tabano (τον οποιο η μανα μου ελεγε τουμπανο :ΡΡΡ)
και απο κοριτσια μ'αρεσε η Agus ^^
ΠΟΡΩΣΗ ΛΕΜΕ,επαιρνα κ τα μικρα τ ξαδερφακια μ κ βλεπαμε,εβλεπα κ μια αλλη μαλακια τα καλοκαιρια με μια φιλη μου ενα ρωμαιος κ ιουλιετα,το οποιο ψιλοβαριομουνα,αλλα τι να κανουμε που αρεσε στη φιλη μου,το εβλεπα υποχρεωτικα...μαλιστα ειχα πρηξει μια αλλη φιλη μου,την μιση μου ταξη,και μια ξαδερφη μου με τις μαγουλαρες του Julepe και την εμφανιση του Tabano...Περιττο οτι δεν εμαθα ποτε πως λεγαν στο επιθετο τον Julepe :\\
Αυτά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν εγώ έβλεπα το τσικιτίτας αλλά τις εκδοχές με το ορφανοτροφείο και τη Μπελέν (αν θυμάμαι καλά) και αυτό με τον πλούσιο που είχε πολλα παιδιά στο σπίτι του και μια στριμμένη γκομενα... Το επόμενο τσικιτιτας δεν μαρεσε, μου φάνηκε χαζό...
Επίσης έβλεπα φανατικά τη Floricienta, τις ανυποτακτες καρδιες ( αν και δεν ειδα τι γινεται στο τελος και το έχω ακόμα περιέργεια) και μιαααα επόχη τους Ατρόμητους ή αλλιώς Ολε-Ολα όπως το είχαμε μάθει τότε!
Ωραίες εποχές!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Το άλλο με το σχολείο και τα παιδιά που ... το.. πως το λέγανε ... ανυποτακτες κάτι.. απαράδεκτο, σοφτ πορνό ήταν αυτό !
co co co corazones contentos co co co corazones al vientooooo
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
η Floricienta στο τέλος ποιόν παντρεύεται?Floricienta!!!!!!!! εγώ από τότε άρχισα τα ισπανικά! χαχαχα
Το άλλο με το σχολείο και τα παιδιά που ... το.. πως το λέγανε ... ανυποτακτες κάτι.. απαράδεκτο, σοφτ πορνό ήταν αυτό !
co co co corazones contentos co co co corazones al vientooooo
έλα και οι ανυπότακτες καλές ήτανε
Μanuel
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
η Floricienta στο τέλος ποιόν παντρεύεται?
έλα και οι ανυπότακτες καλές ήτανε
Μanuel
Maximo augusto calderon de la hoya
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Α ναι βρε! Τον πρίγκηπα με το όνομα - σιδηρόδρομος! Εμένα μου άρεσε πιο πολύ ο προηγούμενος (το μανάρι ), αυτός που που πέθανε. Γιατί τον σκοτώσανε?Maximo augusto calderon de la hoya
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.