giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tanoulitsa
Νεοφερμένος
το βλεπα φανατικα μιλαμε!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BE16
Νεοφερμένος
Aλεξια20
Νεοφερμένος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Αυτή ήταν η κότη του κακού νομίζω;; Και είχε έναν αδερφό μου κάποια στιγμή έμεινε ανάπηρος;; Δε θυμάμαι το ονομά του.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτή ήταν η κότη του κακού νομίζω;; Και είχε έναν αδερφό μου κάποια στιγμή έμεινε ανάπηρος;; Δε θυμάμαι το ονομά του.
Ναι, αυτή είναι. Του δεύτερου κακού. Ο αδερφός της ήταν με τους ατρόμητους και έμεινε ανάπηρος. Είχε γκόμενα την Γιασμίν που λέει η Αλεξία.
prinCess.
Επιφανές μέλος
έντιτ:
Την ¨πεπονού" την θυμάστε;;; ΧΧΑχαχα του κάροτ κόλλημα.
Guest 278211
Επισκέπτης
Το μόνο που θυμάμαι από τους ατρόμητους είναι ότι κάθε λίγο διαφήμιζαν kinder bueno (και το λέγανε σοκολατίτσες) και στην συνέχεια διαφήμιζαν και το kinder αυγό και κάτι ξηρούς καρπούς που τα έλεγαν σποράκια.
Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που μεγάλωσα με carussel και μικρό σπίτι στο λιβάδι.
φρουτοπία και disney club με τον λυκούργο και την καρολίνα.
Dinsey Club!!! χαχα! θυμάμαι αμυδρά που το έβλεπα στο νηπιαγωγείο και στην πρώτη κ ίσως δευτέρα δημοτικού! τέλειο!!!!!
φρουτοπία είναι μία η ονειρεμένη φρουτοπία! και αυτό ίσα που το θυμάμαι!! έχω το τελευταίο επεισόδιο σε κόμιξ! Τριβιζάς! Αγαπημένος συγγραφέας των τότε χρόνων!!
στο δημοτικό πολλές φορές όταν είχαμε γυμναστική φωνάζαμε όλοι μαζί αυτό το θρυλικό πλέον:
ΤΑΡΟΥΣΑ, ΤΑΡΟΥΣΑ!!!!
Σε όποιον λέω για αυτή τη σειρά, αμέσως λέει αυτό το σύνθημα..!
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Και πώς τον λέγανε; Θυμάσαι;
έντιτ:
Την ¨πεπονού" την θυμάστε;;; ΧΧΑχαχα του κάροτ κόλλημα.
Χέντι.
prinCess.
Επιφανές μέλος
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Χαχαχα! Ναιχαχαχ τελειο θεμα και εγω το εβλεπα καθε μερα αυτο . με τον ταρουσα ταρουσα δεν ηταν?
Πάντως και εγώ έβλεπα ατρόμητους αλλά τώρα δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα!
Εγώ γιατί νόμιζα ότι ήταν αργεντίνικη σειρά;
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχα! Ναι
Πάντως και εγώ έβλεπα ατρόμητους αλλά τώρα δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα!
Εγώ γιατί νόμιζα ότι ήταν αργεντίνικη σειρά;
Αργεντίνικο ήταν. Αφού οι Ατρόμητοι έπαιξαν και με την φανέλα της Αργεντινής.
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα χρόνια της αθωότητας...
"Ατρόμητους" έβλεπα φανατικά καθε μεσημέρι. Δεν πήγαινα να διαβάσω αν δεν τελείωναν.
Και το "καρουσελ" το θυμάμαι αμυδρά...
Ρε η Σοφία είναι όντως κόρη του Μαραντόνα!!!!!!! Την λένε Dalma Maradona.
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα καταπληκτικό βιντεάκι...
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/X6OqXVsW69E?fs=1&hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/X6OqXVsW69E?fs=1&hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Ροδάνθη
Νεοφερμένος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Θυμάται κανένας ένα παιδικό πριν τους ατρ'ομητους με έναν που έτρωγε μακαρόνια και έχει super δυνάμεις?Μου το λένε πολλοί αλλα δεν το θυμάμαι...
Kabamaru λέγεται.
tzenaki_m
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
αγαπημενος μου ο ταρουσα φυσικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.