Loreley
Περιβόητο μέλος
Γεια σας παιδια κι εγω εδωσα μ'αυτα τα θεματα. Ολα μου φανηκαν ευκολα εκτος απο την ακουστικη. Στο πρωτο μερος δεν τα πηγα καλα μονο ενα pro Teilnehmer εγραψα σιγουρα. Θυμαστε κανενας καμια απαντηση σας στο πρωτο?
Καλύτερα να μην πούμε απαντήσεις και αγχωθούμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hero1
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Έδινε κανείς σήμερα;Πώς σας φάνηκαν τα θέματα;
Μπορει να μην εδινα εγω... Παντως ακουσα απο διαφορους καθηγητες γερμανικων πως το ακουστικο ηταν απαισιο. Μαλλον πρεπει κατι να κανουμε για τις εξετασεις του Γκετε. Πως σου φανηκε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hero1
Νεοφερμένος
Μπορει να μην εδινα εγω... Παντως ακουσα απο διαφορους καθηγητες γερμανικων πως το ακουστικο ηταν απαισιο. Μαλλον πρεπει κατι να κανουμε για τις εξετασεις του Γκετε. Πως σου φανηκε;
Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα στο ακουστικό,αλλά γενικότερα ελπίζω ότι τα πήγα καλά.Πάντως δεν το μετάνιωσα που έδωσα το συγκεκριμένο πτυχίο...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα στο ακουστικό,αλλά γενικότερα ελπίζω ότι τα πήγα καλά.Πάντως δεν το μετάνιωσα που έδωσα το συγκεκριμένο πτυχίο...
Ωρολογιες περιεργες ε;
*Φαντασου πως θα ειναι το επιπεδο C1-C2
hero1
Νεοφερμένος
Ωρολογιες περιεργες ε;
*Φαντασου πως θα ειναι το επιπεδο C1-C2
Εγώ πάντως σου προτείνω να μην το απορρίψεις αμέσως.Μπορείς να κάνεις κάποια τεστ πρώτα για να δεις τη δομή και το επίπεδο της εξετάσης και μετά αποφασίζεις...
S¡mos
Νεοφερμένος
Έδινε κανείς σήμερα;Πώς σας φάνηκαν τα θέματα;
Εγώ έδωσα το Σάββατο...
Τα θέματα ήταν σχετικά εύκολα... Το ακουστικό όμως ήταν σκέτη απογοήτευση! Νομίζω πώς δεν ταίριαζε στο επίπεδο της εξέτασης...
elenaki99
Νεοφερμένος
Όσους έχω ρωτήσει,όλοι μου λένε ότι τα ακουστικά του β2 είναι δύσκολα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Εγώ μάλλον Β2 θα δώσω τον Νοέμβριο.
Έβγαλαν Β2J επιτέλους . Να το προσπαθήσεις! Θα ειναι ευκολότερο απο το απλό αλλα με την ίδια ισχύ!
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ μάλλον Β2 θα δώσω τον Νοέμβριο.
Αυτο νομιζω ισχυει σε ολες τις βαθμιδες. Μεχρι και στο καινουργιο Zertikat b1 οι περισσοτεροι κοβονται στα ακουστικα.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Γενικά το Β2 σαν πτυχίο είναι πολύ δυσκολότερο του Β1 και γενικά πτυχίο με μεγάλα ποσοστά αποτυχίας. Ωστόσο,όχι κάτι ακατόρθωτο,εγώ δίνω το Σεπτέμβρη.Εγώ μάλλον Β2 θα δώσω τον Νοέμβριο.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρεπει να μαθεις πολυ περισσοτερο λεξιλογιο,να εξασκηθεις στην κατανοηση των αυστριακων και ελβετικων και πολλα αλλα! εριξα πολυ διαβασμα για να το περασω
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Το Β1 είναι όντως υποτιμημένο στη νέα εκδοχή. Αν και δεν μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη ούτε για τη προηγούμενη του μορφη ούτε για την παρούσα γιατί δεν το΄δωσα και προχώρησα στο Β2.συμφωνω,το β2 εχει μεγαλυτερα ποσοστα αποτυχιας απ'οτι το C1. To καινουργιο b1 δεν ειναι τοσο ευκολο οπως ολοι νομιζουν οσο το παλιο.(το παλιο ηταν γελοιο)
Πρεπει να μαθεις πολυ περισσοτερο λεξιλογιο,να εξασκηθεις στην κατανοηση των αυστριακων και ελβετικων και πολλα αλλα! εριξα πολυ διαβασμα για να το περασω
Γενικά,αν κατεφέρεις και περάσεις το Β2,το C1 δεν είναι κάτι τόσο τρομερό.
hero1
Νεοφερμένος
artemis1996
Νεοφερμένος
Υ.Σ.: Συγχαρητηρια σε ολους/ολες σας!
apostolis_z6_32
Νεοφερμένος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
παιδια η αδερφη μου θα παει Β λυκειου και θελει να δηλωσει και τη γερμανικη φιλολογια... ωστοσο δεν εχει κανει ποτε αλλα μαθηματα γερμανικων εκτος απο τις λιγες ωρες στο γυμνασιο... πιστευεται πως αν αρχισει μαθηματα απο τωρα προλαβαινει να προετοιμαστει καταλληλα ή δεν αξιζει τον κοπο?
Υ.Σ.: Συγχαρητηρια σε ολους/ολες σας!
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Αποστολή. Κι εγω πιστεύω πως αν έχει τον χρόνο μπορεί με εντατικά μαθήματα και όρεξη να τα καταφέρει. Τα θέματα των πανελληνίων όπως και τα φετινά αλλα και τα περσινά ήταν βατά όπως και τα θέματα των εκθέσεων σχετικά εύκολα. Ομως ένα Β2 μπορεί να ειναι ικανοποιητικό για να ανταπεξέλθει στις εξετάσεις ομως νομιζω πως ειναι αρκετά χαμηλό για να ανταπεξέλθει στα της σχολής μετά... Τα μαθήματα γίνονται στα γερμανικά οπότε για να μην έχει πολλές απορίες και για να μπορεί να παρακολουθεί μαθήματα άνετα θέλει ένα Γ1 σίγουρα. Επίσης μαθήματα όπως την λογοτεχνία θέλουν πολυ πλούσιο λεξιλόγιο, όρους κλπ και οι γνώσεις της πρέπει να ειναι αν όχι το ίδιο σχεδόν ίδιες με αυτές της μητρικής της... Συνεπώς Γ1-Γ2
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
συμφωνω,το β2 εχει μεγαλυτερα ποσοστα αποτυχιας απ'οτι το c1
Γενικά,αν κατεφέρεις και περάσεις το Β2,το C1 δεν είναι κάτι τόσο τρομερό.
Εχοντας περασει και το b2αυτο φαινεται και και το c1 θα διαφωνησω.το c1 ειναι το πιο δυσκολο πτυχιο στα γερμανικα.(εξαιρώ το c2).συγκεκριμένα στο b1 ειχα παρει 80%,στο β2 85%και στο c1 65% διαβαζονας πολυ περισσοτερο . μην κοιτατε μονο τα ποσοστα αποτυχιας.να κοιτατε και τι ατομα δινουν.στο β2 υπηρχαν πολλοι με το σκεπτικο "ας δωσω και αμα περασω περασα" ενω στο c1 υπηρχαν πολλοι γερμανοι και γενικως πιο συνηδειτοποιημενα ατομα.οποτε τα ποσοστα ειναι λιγο πλασματικα.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχοντας περασει και το b2αυτο φαινεται και και το c1 θα διαφωνησω.το c1 ειναι το πιο δυσκολο πτυχιο στα γερμανικα.(εξαιρώ το c2).συγκεκριμένα στο b1 ειχα παρει 80%,στο β2 85%και στο c1 65% διαβαζονας πολυ περισσοτερο . μην κοιτατε μονο τα ποσοστα αποτυχιας.να κοιτατε και τι ατομα δινουν.στο β2 υπηρχαν πολλοι με το σκεπτικο "ας δωσω και αμα περασω περασα" ενω στο c1 υπηρχαν πολλοι γερμανοι και γενικως πιο συνηδειτοποιημενα ατομα.οποτε τα ποσοστα ειναι λιγο πλασματικα.
το παλιο b1 ενοοεις? γιατι το συγκεκριμενο ειναι πανευκολο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- sofia07
- Angie15
- Mara2004
- Βασιλης1234
- Praxis
- AggelikiGr
- PanMoonlight
- Mariamar
- oma06033
- angelita99
- !georgitsa!
- oups
- Steliosgkougkou
- Panagiotis849
- KingOfPop
- Gus Roger10
- Meow
- Arvacon
- constansn
- PanPan
- F1L1PAS
- Mammy Nun
- estrela
- VFD59
- ougka pougka
- Γιωργος15773
- Kostakis45
- Kostis-Palamas
- SlimShady
- theodoraooo
- augustine
- Maynard
- P.Dam.
- jims
- nucomer
- Nickof21
- apithanos
- Gxatzis
- Fanimaid123
- Chrisa
- sophiaa
- Marple
- george777
- Αμελί
- snowy
- ΘανάσοςG4
- Έμμα
- Don25
- kiyoshi
- Φινεύς
- Nala
- Johanna Mark
- Chris9
- kost28
- Schlimazel
- Unboxholics
- Scandal
- El_
- vehement
- reliazag
- g_i_a_n_n_i_s_
- CELTICS FAN
- Fanimaid
- Rene2004
- civilian
- ag97
- ioanchatzip
- lenypap
- aggelosst9
- Power-13
- suaimhneas
- johnietraf
- tslef8
- Jocaste
- Steffie88
- Libertus
- MarcoReus
- tymvorixos
- GeoCommand
- barkos
- don_vito
- Μάρκος Βασίλης
- Θάνος14
- T C
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.