Loreley
Περιβόητο μέλος
Εγώ μέτρια στο ακουστικό, καλά στο τεστ, τέλεια στην έκθεση, πολύ καλά στα προφορικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι θεματα επεσαν στην εκθεση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sharon den Adel
Νεοφερμένος
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγώ θυμάμαι την πρώτη φορά που είχα δώσει κόπηκα γιατί στο πρώτο μέρος από τα προφορικά δεν είχα καταλάβει τι έλεγε και ήμουν εκτός.Ήταν κάτι για το πότε πηγαίνουν για ψώνια πιο συχνά οι άνθρωποι αν θυμάμαι καλα και εγώ έλεγα για ηλιόλουστες μέρες και κάτι άκυρα..Πολύ πίκρα.Να μου λένε να το ξαναδιαβάσω και να με κοιτάνε έτσι .
Αλλά την δεύτερη τα πήγα πολύ καλά Σου εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα.
Sharon den Adel
Νεοφερμένος
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sharon den Adel
Νεοφερμένος
καλά Loreley τώρα το είδα ότι μου είχες απαντήσει στην ερώτησή μου για τα προφορικά, φαντάσου τι άγχος είχα, δεν έβλεπα μπροστά μου
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εμένα ποτέ δεν ήταν και πλούσιο Πάντα μέτρια προς το καλά ήμουν στα γερμανικά.Τα χα ξεκινήσει απο το δημοτικό και δεν τα διάβαζα στην εντέλεια όπως τα αγγλικά.Τα παραμελούσα συχνά.τα ξεχνας γρηγορα η αληθεια ειναι..για να τα μιλησεις ειδικα! εδω εγω απο τν μαιο τα εχω σταματησει και ηδη το πλουσιο λεξιλογιο μου χρειαζεται φρεσκαρισμα καλο
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Αθήνα έδωσες; Γιατί είχαμε ίδιο θέμα στην έκθεση.καλά Loreley τώρα το είδα ότι μου είχες απαντήσει στην ερώτησή μου για τα προφορικά, φαντάσου τι άγχος είχα, δεν έβλεπα μπροστά μου
Sharon den Adel
Νεοφερμένος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Eμένα μ 'αρέσουν αρκετά.Εγω παλι το αντιθετο..λατρευα απο το δημοτικο επισης τα γερμανικα και βαριομουν ελεινα τα αγγλικα(τοσο συνηθισμενη γλωσσα..)
Στα γερμανικά μ ' αρέσει η προφορά.
Loreley
Περιβόητο μέλος
όχι Θεσσαλονίκη! Καλά τα ίδια βάζουν και αυτοί; Τι ώρα έδινες; Εγώ 9.30
9-1 γραπτά και 4.30 το απόγευμα προφορικά.
Καλά μας αποτελέσματα.
Sharon den Adel
Νεοφερμένος
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγω την βρισκω πολυ γοητευτικη σε αντιθεση με τους περισσοτερους που τους αγριευει..Eμένα μ 'αρέσουν αρκετά.
Στα γερμανικά μ ' αρέσει η προφορά.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εμένα όλες οι φίλες μου τα μισούν και λένε ότι είναι απαίσια γλώσσα λόγω της προφοράς.Δε ξέρω.Εγώ τη βρίσκω ιδιαίτερη.Μ' αρέσουν οι γλώσσες με προφορά.Κι εγω την βρισκω πολυ γοητευτικη σε αντιθεση με τους περισσοτερους που τους αγριευει..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- sofia07
- Angie15
- Mara2004
- Βασιλης1234
- Praxis
- AggelikiGr
- PanMoonlight
- Mariamar
- oma06033
- angelita99
- !georgitsa!
- oups
- Steliosgkougkou
- Panagiotis849
- KingOfPop
- Gus Roger10
- Meow
- Arvacon
- constansn
- PanPan
- F1L1PAS
- Mammy Nun
- estrela
- VFD59
- ougka pougka
- Γιωργος15773
- Kostakis45
- Kostis-Palamas
- SlimShady
- theodoraooo
- augustine
- Maynard
- P.Dam.
- jims
- nucomer
- Nickof21
- apithanos
- Gxatzis
- Fanimaid123
- Chrisa
- sophiaa
- Marple
- george777
- Αμελί
- snowy
- ΘανάσοςG4
- Έμμα
- Don25
- kiyoshi
- Φινεύς
- Nala
- Johanna Mark
- Chris9
- kost28
- Schlimazel
- Unboxholics
- Scandal
- El_
- vehement
- reliazag
- g_i_a_n_n_i_s_
- CELTICS FAN
- Fanimaid
- Rene2004
- civilian
- ag97
- ioanchatzip
- lenypap
- aggelosst9
- Power-13
- suaimhneas
- johnietraf
- tslef8
- Jocaste
- Steffie88
- Libertus
- MarcoReus
- tymvorixos
- GeoCommand
- barkos
- don_vito
- Μάρκος Βασίλης
- Θάνος14
- T C
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.